Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A HydraDX új neve Hydration: Polkadot és Kusama hírek

A HydraDX új neve Hydration: Polkadot és Kusama hírek

Legfrissebb hírek és fejlemények összefoglalója a Polkadot ökoszisztémából, hogy a könnyedén naprakész maradj a legújabb trendekkel kapcsolatban.

1. A HydraDX új neve Hydration

A HydraDX új márkanévvel folytatja tovább a működését, ami jobban passzol a tervezett céljaikhoz, hogy a pénzügyeket hatékonyabbá, egyszerűbbé és megállíthatatlanná tegyék.

Hydration felületén integrálásra kerültek a swap-ok, a hitelezés és a Hollar stabilcoin,  ezzel egyesítve a DeFi virágzásához szükséges elemeket. Vegyél részt a Hydration-nel Te is, a Polkadot DeFi jövőjének alakításában.

További információk: hydration.net

2. Telenova lehetővé teszi az egyszerű USDT küldést

A Nova Wallet által fejlesztett Telegram pénztárca, a Telenova új funkciókkal bővül. Mostantól a tárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t küldjenek bárkinek a Telegram-on belül.

Telenova segítségével zökkenőmentesen és biztonságosan küldhetünk USDT-t akár ajándékként barátoknak, családtagoknak vagy rokonoknak. Kezd el használni a Telenova Telegram pénztárcát még ma, és próbáld ki a könnyed USDT átutalásokat. 

A Telenova egy self-custody pénztárca. Ez azt jelenti, hogy a visszaállító kód segítségével a felhasználó teljes irányítással rendelkezik. A visszaállító kód egy olyan, véletlenszerűen generált 12-24 szó kombinációja, amivel bárhol és bármikor vissza lehet szerezni a tárca feletti ellenőrzést.

3. A Web3 Foundation bejelentette a Decentralized Voices program 2. fordulóját

A Web3 Foundation bemutatja a Decentralized Voices (DV) program második fordulóját, amiben jelentős szavazati jogot szerezhetnek maguknak az aktív résztvevők a Polkadot és Kusama oköszisztémán belül.

A delegáltak jelentős mennyiségű KSM vagy DOT token-t kapnak és ezzel a program célja, hogy elősegítse a közösség képviseletét a governance döntésekben. A kiválasztási folyamat során az aktív részvétel, a különböző nézőpontok és a Polkadot ökoszisztémához való hozzájárulás volt a legfontosabb szempont.

4. A Polkaport East támogatást kapott a W3F Decentralized Futures programjából

A Polkaport East támogatást kapott a Web3 Foundation Decentralized Futures programjából. A Hongkongban kialakuló központtól egy erős Polkadot közösség épülését, új csapatok bevonását, és intézményi befektetők megjelenését várják.

A legfontosabb tervek közé tartoznak a co-working terek kialakítása, a havi találkozók indítása, a keynote-ülések, a befektetői vacsorák és az éves konferenciák szervezése. A Max Rebol, Vincent Chan és Thibault Perréard által vezetett projekt célja egy élénk, önfenntartó Polkadot közösség létrehozása a világ egyik pénzügyi központjában.

5. A Talisman Quests elindítja a hivatalos pontprogramját

A Talisman pénztárca elindította a hivatalos pontprogramját Talisman Quests néven. A felhasználók mostantól XP-t gyűjthetnek, a partnerekkel, például a Treasure DAO-val és az XAI Games-szel közös küldetések teljesítésével, valamint barátok ajánlásával.

Fokozva a felhasználói élményt és elkötelezettséget a program során havi összefoglaló ranglétra mutatja az elért pontokat és jutalmakat. A zökkenőmentes felhasználói élmény és a maximális biztonság szempontjai alapján tervezett Talisman célja, hogy a Web3 ökoszisztéma számára a legjobb multi-chain pénztárcát hozza létre.

6. Az OAK Network új neve Ava Protocol 

Az OAK Network átnevezte magát Ava Protocol-ra és az Ethereum-ra is kiterjesztette autonóm tranzakciós infrastruktúráját. Az Ava Protocol mostantól az Ethereum-ot és a Polkadot is kiszolgálja, privát autonóm tranzakciókat és láncok közötti automatizálást kínálva.

Az átállás magában foglalja az OAK token átnevezését AP-re, de a meglévő token gazdaság nem változik. Az Ava mainnet az Ethereum EigenLayer-en és a Polkadot-on fog elindulni, egy új finanszírozási kört követően. 

7. A Crust és a Tanssi együttműködik a fejlett decentralizált tárolás érdekében

A Crust Network együttműködik a Tanssi-val, hogy fejlett appchain infrastruktúrával fejlessze a decentralizált adattárolást. A Tanssi képességeit kihasználva a Crust célja az infrastruktúra-kezelés ésszerűsítése és a blockspace használat optimalizálása. Ez az együttműködés tovább növeli a működési hatékonyságot, csökkenti a költségeket és fokozza az adatbiztonságot.

A Polkadot ökoszisztéma számára a Crust új szabványt állít fel a decentralizált adattárolás és számítástechnikai megoldások terén. A Tanssi-val való együttműködés célja a növekvő tranzakciós igények biztosítása és az infrastrukturális igények kezelése.

8. A Tanssi Dancebox új frissítéssel jelentkezik az appchain-építők számára

A Tanssi tesztnetje, a Dancebox mostantól továbbfejlesztett funkciókat kínál a fejlesztőknek, beleértve a fizetős pay-as-you-go blokkgyártást, a tokenek egyszerűbb kezelését és a natív cross-chain kommunikációt.

Ezek a frissítések jelentős lépést jelentenek a Tanssi Network elindulása felé. A projekt továbbra is elkötelezett az appchain-ek egyszerűsített létrehozása és kezelése iránt. Az új átgondolt funkciókkal és a jobb cross-chain opciókkal a fejlesztők hatékonyabb és zökkenőmentesebb élményre számíthatnak.

A cikk a Polkadot Hungary által íródott a Polkadotters munkája alapján.

Részt veszünk a Polkadot Network formálásában és folyamatosan tanítjuk közösségünket a Polkadot rendszereinek használatára.

  • Szeretnél DOT-ot stakelni, de nem tudod, hogyan kell? Használd az oldalunkat és csatlakozz a Polkadot Hungary Pool-hoz: Pool ID: 219

  • Delegáld szavazati erődet a Polkadot Hungary Community-hez a Stake-n-vote felületünkön.

  • Kérdezz a magyar csapattól a Polkadot Hungary Telegram csatornáján.

  • Bővebb információk a honlapunkon: polkadothungary.net

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.10% $66,634.87
Ethereum ETH -0.71% $3,463.15
BNB BNB -2.37% $580.41
Solana SOL -1.77% $176
XRP XRP 0.20% $0.5989
Dogecoin DOGE -1.93% $0.1348
Cardano ADA -3.91% $0.4194
Litecoin LTC -3.88% $71.29
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!