Mi is a CryptoFalka Platform?

KRIPTOVALUTA ÉS BITCOIN KERESKEDÉS – ELEMZÉS – OKTATÁS – MENTORÁLÁS = A PLATFORM,
MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGED LEHET A BLOKKLÁNC ÉS TŐZSDEI KERESKEDÉS VILÁGÁBAN!

Válj te a
következő
tőzsdecápává!

Azért, hogy a privát csoportunkhoz csatlakozó tagok minél gyorsabban felvehessék a ritmust a Bitcoin kereskedés világában, minden előfizetés mellé oktatási csomagot adunk! Továbbá minden héten jelentkezünk oktató anyagokkal, videókkal, élő streamekkel.

Turbózd fel
a profitodat
a tippjeinkkel!

Napi szinten megosztjuk veletek meglátásainkat a Bitcoin, Ethereum és a többi kriptovaluta ár mozgásairól. Legyen szó short vagy akár long pozícióról! Mindezt lehetséges be- és kiszállási pontokkal, valamint a szakmai háttér ismertetésével egyaránt.

Légy naprakész a
blockchain
világában!

A nap 24 órájában értesítünk a blokklánc és a kriptovaluták legfontosabb eseményeiről, híreiről. A Slack applikáció segítségével ezeket a híreket számítógépen vagy mobilon is elérhető értesítések formájában kapják meg a követőink.

 

A privát csoport szolgáltatásai:

Szeretnél te is a Falka része lenni?

privat-leiras

A CryptoFalka privát csoportjához való hozzáférés havidíjas rendszerezésű és kriptovalutában vagy forintban is fizethető!

A havi férőhelyek száma ( 50 fő ) a minőség érdekében korlátozva van, mégpedig azért, hogy mindenki feltehesse egyéni kérdéseit és legyen lehetőségünk mindannyiótokkal egyaránt foglalkozni! Ha szeretnétek mindenképpen beférni a következő csoportba, akkor a lenti gomb segítségével tudtok már jelentkezni a szabad helyeinkre! 

A havi díj elküldésére és ezzel együtt a regisztrációra a következő hónaphoz 10-éig van lehetőségetek.
2020. november 10.-től 2020. december 10.-ig érvényes az előfizetők tagsága! 
 

 

Kinek ajánljuk a csoportunkat? 

  • A  tudásvágyra szomjazóknak, akik szeretnének  hatékonyan bekapcsolódni a blokklánc, kriptovaluta kereskedés és a Bitcoin világába. 

  • Azoknak a  lelkes tradereknek, akik napi/heti szinten kereskednek és elemzésekre, hatékonyság növelésre vagy személyes mentorálásra van szükségük.
  • Azoknak, akik  nagyméretű befektetéseket kezelnek és már egy jól optimalizált be/kiszállással a havi díj többszörösét is megspórolhatják

 

  • Azoknak, akik szeretnének elsőkézből informálódni a legfrissebb eseményekről és egy folyamatosan  fejlődő minőségi közösséghez tartozni

Cryptofalka Referenciák

További referenciák

 

Azoknak, akik követnek minket Facebookon vagy Twitteren nem szükséges referenciákról beszélni, hiszen ismeritek munkánk minőségét és az elemzéseink hatékonyságát.

Sokan lehettek, akiknek még teljesen újak vagyunk, nektek azt ajánlanánk, hogy böngésszetek a közösségi oldalainkon, nézzétek meg a korábbi posztjainkat, esetlegesen csekkoljátok a posztok minőségét valamint hatékonyságát! Biztos, ami biztos összeszedtünk néhány elemzést, amikre büszkék vagyunk az elmúlt időszakból. (Ezeknek a hitelességét is nyugodtan csekkoljátok a Facebook oldalunkon)

XVGBTC – 1 hónap -› 314%

Privát követői megkeresésre készítettük a következő elemzést, ez lett belőle

BTCUSD – 5 óra -› 15%

Annyira pontosan elkaptuk az alakzatot, hogy többen is viccelődtek, hogy miattunk indult meg az árfolyam. De jó is lenne!

POWRBTC – 6 nap -› 20%

Szinte pontosan az előre meghatározott célárat érte el a POWR, ez szépen mutatja a technikai elemzés és a tőzsdei alakzatok erejét

EOSBTC – 21 nap -› 148%

“Ha figyelni szeretnéd, a 0,5-ös ellenállás a kulcs. Annak áttörése rövid távon is nagyot ütne” – Adtuk a grafikont egy követőnknek.

WABIBTC – 46 nap -› 68%

Egy hosszú távú elemzésünk egy nagyszerű projektről, valószínűleg ez még csak a kezdet!

ICXBTC- 1 nap 4 óra -› 45%

Egyszerűen szebbet sem lehetne kívánni, mint amilyen ez a napunk volt az ICX-el, 1 nap – közel 50%.

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.