Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #1
 logo

Bitcoin (BTC) árfolyam

$64,120.98 -0.52% (24h)

1.00000000 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $1,264,953,665,494
Forgalom (nap): $26,566,567,293
Elérhető készlet: 19,727,609 BTC
Keringő készlet: 19,727,609 BTC

Élő Bitcoin árfolyam grafikon

Bitcoin vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Bitcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Bitcoin (BTC) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Bitcoin árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Bitcoin aktuális árfolyama?

A(z) Bitcoin árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) BTC árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Bitcoin (BTC) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (BTC) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Bitcoin árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Bitcoin-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Bitcoin-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Bitcoin árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Bitcoin árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő BTC mennyiség és az egyedi Bitcoin ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Bitcoin forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető BTC készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Bitcoin árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Bitcoin készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Bitcoin technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) BTC értékét és hosszú távú kilátásait.