Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Litecoin (LTC) árfolyam

Litecoin (LTC) jelenlegi árfolyama $98.95 és $7.14 B kapitalizacióval rendelkezik. Az ára -0.18% down változott az elmúlt 24 órában.


 • litecoin
  Litecoin (LTC)
 • Live Price
  $98.95
 • 24h %
  -0.18%
 • Market Cap
  $7.14 B
 • Volume
  $702.22 M
 • ATH
  $410.26
 • Available Supply
  72.24 M LTC
 • Rank
  16

 

Litecoin (LTC) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Litecoin (LTC) ár kalkulátor

 
Cryptofalka Discord csatlakozás

Mi az a Litecoin (LTC)?

A Litecoin (LTC) a leghosszabb ideje van jelen a nagyobb altcoinok között. A kriptovaluták folyton változó piacán releváns maradt a Bitcoin mellett, mivel eredetileg pontosan ugyanúgy működött, csak négyszer rövidebb blokkidővel és olcsóbb tranzakciós díjjal. Digitális ezüstként utalnak rá, mert a Bitcoin értéktároló funkciójával kevésbé bír, viszont fizetőeszköznek gyorsabb és olcsóbb alternatívát kínál. 

A Litecoin saját blokklánca a Bitcoin másolata Scrypt algoritmusra, ezért a Bitcoin különböző fejlesztései tesztelhetők egy kisebb piacú kriptovalután a Litecoinnal. A fizetési céllal használt LTC címek a kasszánál a vásárlókhoz köthetők, a számla elrejtése érdekében titkos tranzakciókra is lesz opció. A MimbleWimble protokoll fog gondoskodni arról, hogy egy fogadott vagy küldött tranzakcióval ne lehessen betekinteni az érintett LTC számlákra.

Ma már az LTC nagyobb részét ASIC gépekkel bányásszák, a blokkidő 2.5 perc, viszont a blokkfelezés 840 000 blokkonként van, ezzel a Bitcoinnal párhuzamosan csökken a beáramló új coin mennyisége.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.