Profitálj a kriptovaluták innovatív piacából

Válj részévé egy aktív közösségnek, ahol hatékonyan tudsz beletanulni a Bitcoin és a blokklánc világába. Segítünk, hogy spórolj az időddel, de mégse maradj le semmiről!

Csoportunk az ország legelső privát kriptovaluta kereskedő csoportja, mely 2018-óta üzemel töretlenül.

Falka tag

falkatag tagság I Cryptofalka

18 990 Forint
/ Hónap

Minőségi közösség része leszel, ahol hatékonyan fejlődhetsz a Bitcoin, tőzsde és a kriptovaluták világában. Napi szinten megosztjuk veletek az elemzéseinket, meglátásainkat és útmutatónikat a Bitcoinról és a kriptovaluta piacról. Legyen szó árfolyamokról, altcoinokról, DeFi-ről vagy akár az NFT-kről.

A tagsági szolgáltatásunkkal hozzáférést kaptok a legjobb oktatási anyagainkhoz is. Ezek gyakorlatát pedig az élő kereskedési streamek során sajátíthatjátok el a szakértőink legjobbjaitól. Fejlődj velünk, hogy egy idő után a saját lábadon is megálld a helyed!

 • PRIVÁT CSOPORT TAGSÁG
 • HAVI 4 ÉLŐ KERESKEDÉSI STREAM
 • GYÉMÁNT OKTATÁSI CSOMAG HOZZÁFÉRÉS (link)
 • TŐZSDEI GYORSTALPALÓ OKTATÁS HOZZÁFÉRÉS (link)
 • GOOGLE DRIVE HOZZÁFÉRÉS
 • SZERKESZTŐINK TÁMOGATÁSA

Falka vezér

Falkavezér tagság I Cryptofalka

28 990 Forint
/ Hónap

Zavar, hogy nem tudsz annyi időt szánni a Bitcoin és a kriptovaluták világára, mint szeretnéd? Mi megtesszük ezt helyetted és heti riportunk segítségével tájékoztatunk a legfontosabb trendekről, hírekről, lehetőségekről!

A falka vezéreknek kijár a maximális felkészültség, hogy ők lehessenek a kriptovaluta piac tőzsdecápái! A legjobb oktatási csomagjaink mellett ezért hozzáférést kaptok a kereskedési stratégiáink bemutatásához is. Ezen felül megosztjuk veletek a Cryptofalka saját altcoin kiértékelő táblázatát és 4 részletes coin elemzéssel készülünk nektek minden hónapban.

 • HETI KRIPTOVALUTA RIPORT
 • HAVI 4 ALTCOIN ELEMZÉS
 • FUNDAMENTÁLIS ELEMZÉSEINK ELÉRÉSE
 • KERESKEDÉSI STRATÉGIÁK OKTATÁS HOZZÁFÉRÉS (link)
 • PRIVÁT CSOPORT TAGSÁG
 • HAVI 4 ÉLŐ KERESKEDÉSI STREAM
 • GYÉMÁNT OKTATÁSI CSOMAG HOZZÁFÉRÉS (link)
 • TŐZSDEI GYORSTALPALÓ OKTATÁS HOZZÁFÉRÉS (link)
 • GOOGLE DRIVE HOZZÁFÉRÉS
 • SZERKESZTŐINK TÁMOGATÁSA

 

A privát tagság szolgáltatásai:

 

A heti riport tartalma:

 

Fundamentális elemzéseink:

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]
Mi a Cryptofalka tagsági szolgáltatások célja?

A tagsági szolgáltatásaink célja, hogy egy minőségi alapot és közösséget tudjunk a számotokra biztosítani ahhoz, hogy hatékonyan fejlődjetek a Bitcoin és kriptovaluta kereskedés világában. Oktatásaink, riportjaink és elemzéseink célja az, hogy irányt mutassunk nektek ebben az új és bonyolult világban. Ez mellett pedig az erős közösségünk tud támaszt nyújtani nektek ha elakadtok valahol.

Csoportunk fő célja tehát a fejlődésetek segítése, iránymutatás, nem az a "klasszikus signal" csoport vagyunk. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján számtalanszor bebizonyosodott számunkra, hogy magának a tudásnak az átadása hosszú távon sokkal értékesebb, mint 1-1 kereskedési tipp. Ugyanis a tippek során megszerzett profitok általában rövid életűek és a tagságok megszűnte után a kereskedéshez nem értő kezdők hamar elveszítik azt. Ezzel szemben a kereskedés és befektetés tudásának átadása egy örökös érték, amiből később is biztonságosan tud profitálni az illető.

A legjobb befektetés az, amit saját magunkba fektetünk!

Milyen platformon fut a Cryptofalka privát csoportja?

A Cryptofalka legújabb tagsági szolgáltatása a Discord platformon fut. Az applikáció telefonról és mobilról is letölthető és egyszerűen használható. (A nagyobb funkcionalitás miatt döntöttünk úgy, hogy átköltözik a privát csoportunk Slackről Discordra)

Hol fogom elérni a tagsághoz járó oktatásokat?

A tagsági szolgáltatás mellé járó oktatási tartalmakat a honlapunkon fogjátok tudni online elérni, amíg a tagságotok aktív. Kattintsatok a fiókom menüpontra, majd a saját tartalmak alatt fog megjelenni az aktív tagságotok. Az oktatásokat a tagsági főoldalon találjátok.

Mennyi időre szól a tagságom?

A tagsági szolgáltatások alapvetően egy hónapra szólnak és nem újulnak meg automatikusan. Vagyis a fent látható összegek az egyes szintek havi díjait mutatják. Azonban lehetőségetek van éves tagság vásárlására is, ez esetben 20% kedvezményben részesültök.

Mennyi ideig érem el a tagság mellé járó oktatási csomagokat?

A tagsági szolgáltatások mellé járó oktatási csomagok nem örökös tartalmak! Ezeket a tartalmakat addig éritek el, amíg aktív az előfizetői tagságotok!

Mennyi pénzzel célszerű belekezdeni?

A tagsági szolgáltatásaink szintjeit úgy alakítottuk ki, hogy gyakorlatilag a néhány százezer forintos portfóliókkal is már megérje igénybe venni a Cryptofalka valamelyik tagsági szolgáltatását.

Ha pedig nagyobb méretű portfóliót kezelsz, ahol néhány % árfolyam mozgás is súlyos tízezrekbe kerülhet, akkor megéri igénybe venned a magasabb tagsági szolgáltatásunkat is.

Mikor és milyen formában kapom meg a heti riportot?

A heti riportot minden héten csütörtökön fogjátok elérni elérni a Discord serverünkön, amíg a tagságotok aktív!

Milyen formában érem el a Cryptofalka fundamentális elemzéseit?

Alapvetően egy Excel táblát használunk ahhoz, hogy különböző altcoinokat az előre meghatározott feltételrendszer szerint értékeljük. Ezt, az általunk napi szinten használt táblázatot fogjuk veletek megosztani, ahol minden egyes kiértékelést és részletet megtekinthettek.

Kinek ajánljátok a falka vezér tagságot?

A falka vezér tagságot azoknak ajánlanánk, akik szeretnének minél hamarabb fejlődni és elérni azt a tudás szintet, amit kitűztek maguknak. Ezzel a tagsággal lehetőségetek van elérni a Cryptofalka összes oktatását és saját kereskedési stratégiáit, így igazán hamar és hatékonyan fejlődhettek.

A heti riport segítségével hamar, kevés idő befektetésével tájékozódhattok a legfrissebb és legfontosabb trendekről, eseményekről. Az altcoin bemutatók és rendszeres elemzések segítségével pedig eligazodhattok az altcoinok szerteágazó világában.

Ha a portfóliód több száz, vagy akár milliós nagyságrendű, akkor már néhány % különbség esetén könnyen visszahozhatod a tagság árát. Minél nagyobb a portfóliód mérete, annál inkább elenyészik a tagság ára a potenciális hozamod mellett.

Kapok-e számlát a vásárlásról?

Igen! A Vásárlásról 27%-os ÁFÁ-s számlát állítunk ki, melynek ÁFA értékét a céges vásárlóink visszaigényelhetik! Ehhez viszont fontos, hogy kitöltsd regisztrációkor vagy a fiókodba belépve az Adószám és Cégnév mezőket! A számlát a rendszer néha a spam mappába teszi, ott érdemes keresni ha szükségetek van rá.

Ha kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nyugodtan írj az [email protected] címünkre. Külföldi céges vásárlók esetén lehetőség van nullás számla kiállítására is, ez esetben viszont mindenképpen írj előre nekünk!

Tudok kriptovalutával is fizetni?

Igen, Coinbase Commerce segítségével tudtok kriptovalutával is fizetni! Illetve ha kriptovalutával szeretnéd kifizetni a tagsági szolgáltatásunkat, akkor a Binance vagy Crypto.com kártyákkal való fizetést tudjuk ajánlani nektek.  Ezek segítségével néhány %-os visszatérítésben is részesültök a szolgáltató által.

Maradt volna benned még valami kérdés? Írd meg nekünk!

Ha nem kaptál mindre még választ, maradt volna benne még kérdés, akkor nyugodtan írd meg nekünk! [email protected]

A TAGSÁGI ELŐFIZETÉSEDDEL TÁMOGATOD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT

A tagsági rendszer előnyei mellett szintén támogatod a szerkesztőinket és ezzel biztosítod, hogy a megszokott minőségi tartalmakat nyújthassuk számotokra. Legyen szó kriptovaluta elemzésről, blokklánc cikkről vagy akár a podcast műsorunkról. 👌 Nagyon köszönjük! 🤗