Nexo kriptovaluta váltó

Neo (NEO) árfolyam

NEO (NEO) jelenlegi árfolyama $8.140 és $575.96 M kapitalizacióval rendelkezik. Az ára -5.81% down változott az elmúlt 24 órában.


 • neo
  NEO (NEO)
 • Live Price
  $8.140
 • 24h %
  -5.81%
 • Market Cap
  $575.96 M
 • Volume
  $55.91 M
 • ATH
  $198.38
 • Available Supply
  70.53 M NEO
 • Rank
  74

 

Neo (NEO) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Neo (NEO) ár kalkulátor

 

Mi az a Neo (NEO)?

A NEO (NEO) eredetileg Antshares néven indult, és Kína első publikus blokkláncaként vált ismertté 2014-ben, a nyílt forráskódú platformot három évvel később keresztelték át NEO-ra. Célja, hogy az internet következő generációjának alapjául szolgáljon, ami a digitális fizetéseket, azonosítást és pénzeszközöket illeti. 

A blokkláncán decentralizált applikációk és okosszerződések hozhatók létre. Habár a hálózat megalkotásáért és fejlesztéséért egy globális közösség felelős, gyakran utalnak rá a „kínai Ethereum”-ként.

Az egyik jelentős érv a NEO mellett, a folyamatos fejlesztés, aminek eredményeképpen a blokklánc képes akár egy hirtelen kereslet növekedés mellett is megbízhatóan működni, illetve a jövő kihívásainak megfelelni ebben a folyton változó iparágban. A NEO 3.0 nagyobb hálózati stabilitást kínál, és több tranzakciót bonyolít másodpercenként mint valaha.

Ennek a blokkláncnak is két kriptovalutája van, a NEO és a GAS. Míg a NEO egy befektetési token, aminek segítségével a token birtokosok szavazhatnak a fejlesztések irányának jövőbeli alakulásáról, a GAS a tranzakciók díjának fizetésére szolgál. Úgy működik a NEO a gyakorlatban, hogy a NEO tokenek birtokosai GAS tokenekre jogosultak, amit vagy manuálisan, vagy egy-egy tőzsde esetében automatikusan igényelnek, egy NEO cím mellett létező GAS címre. Ez fedezi a NEO token utalásának költségeit, így nem kerül levonásra díj a NEO-ból az utalások során.

A NEO saját fejlesztési alapját EcoBoost-nak hívják, 2019-ben indult és teljes életciklus támogatást nyújt nagy potenciállal rendelkező NEO hálózatra épülő projekteknek. Ez érinti a tőke ráfordítást, technikai segítségnyújtást és közösségi média promóciókat is.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.