Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elindult a Cryptofalka Districtone közössége a Blaston

Elindult a Cryptofalka Districtone közössége a Blaston

Csatlakozz a Blast ökoszisztéma egyik legsikeresebb dAppjához és farmolj Blast Gold pontokat a Cryptofalka Districtone közösségével.

Blast, a feltörekvő Ethereum Layer 2

A Blast egy Ethereum Layer 2 (L2) platform, melyet a népszerű NFT piactér, a Blur mögött álló tehetséges csapat hozott létre. Egy dinamikusan növekvő blokklánc ökoszisztéma, amely jelenleg 2,5 milliárd dolláros TVL-el rendelkezik.

Elindult a Cryptofalka Districtone közössége a Blaston.jpg

A Blast hálózata különböző decentralizált alkalmazásokat (dAppokat) támogat, ilyen a Districtone is.

Districtone, a Blast elszőszámú SocialFi platformja

A Districtone egy olyan SocialFi platform, amely kifejezetten a Blast hálózatra lett fejlesztve. A protokoll elég sok Blast Gold pontot kapott a Blasttól, amit most folyamatosan oszt szét a platform használói között.

Elindult a Cryptofalka Districtone közössége a Blaston.jpg

A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közösségi interakcióik révén kriptovalutában részesedjenek, melyet az aktivitásuk alapján osztanak szét. Az itt létrehozott "SPACE"-ekben a tagok közösen dolgozhatnak projekteken, növelve ezzel a jutalmaikat és a projektek sikerét.

Disclaimer, mielőtt csatlakoznál

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a Districtone és az ehhez kapcsolódó SHARE-ek befektetése egy viszonylag új és dinamikusan változó piaci lehetőség, amelynek hosszútávú kimenetele még nem teljesen ismert.

A SHARE-ek árfolyama aktívan ingadozhat, ezért javasoljuk, hogy csak olyan összeget fektessetek be, amit nem féltek akár teljesen elveszíteni!

Elindítottuk a Cryptofalka Districtone Space-t

Most mi is részt veszünk és teszteljük a Districtone SocialFi felületét és készítettünk egy saját, Cryptofalka SPACE-t. Ehhez a következő link segítségével tudtok csatlakozni.

Érdekel gomb I Cryptofalka

Minden Space-hez tartoznak Share-k, amik az adott közösség kvázi részvényeit testesítik meg. Ha hisztek a dologban és tetszik ez az új ökoszisztéma, akkor tudtok már SHARE-t is vásárolni.

Mi a jó ebben és hogyan lehet bele kezdeni?

Ahogy említettük a Districtone elég sok Blast Gold pontot kapott a Blasttól, a legútóbbi disztribúciós kör során a második legtöbbet kapta a Dapp-ok közül, ezeket most folyamatosan osztogatja a platform a használói között.

Elindult a Cryptofalka Districtone közössége a Blaston.jpg

A belépéshez durván 200-500 dollárra lesz szükséged attól függően, hogy mikor csatlakozol.

Így regisztrálj a Cryptofalka District One teréhez

A következő linken tudsz csatlakozni a Cryptofalka Districtone csatornájához: https://districtone.io/invite/VY41EA

A csatlakozáshoz durván 0.05 Ethereumot kell elégetned, ami jelenleg nagyjából 150 dollár költséget jelent. Viszont cserébe kapsz majd a Districtone-tól OLE tokeneket. Ennek az induló ára egyelőre ismeretlen.

Első sorban a Blast Gold pontokra érdemes fókuszálni, de amúgy ismerősök meghívása után is kaphatsz tokeneket.

Cryptofalka District one közösség

Ezután érdemes csatlakoznod valamelyik SPACE-hez, mert így tudod a legtöbb Blast Gold pontokat megszerezni. A csatlakozáshoz vásárolnod kell az adott SPACE “részvényéből” vagy SHARE-jéből.

Minél többen vannak egy SPACE-ben és minél aktívabb a csoport, a tagok annál több Blast Goldot szerezhetnek végül. Készítettünk egy saját, “Cryptofalka Hungary” SPACE-t, amihez jelenleg 130-140 dollár körül lehet csatlakozni vagyis SHARE-t vásárolni.

Blast és OLE pontok optimalizálása

A District One platformon folytatott aktivitások két fő célt szolgálnak jelenleg, a Blast Gold és az OLE tokenek gyűjtését. A platformon való részvétel során különböző GEM-eket szerezhetünk, melyek mennyisége közvetlenül befolyásolja a számunkra kiosztott jutalmakat. Íme néhány kulcsfontosságú információ, hogy hatékonyan farmolhass:

GEM gyűjtés: A GEM-ek rendszeres gyűjtése növeli a Blast Gold pontok mennyiségét, amit epochánként, minden 2-3 hétben kalkulálnak újra. Emellett, a gyűjtött GEM-ek alapján lehetőséged nyílik részt venni a District One OLE token airdropjában is, amely extra jutalmakat biztosít.
Exkluzív platform funkciók: A GEM-ek megszerzése mellett exkluzív hozzáférésre is szert tehetsz új platform funkciókhoz, amelyek tovább növelhetik aktivitásod hatékonyságát.

További stratégiai lépések

SHARE vásárlás: Amennyiben csatlakozol a Cryptofalka Space-hez vagy bármely másik SPACE-hez, SHARE-t vásárolhatsz, amivel növelheted a részvételi szintedet és a potenciális jutalmakat.
sOLE token lekötése: Javasolt 5 sOLE tokent lekötni legalább 3 hónapra, amely jelentős mértékben, akár 300%-kal is növelheti a GEM-szerzési rátádat. Ez különösen fontos, mert a lekötés mindenki számára elérhető, így előnyt jelenthet a versenytársakkal szemben. A sOLE tokeneket közvetlenül ETH-ből válthatod az oldalon, így nem szükséges külön tranzakciót indítanod a DEX-en.

Ezeket a lépéseket követve nem csak hatékonyan gyarapíthatod a Blast Gold és OLE token készletedet, hanem aktív résztvevője is lehetsz a Cryptofalka közösség dinamikus növekedésének. Várunk szeretettel a Cryptofalka Space-be!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.51% $66,877.35
Ethereum ETH 1.22% $3,524.44
BNB BNB -1.02% $587.05
Solana SOL -0.22% $177.49
XRP XRP 0.65% $0.6021
Dogecoin DOGE -1.21% $0.1361
Cardano ADA -1.76% $0.4256
Litecoin LTC -2.95% $71.73
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!