Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az SEC titkosított válasznyilatkozatot adott az XRP perben

Az SEC titkosított válasznyilatkozatot adott az XRP perben

A Ripple vs. SEC perben az SEC titkosított választ nyújtott be, ami kulcsfontosságú lépcső lehet az XRP jövőjének alakulásában.

Egyelőre nem nyilvános a SEC - Ripple megállapodás

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) újabb lépést tett az XRP kriptovalutával kapcsolatos perben a Ripple Labs ellen.

Az SEC a kártérítési szakaszban, május 6-án nyújtotta be végső válaszát. A Ripple korábban tiltakozott az SEC közel 2 milliárd dolláros kártérítése, előzetes kamatok és büntetések ellen. A cég azt állítja, hogy csak legfeljebb 10 millió dolláros büntetésre kötelezhető. Az SEC az általa javasolt intézkedésekre vonatkozó választ, valamint annak mellékleteit záradékoltan nyújtotta be a bíróságnak.

A tartalom egyelőre tehát nem nyilvános, azonban szerdán, május 8-án várhatóan nyilvánosságra kerülnek azok a kivonatolt változatok, amelyeket a felek elfogadtak. A bírósági tárgyalások folyamán mindkét fél, valamint néhány külső fél részt vett abban, hogy eldöntsék, mely részeket kell titkosítani a válaszban és a mellékletekben.

Ezeket a részeket a felek megállapodásának megfelelően a bizalmas vagy nagyon bizalmas kategóriákba sorolták. A következő lépés, hogy a felek az elfogadott kivonatolt változatokat a nyilvánosság elé tárják.

Mikor várható végleges döntés a Ripple perben?

Az XRP per, amelyben a Ripple Labs-t a SEC jogi eljárása alá vonták, egyre bonyolultabbá válik. A per során a felek között egyre hevesebb viták zajlanak, különösen az XRP kriptovaluta jogi státuszával kapcsolatban. A per végkifejlete még bizonytalan, azonban a felek közötti tárgyalások lehetőséget adhatnak egy esetleges megegyezésre. A végleges ítélet várhatóan szeptemberben fog megszületni, amikor a bírónak el kell döntenie az ügy sorsát.

A felek közötti fellebbezések és a megállapodás lehetősége szintén befolyásolhatja az ügy időzítését és kimenetelét. Mind a Ripple, mind az SEC valószínűleg fellebbezni fog az elveszített döntések ellen. A felek közötti megállapodás csak akkor valósulhat meg, ha mindkét fél elégedett az eredménnyel, és kész elkerüli a hosszú és költséges fellebbezési eljárásokat. 

Az XRP árfolyam kilátásai

Az XRP perben zajló események figyelemre méltóak az iparág résztvevői és a befektetők számára, mivel az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) és a Ripple Labs közötti jogi csatározás komoly hatással lehet az XRP kriptovaluta és az általános kriptopiac alakulására. Az ügyben szakértők szerint a következő időszakban valószínűleg döntő lépések történnek, amelyek jelentősen befolyásolhatják az XRP jövőjét és árfolyamát.

Pozitív fejlemények esetén az XRP árfolyama várhatóan emelkedni fog, különösen a bikapiac támogatásával. Azonban a per hosszú ideje tartó folyamata és az esetleges további késések továbbra is kiszámíthatatlanságot okoznak az XRP árfolyamának tekintetében. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.31% $67,584.94
Ethereum ETH -1.81% $3,778.67
BNB BNB -0.45% $596.41
Solana SOL 0.35% $169.24
XRP XRP 0.29% $0.5293
Dogecoin DOGE 1.59% $0.166
Cardano ADA 0.81% $0.4587
Litecoin LTC 0.73% $83.46
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!