Médiaajánlat


A Cryptofalka már több mint 5 éve Magyarország egyik legnagyobb és legaktívabb média szolgáltatója a Bitcoin és a blokklánc világából. Szolgáltatásaink listája igazán széleskörű, vitathatatlanul az egyik legerősebb közösségi és média befolyással rendelkezünk a hazai kripto- és blokklánc területen, így a kriptovaluták szerelmeseit számos forrásból elérjük.

Facebook elérés: ~24 000 fő
Instagram elérés: ~3 000 fő
Hírlevél elérés: ~5 000 fő
Twitter elérés: ~3 000 fő
Podcast elérés: ~60 000 letöltés/ év
Discord tagok (új): ~1 400 fő
YouTube és TikTok elérés (új): ~5 000 fő 

MAGYARORSZÁG ELSŐ KRIPTOVALUTA KERESKEDŐ CSOPORTJA
Cégünk az ország első privát kriptopénz-kereskedő csoportját üzemelteti, amely 2018 óta töretlenül, piaci viszonyoktól függetlenül működik. Ebből kifolyólag rengeteg aktív tőzsdei kereskedőt tudunk megszólítani. Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá az kriptovaluta és tőzsdei kereskedés oktatás valamint személyes mentorálás. Híreinken, elemzéseinken kívül, videó és podcast tartalmak formájában is tájékoztatjuk a kriptovaluta rajongókat a piac legfontosabb eseményeiről.  

ONLINE PR ÉS MARKETING TEVÉKENYSÉGEK
Széles közösségi ökoszisztémát építeni elengedhetetlen egy kriptovaluta vagy blokklánc projekt sikeréhez. Segítünk a kulcsközönség bevonásában, megfelelő stratégiák kialakításában, valamint teljes körű közösségi média és marketing szolgáltatást kínálunk, beleértve a tervezést, tartalomkészítést és közösségi menedzsmentet.

VÁLLALATI TRÉNINGEK ÉS PROJEKT TÁMOGATÁS
Szívünkön viseljük a blokklánc technológia népszerűsítését Magyarországon. Célunk, hogy elősegítsük a hazai közösség és vállalatok digitális fejlődését. Segítünk megérteni a kriptovaluták, blokklánc és NFT-k lehetséges felhasználási módjait és azt, hogyan integráljuk saját üzleti stratégiákba.

Megrendelés vagy egyedi ajánlat kéréséért kérjük, írjon az [email protected] e-mail címünkre! Amennyiben többet szeretne megtudni munkatársainkról, a “Rólunk” fül alatt megismerhet minket.

REFERENCIÁINK ÉS ELÉGEDETT PARTNEREINK:

partnerek I Cryptofalka

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Túl sok kriptovaluta létezik?

Túl sok kriptovaluta létezik? A választási lehetőség jó dolog lehet – de nem minden digitális eszköz születik egyenlőnek.   Miért jó, ha sok a választási lehetőség? A kriptoipar elképesztő...

Mik a coin mixerek és hogy működnek?

Míg sokan a coin mixereket szükségesnek tartják az anonimitás védelméhez, a kormányzatok a pénzmosás eszközeként tekintenek rájuk.   Mik a coin mixerek és miért használjuk őket? A coin mixerek...

Ezek a Bitcoin és kriptovaluta kereskedés legfőbb alapjai

Szeretnél képbe kerülni a kriptovaluta kereskedés legfontosabb alapjaival? Sorra veszünk néhány alapfogalmat, amivel mindenképp érdemes tisztában lenni a kezdő bitcoin és altcoin kereskedőknek,...

A blokklánc-trilemma: megoldható lesz-e valaha?

A blokkláncnak biztonságos és skálázható infrastruktúrát kell nyújtania úgy, hogy közben decentralizált marad. Vajon reális jövőkép ez?   Mi az a blokklánc-trilemma? A blokkláncok alapvető...

Mi az a play to earn játék, és hogyan kereshetsz pénzt vele?

A blokklánc játékok nagy utat jártak be az egyszerű (NFT) gyűjtemények esetében is, mint pl. a Cryptokitties. Egy új iparág van születőben, ami play to earn néven fut. Már nem csak a csúcs gamerek...

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.