Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.

Cryptofalka: Az Ország Bitcoin és Kriptovaluta Szakértője 2018 óta

Célunk a hazai kriptovaluta közösség, valamint vállalatok digitális fejlődésének biztosítása. Elemzések, hírek, kereskedés oktatása online és egyetemeken. Céges képzések és projektek.

Bízd rá magad a magyar blokklánc ipar veterán kereskedőire

Napi munkánk évek óta a Bitcoin és blokklánc univerzumban zajlik, így a piac minden zugát ismerjük. Szívesen támogatunk téged vagy vállalkozásodat szakértelmünkkel.

Tapasztalat

Több mint 5 éve képezzük a kriptovaluták és a blokklánc technológia iránt érdeklődőket. Ezen idő alatt számtalan embert tanítottunk meg a kripto piac működésére.

Tapasztalat

Megbízhatóság

Ez számunkra nem csak hobbi! Bejegyzett cégként működő Bitcoinnal és egyéb blokklánc technológiákkal foglalkozó vállalat vagyunk.

Megbízhatóság

Széles szakértelem

Legyen szó kereskedésről, NFT-ről, DeFi-ről vagy céges igényekről. Komplex megoldásokat nyújtunk, hogy hatékonyan navigálhass a crypto világban.

Széles szakértelem

Stratégiai kapcsolatok

Hazai és nemzetközi együttműködéseink révén folyamatosan bővítjük tudásunkat és erősítjük pozíciónkat a piacon, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Stratégiai kapcsolatok

Referenciáink és elégedett partnereink

  • Binance, Nexo, OKX, Kucoin: Hitelesített média partner
  • CoinMarketCap: Hitelesített tartalomgyártó partner
  • BME, Corvinus, Óbudai, Gál Ferenc és Nemzeti Közszolgálati Egyetemek: Bitcoin, blokklánc és kriptovaluta kereskedés előadások
  • Blockchain Budapest: Rendszeres fellépők
  • Blockchain Koalíció: Szervezeti tagok
  • Brand Festival: DeFi pénzügyi előadás
  • Kriptoegyetem: Közönségdíjas előadás a “technikai elemzés” témában
  • Strandfesztivál: Concorde alapkezelő kerekasztal beszélgetése
  • K&H Bank: NFT oktatás
  • Prohuman, Énkönyvelőm, Enerhash, Pannako: Partneri kapcsolatok
Lépj kapcsolatba velünk
Parner cégeink

Ismerd meg a Cryptofalka csapatát

Roland

Cryptofalka alapító, mérnök
Elysium 22 Invest Kft. ügyvezető

Gépészmérnök, aki 2016-óta foglalkozik a Bitcoin és a kriptovaluták világával. Magyarország első kereskedő csoportjának, a Cryptofalkának a megalapítója. A Corvinus, Óbudai és Nemzeti Közszolgálati Egyetemek vendégelőadója a Bitcoin és a kriptovaluták témaköréből. Elemzések, hírek, egyetemi előadások segítségével próbálja közelebb hozni az emberekhez és cégekhez a kriptovaluták világát. Jelenleg egy blokklánccal és kriptovalutákkal foglalkozó cégnek, az Elysium 22 Invest Kft-nek az ügyvezetője. Roland a radikális, kripto fanatikus hang a Bitcoin Kisokos podcastünkben.

Béla

HR ügyvezető, befektető
Elysium 22 Invest ügyvezető

2017-ben, az akkori kripto boom idején kezdett el foglalkozni a digitális valuták világával. Magyarország piacvezető HR-szolgáltató cégének ügyvezetőjeként már korábban is érdekelték az innovatív megoldások és a folyamatos fejlődési lehetőségek. A 2020-as év és a pandémia időszaka adott lehetőséget számára, hogy mélyebben is megismerkedjen a kriptovalutákkal. Ebben az időszakban találkozott a Cryptofalkával, akikkel hamar megtalálták a közös nevezőt. Hisz abban, hogy a blokklánc a jövő és fontosnak tartja, hogy Magyarországon is megfelelőképpen oktassák a társadalmat a technológiában rejlő lehetőségekre.

Peti

Kriptovaluta rajongó, DeFi szakértő

2019 óta foglalkozik a kriptovaluták világával, jelenleg a gazdaság- és pénzügy-matematikai elemzés mesterképzés hallgatója. A digitális jegybankpénzek és decentralizált tőzsdék a kedvenc területe, a témában már több tanulmányt is készített. Szenvedélye a DeFi, azaz az okosszerződések nyújtotta pénzügyi megoldások. Blokklánc és kriptó tematikájú események rendszeres előadója, találkozhattatok már vele a Magyar Bankholdingnál, a Strand Fesztiválon a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen és a Brandfestiválon is. Peti a konzervatív, racionális hang a Bitcoin Kisokos podcastünkben.

Fanni

Közösségi és üzletfejlesztért felelős menedzser

Fanni 2020 óta követi a kriptovaluta világot. Régebben bányászta, ma már csak kereskedik ethereummal, de inkább Hodlernek vallja magát, mint tradernek. Ő a Cryptofalka közösségi és üzletfejlesztésért felelős menedzsere, de mindeközben Ő lett a csapat Jolly Jokere is. Dolgozik a marketingen, igazgatja a social felületeket, a cikkek főszerkesztője, sőt néha még 1-1 podcastre is rábírható. Felkutatja a hazai és nemzetközi tudás- és tehetségforrásokat, hogy követőink a lehető leghamarabb értesüljenek a kripto-világ újdonságairól.

Gábor

Blokklánc szakértő, Tanácsadó

Gábor 2018-ban kezdett el foglalkozni a kriptovalutákkal és azóta is szenvedélyesen keresi az újabb kimagasló lehetőségeket a blokklánc iparon belül. Otthonosan mozog a tradelés, ICO-k világában, de a blokklánc játékok is felkeltették az érdeklődését. 2020-ban csatlakozott a Cryptofalkához, elsősorban a honlapon és Discordon megtalálható altcoinos cikkeket, fundamentális elemzéseket szállítja a falkatagoknak. A Cryptofalka tanácsadó csapatát erősíti és Ő a mély hang a Bitcoin Kisokos podcastünkben.

Máté

Trader, Technikai elemzés

2021 óta foglalkozik a Bitcoin és Blokklánc világával azon belül a technikai elemzés, kereskedés lett az Ő terepe. A Cryptofalka kereskedő-versenye során közvetlenségével és elhivatottságával hamar vált közösségünk népszerű mentorává. Fő célkitűzése, hogy érthető, köznapi nyelven adja át megszerzett kereskedő tudását a kriptovaluták iránt érdeklődők számára. A falkatagoknak rendszeresen készít oktatóvideókat és oszt meg kereskedési tippeket edukatív módon, de a YouTube-on is találkozhattok a tartalmaival.

Kata

Blogger

2021 óta foglalkozik a blokklánc és a kriptovaluták világával. A metaverzum és az NFT-k a kedvenc területe a Web3 szféráján belül, már számtalan cikket is lehozott a témával kapcsolatban. Szenvedélye az írás, minden napját a kripto-világ híreinek böngészésével kezdi, ezért nem véletlenül kiemelt cikkírónk és -fordítónk. Rendszeresen részt vesz blokklánc és kriptovaluta tematikájú eseményeken, folyamatosan bővíti tudását annak érdekében, hogy a legújabb blokklánctrendekről tudósítson, valamint cikkeivel igyekszik népszerűsíteni a Web3 világát.