Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Axie Infinity (AXS) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

Axie Infinity (AXS) jelenlegi árfolyama $6.350 és $735.31 M kapitalizacióval rendelkezik. A Axie Infinity ára -3.84% down változott az elmúlt 24 órában, amit a (AXS) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • axie-infinity
  Axie Infinity (AXS)
 • Live Price
  $6.350
 • 24h %
  -3.84%
 • Market Cap
  $735.31 M
 • Volume
  $54.39 M
 • ATH
  $164.90
 • Available Supply
  115.66 M AXS
 • Rank
  60

 

Axie Infinity (AXS) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Axie Infinity (AXS) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Axie Infinity (AXS)?

Az Axie Infinity egy blokklánc-játék, amelyet a sikeres Pokémon játéksorozat ihletett, és amelyben a játékosok a játék különböző aspektusai révén tokeneket szerezhetnek. 2017 óta egyre népszerűbbek a nem cserélhető tokenekre épülő online játékok, de meteorikus emelkedésük csak most indult be igazán.

A hasonló játékokhoz, mint például a CryptoKittieshez hasonlóan (a játék, amely elindította az NFT játék őrület), az Axie Infinity arra invitálja a játékosokat, hogy digitális lényeket, úgynevezett Axie-ket gyűjtsenek és tenyésszenek, valamint harcoljanak és kereskedjenek velük. Minden Axie egy egyedülálló NFT, amely arra tenyészthető, hogy több Axie-t termeljen, de akár el is adható vagy megvásárolható a játékon belüli P2P Axie piactéren.

Az Axies nevelése és a valük való kereskedés mellett a játékosok két ERC-20 token formájában is szert tehetnek bevételre. Ezek az Axie Infinity Shards (AXS) és a Smooth Love Potions (SLP). A fő Axie Infinity érme az AXS a játék központi irányítási mechanizmusa, amellyel a játékosok befolyásolhatják a platform fejlődését.

Az SLP-t ezzel szemben az Axie Infinity játszásával lehet megszerezni, és felhasználható új Axies tenyésztésére, amelyeket aztán játékon belül el lehet cserélni AXS-re. Azok a befektetők, akik nem akarnak az Axie Infinity-vel játszani, mindkét tokent megvásárolhatják és eladhatják a decentralizált kriptotőzsdéken.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.