Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Basic Attention Token (BAT) árfolyam

Basic Attention (BAT) jelenlegi árfolyama $0.2970 és $445.46 M kapitalizacióval rendelkezik. Az ára 6.00% up változott az elmúlt 24 órában.


 • basic-attention-token
  Basic Attention (BAT)
 • Live Price
  $0.2970
 • 24h %
  6.00%
 • Market Cap
  $445.46 M
 • Volume
  $98.00 M
 • ATH
  $1.900
 • Available Supply
  1.49 B BAT
 • Rank
  106

 

Basic Attention Token (BAT) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Basic Attention Token (BAT) ár kalkulátor

 
Cryptofalka Discord csatlakozás

Mi az a Basic Attention Token (BAT)?

A Basic Attention Token (BAT) egy új blokklánc alapú digitális hirdetésekkel foglalkozó platform, ami célul tűzte ki, hogy egy igazságosabb jutalmazási rendszert vezessen be a netes tartalomgyártók számára. Az ökoszisztémához tartozik a Brave böngésző, ahol a felhasználók privát módon tudnak szörfölni a neten és az eléjük kerülő reklámok megtekintése után BAT tokeneket kapnak. Ezen kívül a hirdetők célzottabban tudják a tartalmaikat a közösség elé tárni, miközben a rendszer sajátosságainak köszönhetően kivédik a csalások kockázatát. 

A BAT tokenek a tartalomgyártók és a felhasználók között mozognak olyan köztes szereplők nélkül, akik a láncolatban betöltött koordináló tevékenységükért önkényesen meghatározzák és leveszik a részüket, ezzel felhajtva az árakat a felhasználók számára, illetve csökkentve a tartalomszolgáltatók hasznát. A hirdetők a kampányaikért BAT tokennel fizetnek, aminek a nagyobbik részét a hirdetéseket megtekintő felhasználók kapják meg.

A BAT 2017-ben bonyolította a kezdeti tőkebevonást a világ egyik leggyorsabban kiértékesített ICO-jával, 35 millió USD gyűlt össze kevesebb mint egy perc alatt.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.