Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Tron (TRX) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

TRON (TRX) jelenlegi árfolyama Ft26.86 és Ft2,419.13 B kapitalizacióval rendelkezik. A TRON ára -0.25% down változott az elmúlt 24 órában, amit a (TRX) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • tron
  TRON (TRX)
 • Live Price
  Ft26.86
 • 24h %
  -0.25%
 • Market Cap
  Ft2,419.13 B
 • Volume
  Ft129.65 B
 • ATH
  Ft79.80
 • Available Supply
  90.16 B TRX
 • Rank
  12

 

Tron (TRX) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Tron (TRX) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Tron (TRX)?

A Tron (TRX) egy izgalmas kriptovaluta projekt, amely a digitális tartalmak és alkalmazások világát decentralizálná. A célja, hogy a tartalomkészítők és a felhasználók közvetlenül kapcsolódjanak egymáshoz, a közvetítők kiváltásával. A Tron saját blokklánc platformon fut, amely Delegated Proof of Stake (DPoS) konszenzus algoritmust alkalmaz, biztosítva a gyors tranzakciókat és alacsony tranzakciós díjakat. A projekt 2017-ben indult Justin Sun kezdeményezésére, aki egy közismert személyiség a kriptovaluta közösségben és korábban a Ripple-nél dolgozott. Justin szerepelt a Forbes 30 alatt 30 listáján is. 

A TRX token sokoldalú: használható a hálózaton belüli tranzakciókhoz, dApps futtatásához és a platformon belüli erőforrások felhasználásához. Emellett a tokenekkel beleszólhatsz a hálózat irányításába és a blokkok megerősítésébe is a DPoS konszenzus algoritmuson keresztül. Justin Sun és a Tron Foundation csapata nyíltan kommunikál a közösséggel, és rendszeresen beszámolnak a projekt fejlesztéseiről. Számos partnerséget kötöttek, többek között a Samsunggal, BitTorrenttel, Swisscom Blockchainnel és a Tetherrel.

Érdemes még megjegyezni, hogy a Tron egyike azon kevés blokklánc platformoknak, amelyek támogatják az Ethereum okosszerződéseit és az ERC20 tokeneket, így könnyen hozzáférhető a fejlesztők számára.

Összegezve: a Tron egy innovatív blokklánc platform, amely a digitális tartalomgyártás és -megosztás decentralizálására törekszik. A csapat transzparens és aktív kommunikációja, valamint a széleskörű partnerségek biztos alapot jelentenek a projekt fejlődéséhez.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.