Coinmixed kriptovaluta váltó_magyar

Chainlink (LINK) árfolyam

Chainlink (LINK) jelenlegi árfolyama $24.140 és $10.61 B kapitalizacióval rendelkezik. Az ára -2.27% down változott az elmúlt 24 órában.


 • chainlink
  Chainlink (LINK)
 • Live Price
 • 24h %
  -2.27%
 • Market Cap
  $10.61 B
 • Volume
  $1.18 B
 • Available Supply
  443.01 M LINK
 • Rank
  12

 

Chainlink (LINK) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Chainlink (LINK) ár kalkulátor

 

Mi az a Chainlink (LINK)?

A Chainlink (LINK) egy decentralizált oracle hálózat, aminek a célja, hogy összekösse az okosszerződéseket a világban létező adatforrásokkal. A 2017-es ICO alatt 32 millió USD tőkével 1 milliárd LINK tokent hozott létre Sergey Nazarov és Steve Ellis.

Az oracle egy számitógép, ami publikusan hozzáférhető adatforrásokat összegez a Chainlink hálózatán úgy, hogy a kimeneti oldalon bármelyik okosszerződés platform számára kész adatsor álljon rendelkezésre. Ugyanígy, a Chainlink segítségével, a nem blokklánc alapú szoftvereket is lehet működtetni Ethereumhoz hasonló okosszerződésekkel. Az oracle folyamatosan frissíti a hozzá tartozó adatsort, amit több oracle validál. A konszenzustól eltérő adatokat sugárzó oracle a LINK tokenét kockáztatja, így motiválja a rendszer a színvonalas és pontos adatok becsatornázását a blokkláncokra és vissza.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.