Az eddigi legnagyobb Binance frissítés lett aktiválva

jún 29, 2020 | 0 hozzászólás

2 éve dolgozott a Binance az új frissítés aktiválásán! Új programozási nyelvet használnak, valamint újraírták a teljes kódot. Hogy mi a haszon? Mutatjuk!

 

Fontos Binance frissítés aktiválódott 

A Binance és a CEO CZ nyilatkozatai szerint az eddigi egyik legnagyobb frissítés lett aktiválva a vezető kriptovaluta tőzsdén. Durván 2 éve dolgoztak már az új frissítésen, aminek célja, hogy felkészítse a Binance platformját a következő bika piacnál várható terhelésre.

Alapvetően a Binance tőzsdéje így is az egyik leggyorsabb és legstabilabb platformnak mondható. Persze, amikor igazán volatiliis Bitcoin ár mozgások történnek akkor van, hogy még a Binance platformja is feladja. De alapvetően már eddig is a stabilabb kriptovaluta tőzsdék közé tartoztak. 

 

10-szer gyorsabb lett a Binance platformja a frissítés után

A Június 28-án aktivált Binance frissítés után viszont elvileg tízszer gyorsabb lett a vezető kriptovaluta tőzsde. A kereskedő platform kódját teljesen újraírták, valamint a mögötte álló motor is új programozási nyelvet kapott.

A Binance CEO-ja hozzátette:

Elméletben akár százszor nagyobb kereskedési volume-ot is letud már kezelni az új Binance platform. De, amikor gyakorlatban fog megérkezni ez a nagy terhelés akkor azért fogjuk látni, hogy hol vannak még szűkkeresztmetszetek a rendszerben. Biztosan lesznek, de azokat felkutatjuk és megoldjuk majd.

Binance frissítés CZ I Cryptofalka

.

Ha szeretnéd a futást, házimunkát vagy az utazást hatékonyan eltölteni, hallgasd a Bitcoin kisokos-ra hallgató podcastünket! 🎤 Spotify és iTunes segítségével érhetőek el a Bitcoinról és blokkláncról szóló hanganyagainkat. 🎧 

Cryptofalka háttér

 

Elérhetőségek:

📈 Kereskedő csoport – https://cryptofalka.hu/privat-csoport/
🎙 Podcast – Bitcoin kisokos – Spotify link
📊 Bitcoin elemzések – https://cryptofalka.hu/elemzesek/

 

Támogass minket: Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat biztosítja az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük!

Donation link: ➡️ LINK ⬅️

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Vásárolj kriptovalutát

kereskedési stratégiák

Privát csoport korábbi elemzései

Kriptovaluta projekt ismertetők

A digitális ezüst! Mit érdemes tudni a Litecoinról?

A Bitcoin legnagyobb alternatívája. Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miért jobb? Miért nem? Tekintsük át a Bitcoin Cash eredetét és legfontosabb jellemzőit.

Bitcoin újratöltve! Mi a Bitcoin Cash és hogyan jött létre?

A Bitcoin legnagyobb alternatívája. Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miért jobb? Miért nem? Tekintsük át a Bitcoin Cash eredetét és legfontosabb jellemzőit.

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.