Coinmixed kriptovaluta váltó_magyar

Uniswap (UNI) árfolyam

Uniswap (UNI) jelenlegi árfolyama $24.580 és $12.72 B kapitalizacióval rendelkezik. Az ára 6.26% up változott az elmúlt 24 órában.


 • uniswap
  Uniswap (UNI)
 • Live Price
  $24.580
 • 24h %
  6.26%
 • Market Cap
  $12.72 B
 • Volume
  $661.25 M
 • Available Supply
  519.86 M UNI
 • Rank
  10

   

  Uniswap (UNI) árfolyam grafikon


  Loading Data
  Please wait, we are loading chart data

   

  Uniswap (UNI) ár kalkulátor

   

  Mi az a Uniswap (UNI)?

  A Uniswap egy népszerű decentralizált kereskedési protokoll, ami a DeFi tokenek automatizált kereskedését tűzte ki célul. 2020 szeptemberében az Uniswap létrehozta a saját tokenjét, az UNI-t, a protokoll felhasználói számára, ami egyrészt a platform népszerűségének növekedése mentén haszonnal kecsegtet, másrészt lehetővé teszi a hodlerek számára a decentralizált tőzsde jövőjének alakítását. 

  Az Uniswap nem csak egy decentraliztált tőzsde, hanem egy megoldás, ami igyekszik áthidalni az EtherDeltához hasonló platformok likviditással kapcsolatos kihívásait. A kereskedési folyamat automatizálásával a protokoll csökkenti a kockázatokat és költségeket minden fél számára, valamint a mechanizmus kiveszi a képletből a személyazonosítást, ezzel lehetővé teszi bárki számára, hogy likviditást biztosítson bármely valutapáron. A platform irányítása a UNI token segítségével a közösség kezébe kerül, és önfenntartóvá válik, miközben megőrzi autonóm jellegét.

  További részletesebb Uniswap ismertetőt itt találsz.

  Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

  Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

   

  CryptoFalka heti hírlevél!

  Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

  Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.