Coinmixed kriptovaluta váltó_magyar

Basic Attention Token (BAT) árfolyam

Basic Attention Token (BAT) jelenlegi árfolyama $0.648 és $968.48 M kapitalizacióval rendelkezik. Az ára -4.68% változott az elmúlt 24 órában.


 • basic-attention-token
  Basic Attention Token (BAT)
 • Jelenlegi ár
  $0.648
 • 24h %
  -4.68%
 • Piaci kapitalizáció
  $968.48 M
 • Napi forgalom
  $76.09 M
 • Elérhető készlet
  1.50 B BAT
 • Népszerűség
  81

 

Basic Attention Token (BAT) árfolyam grafikon


Grafikon betöltése...

 

Basic Attention Token (BAT) ár kalkulátor

Enter Amount
Base Currency
Convert To

10 Basic Attention Token (BAT)
=
6.483USD

 

Mi az a Basic Attention Token (BAT)?

A Basic Attention Token (BAT) egy új blokklánc alapú digitális hirdetésekkel foglalkozó platform, ami célul tűzte ki, hogy egy igazságosabb jutalmazási rendszert vezessen be a netes tartalomgyártók számára. Az ökoszisztémához tartozik a Brave böngésző, ahol a felhasználók privát módon tudnak szörfölni a neten és az eléjük kerülő reklámok megtekintése után BAT tokeneket kapnak. Ezen kívül a hirdetők célzottabban tudják a tartalmaikat a közösség elé tárni, miközben a rendszer sajátosságainak köszönhetően kivédik a csalások kockázatát. 

A BAT tokenek a tartalomgyártók és a felhasználók között mozognak olyan köztes szereplők nélkül, akik a láncolatban betöltött koordináló tevékenységükért önkényesen meghatározzák és leveszik a részüket, ezzel felhajtva az árakat a felhasználók számára, illetve csökkentve a tartalomszolgáltatók hasznát. A hirdetők a kampányaikért BAT tokennel fizetnek, aminek a nagyobbik részét a hirdetéseket megtekintő felhasználók kapják meg.

A BAT 2017-ben bonyolította a kezdeti tőkebevonást a világ egyik leggyorsabban kiértékesített ICO-jával, 35 millió USD gyűlt össze kevesebb mint egy perc alatt.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.