Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Web3 esemény Budapesten: jön a Polkadot Championship!

Web3 esemény Budapesten: jön a Polkadot Championship!

A Polkadot Championship, a web3 és kriptoprojekteknek szóló hackathon, idén december 3-5. között kerül megrendezésre Budapesten, a Gamerlandben. Az esemény páratlan lehetőséget teremt a web3 területén való kreativitás kibontakoztatására. A rendezvény első napja nyitott lesz bárki számára, míg a második és harmadik nap kizárólag a játékosoké.

Hagyományos Hackathon egy új megközelítésben

A már lassan sablonosnak számító hack maratonokkal ellentétben izgalmas látni, hogy a Polkadot Championship Hackathon törekszik arra, hogy kitörjön ebből a megszokott keretből.

A verseny célja továbbra is a web3 iparág kiemelkedő tehetségeinek összegyűjtése, lehetőséget teremtve programozóknak, Web3-as iparban dolgozó üzletembereknek és tech-fókuszú szakembereknek, hogy szembesüljenek a digitális világ kihívásaival. 

Viszont a tavalyi évvel ellentétben új csavarral érkeztek a szervezők: nem csupán a technikai tudást (kódolást) preferálják, hanem a Web3-as tapasztalattal rendelkező, marketingben jártas és üzleti érzékkel megáldott résztvevők számára is kinyitják a verseny kapuit.

A változatos készségek és szaktudás elismerése révén mindenki számára lehetőség nyílik, hogy egy egészen formabontó módon járuljon hozzá az esemény sikeréhez.

Játék 42 000 dollár össznyereményért

A Polkadot Championship Hackathon játékosai közé az kerülhet be, aki sikeresen meg tud oldani az öt darab prekvalifikációs játék közül legalább hármat. A sikeres prekvalifikáció után a játékosok az esemény helyszínén már kisebb csapatokba rendeződve választják ki a számukra optimális hacking-feladatot, melyeknek megoldásához elengedhetetlen némi programozási és/vagy üzleti-analitikai tudás a blokklánc-ipar területén.

Így a blokklánc és dApp fejlesztéshez használt nyelvek, mint a Rust, a Solidity és az ink! nyelv használata szükségszerű tulajdonsága kell, hogy legyen a játékos csapatoknak. A verseny folyamán csak a legkiválóbb csapatok jutnak el a döntőig, akiket aztán a bírók alaposan kiértékelnek. A zsűri tagjai között olyan világhírű kiberbiztonsági szakemberek is megtalálhatók, mint például Silur, kriptográfus, kvantumszámítástechnika kutató és a magyar blokklánc ipar egyik kiemelt alakja.

A kiértékelések után a legkiválóbb csapatok pedig egy 42 000 USD alapú nyereményalapból kapják meg nyereményeiket.

Gamerland

Az eseményt a CCTF szervezi, egy a szakmában elismert DAO, mely szakértői tanácsokkal és biztonsági szolgáltatásokkal támogatja a kriptoprojekteket. A vállalat hosszú ideje ápol jó viszonyt a Polkadottal, nem is csoda, hiszen hamar megtaláltak a közös nevezőt a kreativitás, innováció és a blockchain, valamint decentralizált technológiák gyakorlati alkalmazhatósága terén.

Nem csak a kódolásé a főszerep: Web3-as közösségi műhely foglalkozások és előadások az első napon

December 3-án, az esemény első napján még nem kezdődnek meg a hackathon játékok. Ezen a napon a magyar és nemzetközi Web3-as közösségeké a Gamerland területe. Bárki, aki nyitott az új technológiákra, vagy már sokat látott vén róka a crypto-világban azt az eseményen a szervezők szívesen látják egy amolyan Web3-as hétvégi kikapcsolódásra december 3-án! Az esemény ingyenes és a vendégeknek ehhez csak egy jelentkezési űrlapot kell kitölteniük, amelyet a cikk végén megtalálsz.

A december harmadikai konferencia nap az érdekes és innovatív előadásokról és a közösségi műhely foglalkozásokról fog szólni. Az eseményen számos blokklánc projekt képviselteti magát, akik szívesen bemutatják a blokklánc világ jelenlegi fejlesztéseit és trendjeit.

Az első napos konferencia nap után, December 4-én és 5-én a helyszín kizárólag a hackathon játékokon résztvevő játékosoké lesz, akik így egy 24 órán keresztül zajló zavartalanul kódoláson fognak versenyezni az első helyért.

További információt az eseményről és a jelentkezési űrlapról az első napi (dec.03) konferencia naphoz itt találsz: 👉🏼 link.polkadotchampionship.org 👈🏼 a ”Guest Registration” gombra kattintva! 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.03% $65,731.7
Ethereum ETH -3.65% $3,455.94
BNB BNB -1.50% $596.81
Solana SOL -7.42% $137.49
XRP XRP 0.31% $0.4944
Dogecoin DOGE -9.73% $0.1222
Cardano ADA -7.73% $0.3812
Litecoin LTC -5.99% $73.52
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!