Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Titokban SBF áll a memecoin BALD mögött?

Titokban SBF áll a memecoin BALD mögött?

A kriptoszféra egy része azt feltételezi, hogy Sam Bankman-Fried állhat a Base-en bevezetett új memecoin, a BALD mögött.

Sam Bankman-Fried állhat az új memecoin mögött?

A kriptotwitteren nagy a diskurzus, miután egy új összeesküvés-elmélet szerint az FTX alapítója, Sam Bankman-Fried állhat titokban az egyik legvitatottabb új memecoin mögött a Base-en. A BALD memecoin, amely a Coinbase vezérigazgatójára, Brian Armstrongra való humoros utalásból meríti a névadóját, július 30-án indult, és 289 000%-os emelkedésnek volt tanúja a kereskedés első 24 órájában. A névtelen BALD fejlesztő azonban eltávolította a likviditás nagy részét, ami szőnyeghúzás vádját váltotta ki, 23 millió dolláros veszteséggel.

Bercoin bercode I Cryptofalka

Miután a token fejlesztője több ezer ETH likviditását megszüntette, a BALD árfolyama több mint 85%-ot zuhant. Az esemény számos önkéntes blokklánc-nyomozót arra késztetett, hogy kutakodjanak a fejlesztő láncbeli múltjában, és érdekes dolgokat ástak elő.  

A BALD token alól kihúzták a szőnyeget

A Bald token rugpull-ért felelős Ethereum tárca címe több ezer ETH-t kapott az FTX-hez és az Alameda Researchhez kapcsolódó tárcáktól. Az egyik összeesküvés-elmélet szerint ez a kapcsolat azt jelentheti, hogy SBF "így próbál pénzhez jutni". Érdemes azonban megjegyezni, hogy SBF házi őrizetben van, szülei kaliforniai otthonában várja októberi tárgyalását. sam-bankman-fried A pletykákat tovább szította, hogy ugyanaz a tárcacím körülbelül 400 átutalást végzett feketelistán szereplő USDT-címekre, és "komoly alamedai kapcsolatokkal rendelkezik".
"A láncon lévő aktivitási idők egybeesnek a bírósági időpontokkal/óvadékkal. Tudjuk, hogy SBF nemrég VPN-en keresztül tevékenykedett".
Egy másik kommentelő kiemelte a fejlesztő és SBF között fennálló számos hátborzongató hasonlóságot, leginkább a közösségi médiás bejegyzései mondatszerkezetét. Emellett megosztotta, hogy az adatok szerint a tárca már régóta létezik, és az egyik első szavazó volt a DeFi platform Sushi Swap javaslatainál.

A BALD miatt áll a BASE

Egyes kriptopolitikusok szerint nem valószínű, hogy SBF egy ilyen terv mögött állna, mivel jelenleg az óvadéki feltételei részeként számos szigorú korlátozással kell szembenéznie az internet és mobilhasználatára vonatkozóan. SBF minden látogatóját átvizsgálják, és tiltott, hogy külső elektronikus eszközöket juttassanak be hozzá. Augusztus 1-jén Armstrong kijelentette, hogy a vállalat a BALD memecoin rugpullt követően visszatekerte a Coinbase layer-2 blokkláncát a kezdetekhez.
"Egy 23 millió dolláros $BALD "rugpull" után meghoztuk azt a kényelmetlen döntést, hogy visszatekerjük a láncot a Genesis blokkig".
   

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.72% $64,761.49
Ethereum ETH 2.28% $3,157.4
BNB BNB 1.92% $570.91
Solana SOL 4.23% $150.7
XRP XRP 4.14% $0.5286
Dogecoin DOGE 4.89% $0.1628
Cardano ADA 6.73% $0.5053
Litecoin LTC 4.58% $85.28
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!