Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Stellar (XLM) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

Stellar (XLM) jelenlegi árfolyama Ft38.20 és Ft1,019.12 B kapitalizacióval rendelkezik. A Stellar ára 4.30% up változott az elmúlt 24 órában, amit a (XLM) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • stellar
  Stellar (XLM)
 • Live Price
  Ft38.20
 • 24h %
  4.30%
 • Market Cap
  Ft1,019.12 B
 • Volume
  Ft84.78 B
 • ATH
  Ft306.36
 • Available Supply
  26.63 B XLM
 • Rank
  30

 

Stellar (XLM) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Stellar (XLM) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Stellar (XLM)?

A Stellar egy nyílt hálózat, aminek fő funkciója a pénz mozgatása és tárolása. A 2014-es indulásakor az egyik cél az volt, hogy egy platformot biztosítson olyanoknak, akik nem férnek hozzá a bankrendszer vívmányaihoz, nem sokkal később a prioritás eltolódott a pénzügyi cégek összekötéséhez a blokklánc technológia által. 

A hálózat saját tokenje a Lumen, hídként szolgál a létező fizetési megoldások között, amik gyakran magas költséggel nyújtanak hasonló szolgáltatásokat. Mindez eredetileg a Ripple Labs protokollján alapult, a blokklánc egy hard fork eredményeképpen jött létre a kód átírását követően. Jed McCaleb az ügyvédje (Joyce Kim) segítségével alapította a Stellart, miután a cég jövőbeli tervein történt nézeteltérésből kifolyólag elhagyta a Ripplet

Sokak számára az alacsony hálózati díj miatt vonzó a projekt. A határokon átívelő magas költségű fizetések nem csak a fiat alapú rendszereknél (pl. PayPal) jellemzőek, hanem a BTC és ETH esetében is, kifejezetten amikor a hálózat túltelítődik tranzakciókkal. Az Lumen utalások díja 0,00001 XLM, ami figyelembe véve a coin alacsony árfolyamát, szinte semmi.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.