Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Tron (TRX) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

TRON (TRX) jelenlegi árfolyama $0.0643 és $5.86 B kapitalizacióval rendelkezik. A TRON ára 0.03% up változott az elmúlt 24 órában, amit a (TRX) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • tron
  TRON (TRX)
 • Live Price
  $0.0643
 • 24h %
  0.03%
 • Market Cap
  $5.86 B
 • Volume
  $392.92 M
 • ATH
  $0.3004
 • Available Supply
  91.04 B TRX
 • Rank
  24

 

Tron (TRX) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Tron (TRX) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Tron (TRX)?

A Tron (TRX) egy blokklánc alapú operációs rendszer, amelynek fő célja a blokklánc technológia bevezetése a hétköznapi használatba. A Bitcoin és Ethereum meglehetősen korlátos tranzakciószámával szemben a Tron hálózatán akár 2000 tranzakció is lehetséges másodpercenként.

Felhasználási területe elsősorban a tartalommegosztás és szórakoztatás, mi sem utal erre jobban, mint hogy a platform legjelentősebb akvizíciója a BitTorrent volt 2018-ban. Összesen hat különböző fázisban tervezik megvalósítani a fenti célokat, ezek közül néhány: decentralizált fájl megosztás, tartalom készítés ösztönzése pénzügyi jutalmazással, saját tokenek létrehozásának lehetősége tartalom gyártók számára, és a játékipar decentralizálása. 

A Tron az egyik legnépszerűbb dapp fejlesztési platform. Saját magát egyfajta tartalomgyártók számára kitalált ökoszisztémaként pozícionálja, ahol a készítő közvetlenül állnak kapcsolatban a közönségükkel. A centralizált platformok (streaming szolgáltatók, app store-ok, zenei oldalak) kiküszöbölésével, a projekt célul tűzte ki, hogy a tartalmakért fizetett pénzek ne a közvetítő szereplőkhöz kerüljenek, ezzel remélhetőleg az árak is alacsonyabbak maradhatnak a fogyasztók számára. Ez is egy olyan terület ahol a blokklánc technológia mindenki javát szolgálhatja.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.