Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Chiliz (CHZ) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

Chiliz (CHZ) jelenlegi árfolyama Ft32.63 és Ft173.65 B kapitalizacióval rendelkezik. A Chiliz ára -0.30% down változott az elmúlt 24 órában, amit a (CHZ) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • chiliz
  Chiliz (CHZ)
 • Live Price
  Ft32.63
 • 24h %
  -0.30%
 • Market Cap
  Ft173.65 B
 • Volume
  Ft20.79 B
 • ATH
  Ft302.66
 • Available Supply
  5.34 B CHZ
 • Rank
  83

 

Chiliz (CHZ) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Chiliz (CHZ) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Chiliz (CHZ)?

A Chiliz (CHZ) egyike a legnagyobb olyan blokkláncoknak, melyek az esportok és játékok közösségi finanszírozását tűzte ki célul. Hivatalosan 2019-ben indult a projekt, de az ötleten és a Socios.com honlapon 2016 óta dolgoznak az alapítók. A CHZ token segítségével a szurkolók blokklánc alapú interakciókkal támogathatják kedvenc sportolóikat, csapataikat.

A Socios.com platform lehetővé teszi a szurkolóknak, hogy tokenizált szavazati jogokat vásároljanak a csapataiknál. Limitált számban érhetőek el ezek a tokenek, és olyasmire lehet velük szavazni pl. hogy milyen legyen a csapat buszának a dizájnja, vagy hogy melyik csapattag csinálja az Instagram storykat a bajnokság alatt. Elsőként a Juventus futballklub indított csapat tokent, majd őket követte több mint 100 további foci, kosárlabda, esport, stb. csapat.

A tranzakciók validálása nem random, szabadon vállalkozó szereplők kezében van, mint a proof of stake esetében, hanem proof of authority oldallánc konszenzussal működik a blokklánc, tehát sokkal centralizáltabb módon, a kezdeti szakaszban kialakult támogatói kör felel a zavartalan üzemelésért.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.