Mi is a CryptoFalka Platform?

KRIPTOVALUTA ÉS BITCOIN KERESKEDÉS – ELEMZÉS – OKTATÁS – MENTORÁLÁS = A PLATFORM,
MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGED LEHET A BLOKKLÁNC ÉS TŐZSDEI KERESKEDÉS VILÁGÁBAN!

Válj te a
következő
tőzsdecápává!

Azért, hogy a privát csoportunkhoz csatlakozó tagok minél gyorsabban felvehessék a ritmust a Bitcoin kereskedés világában, minden előfizetés mellé oktatási csomagot adunk! Továbbá minden héten jelentkezünk oktató anyagokkal, videókkal, élő streamekkel.

Turbózd fel
a profitodat
a csoportunkkal!

Napi szinten megosztjuk veletek meglátásainkat a Bitcoin, Ethereum és a többi kriptovaluta árfolyamának mozgásairól. Betekintést kaphattok a szakértőink kereskedésébe, meglátásaiba, a szakmai háttér ismertetésével.

Légy naprakész a
blockchain
világában!

A nap 24 órájában értesítünk a blokklánc és a kriptovaluták legfontosabb eseményeiről, híreiről. A Discord applikáció segítségével ezeket a híreket számítógépen vagy mobilon is elérhető értesítések formájában kapják meg a követőink.

 

A privát csoport szolgáltatásai:

Szeretnél te is a Falka része lenni?

privat-leiras

A CryptoFalka privát csoportjához való hozzáférés havidíjas rendszerezésű és kriptovalutában vagy forintban is fizethető!
Ha szeretnétek mindenképpen beférni a következő csoportba, akkor a lenti gomb segítségével tudtok már jelentkezni! 

 

Kinek ajánljuk a csoportunkat? 

  • A  tudásvágyra szomjazóknak, akik szeretnének  hatékonyan bekapcsolódni a blokklánc, kriptovaluta kereskedés és a Bitcoin világába. 

  • Azoknak a  lelkes tradereknek, akik napi/heti szinten kereskednek és elemzésekre, hatékonyság növelésre vagy személyes mentorálásra van szükségük.
  • Azoknak, akik  nagyméretű befektetéseket kezelnek és már egy jól optimalizált be/kiszállással a havi díj többszörösét is megspórolhatják

 

  • Azoknak, akik szeretnének elsőkézből informálódni a legfrissebb eseményekről és egy folyamatosan  fejlődő minőségi közösséghez tartozni

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.