Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Snowbridge megérkezett: Polkadot és Kusama hírek

A Snowbridge megérkezett: Polkadot és Kusama hírek

Legfrissebb hírek és fejlemények összefoglalója a Polkadot ökoszisztémából, hogy a könnyedén naprakész maradj a legújabb trendekkel kapcsolatban.

1. Rob Habermeier bemutatta az Asset Hub Plaza terveit

A Polkadot társalapítója, Robert Habermeier a közelmúltban jelentette be a Plaza terveit, amelynek fő célja az Asset Hub új arculatának és funkcióinak továbbfejlesztése.

A "Plaza" célja egy könnyen skálázható Polkadot ökoszisztéma lánc létrehozása, ami konszolidálja az okosszerződéseket és csökkenti a jelenlegi AssetHub-lánc díjait.

Célok és jellemzők:

  • Központi hub: Az AssetHub átalakítása egy központi helyszínné olyan funkciókkal, mint az okos szerződések támogatása, hidak elérhetősége, váltók létrehozása, egyszerűbb eszköz tárolás és a stake-elés integrációja.

  • Konszolidáció: A különböző funkciók (eszközök létrehozása, okosszerződések, stake-elés, cross-chain tranzakciók) integrálása egyetlen rendszer parachain-be a használhatóság javítása és a komplexitás csökkentése érdekében.

  • Közel nulla díjak: Alacsony tranzakciós díjak biztosítása a skálázási korlátok eléréséig.

  • Stratégiai fókusz: Olyan rendszer kiépítése, amely másodpercenként több ezer tranzakciót (TPS) képes kezelni és a felhasználói igényekkel együtt növekedni.

  • Elastic Scaling: A Polkadot Elastic Scaling technológiájának kihasználása, amely a több magos processzokhoz hasonlóan tranzakciók párhuzamos feldolgozását biztosítja  a "Plaza" számára, hogy napi több millió felhasználó is könnyen használhassa.

  • Okosszerződés  integráció: A PolkaVM-en keresztül támogatja a RISC-V okosszerződéseket, javítva a programozhatóságot és a rendszerekkel való interakciót.

  • Felhasználói és fejlesztői előnyök: Egyszerűsíti az interakciókat azáltal, hogy csökkenti az eszközök több láncon történő kezelésének szükségességét, és csökkenti a tanulási nehézséget a fejlesztők számára.

  • Jövőbeni fejlesztések: Lehetséges az identitás és governance funkciók integrálása a szkriptelési és automatizálási képességek javítása érdekében.

  • Megvalósítás és értéknövekedés: Fejlett mérnöki technológiák alkalmazása a napi több százmillió tranzakció támogatására.

  • Közösségi részvétel: A javaslatot Robert nyílt vitára bocsátja, a Polkadot Wish-For-Change népszavazással a "Plaza" terv jóváhagyására bármilyen DOT tulajdonos szavazhat. Az első verzió magában foglalja az AssetHub márkanévváltását, skálázást, marketinget, fejlesztői oktatást, a díjak csökkentését és az elsőbbségi díjak bevezetését.

2. Snowbridge elindul a Polkadot-on

A Snowbridge már elérhető a Polkadot-on, megbízható átutalásokat lehetővé téve az Ethereum és a Polkadot között. A első felhasználók számára már elérhető az alkalmazás és hamarosan a teljes indulás is megtörténik. Jelenleg ETH és ERC20 token-ek támogatottak, a teljes indulás után pedig a népszerűbb tárcákkal is használható lesz.

A BridgeHub-ra épülő Snowbridge a natív validátorok használatával növeli a biztonságot, kiküszöbölve a harmadik féltől való függést. A jelenlegi kezdeti 2 hetes teszt időszakot követően fog teljes gőzzel működni.

3. Polimec engedélyezi a Deposit-ot

Izgalmas bejelentés a Polimec Protocol-tól mostantól a felhasználók számár megnyílt a token beküldés lehetősége. Készülj fel a hamarosan kezdődő első aukcióra és közösségi fordulóra.

Töltsd fel a számlád és készülj fel a közelgő fordulókra. További remek hír, hogy a Polimec elindította az Evaluation (értékmeghatárózó) fordulót az Apillon, az ImpactScope és a Mandala Chain számára. Az Evaluation során PLMC tulajdonosok a tokeneik lekötésével szavazhatnak, hogy a projekt megfelel-e a Polimec minőségi követelményeinek és sikeres forduló után a projekt megnyílik a befektetők számára.

 

4. Az Ajuna Network blokkláncjáték témájú rendezvényt indít

Az Ajuna Network "The Last Battle of Bajun" névvel indított forradalmi blokklánc játékélményt. Három hónapon keresztül a játékosok SoulPoints-ot gyűjthetnek, mint-elhetnek Ballz-ot és AJUN tokeneket nyerhetnek.

Az esemény célja a közösség bevonása Ajuna Avatarok-kal, valamint SoulPoints és eszközszorzókon alapuló jutalmakkal. Az 1. és 2. évad az AJUN token kínálat 1%-át kínálja, a kifizetések pedig szeptember 30-tól indulnak. Mostantól csatlakozhatsz a csatához, és biztosíthatod az AJUN jutalmakat.

5. A SubWallet integrálja a Polkadot és Kusama közötti hidat

A SubWallet elsőként integrálta a Polkadot és Kusama közötti hidat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy DOT-ot és KSM-et küldjenek a Polkadot Asset Hub és a Kusama Asset Hub között. A frissítés a mobil és webes dashboard-on is hamarosan megjelenik. Jelenleg a cross-chain tranzakciókat csak magas áron lehet indítani, így körülbelül 2 DOT vagy 0,4 KSM extra költséggel kell számolni. 

6. A Darwinia RING mostantól elérhető a Hydration-ön.

A Darwinia Network RING tokenje mostantól elérhető a Hydration-ön. Az Omnipool-ban került listázásra, így a felhasználók részesülhetnek a RING token egyoldalú Liquidity Pool jutalmaiból, vagy használhatják azt tranzakciós díjak fizetésére a Hydration-ön.

A cikk a Polkadot Hungary által íródott a Polkadotters munkája alapján.

Részt veszünk a Polkadot Network formálásában és folyamatosan tanítjuk közösségünket a Polkadot rendszereinek használatára.
Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.24% $66,521.2
Ethereum ETH -0.87% $3,451.86
BNB BNB -2.33% $579.91
Solana SOL -1.61% $175.72
XRP XRP 0.64% $0.5972
Dogecoin DOGE -2.78% $0.134
Cardano ADA -2.97% $0.4197
Litecoin LTC -4.13% $71.03
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!