Az eddigi legnagyobb Binance frissítés lett aktiválva

Szerző: | jún 29, 2020 | Blokklánc hír, Kriptovaluta

2 éve dolgozott a Binance az új frissítés aktiválásán! Új programozási nyelvet használnak, valamint újraírták a teljes kódot. Hogy mi a haszon? Mutatjuk!

 

Fontos frissítést aktivált a Binance 

A Binance és a CEO CZ nyilatkozatai szerint az eddigi egyik legnagyobb update lett aktiválva a vezető kriptovaluta tőzsdén. Durván 2 éve dolgoztak már az új frissítésen, aminek célja, hogy felkészítse a Binance platformját a következő bika piacnál várható terhelésre.

Alapvetően a Binance tőzsdéje így is az egyik leggyorsabb és legstabilabb platformnak mondható. Persze, amikor igazán volatiliis Bitcoin ár mozgások történnek akkor van, hogy még a Binance platformja is feladja. De alapvetően már eddig is a stabilabb kriptovaluta tőzsdék közé tartoztak. 

 

10-szer gyorsabb lett a Binance platformja a frissítés után

A Június 28-án aktivált Binance frissítés után viszont elvileg tízszer gyorsabb lett a vezető kriptovaluta tőzsde. A kereskedő platform kódját teljesen újraírták, valamint a mögötte álló motor is új programozási nyelvet kapott.

A Binance CEO-ja hozzátette:

Elméletben akár százszor nagyobb kereskedési volume-ot is letud már kezelni az új Binance platform. De, amikor gyakorlatban fog megérkezni ez a nagy terhelés akkor azért fogjuk látni, hogy hol vannak még szűkkeresztmetszetek a rendszerben. Biztosan lesznek, de azokat felkutatjuk és megoldjuk majd.

Binance frissítés CZ I Cryptofalka

.

Ha szeretnéd a futást, házimunkát vagy az utazást hatékonyan eltölteni, hallgasd a Bitcoin kisokos-ra hallgató podcastünket! 🎤 Spotify és iTunes segítségével érhetőek el a Bitcoinról és blokkláncról szóló hanganyagainkat. 🎧 

[buzzsprout episode=’4352483′ player=’true’]

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka