Uniswap (UNI) árfolyam

Uniswap (UNI) jelenlegi árfolyama $36.62 és $19.02 B kapitalizacióval rendelkezik. Az ára 20.94% változott az elmúlt 24 órában.


 • uniswap
  Uniswap (UNI)
 • Jelenlegi ár
  $36.62
 • 24h %
  20.94%
 • Piaci kapitalizáció
  $19.02 B
 • Napi forgalom
  $2.75 B
 • Elérhető készlet
  519.86 M UNI
 • Népszerűség
  8

   

  Uniswap (UNI) árfolyam grafikon


  Grafikon betöltése...

   

  Uniswap (UNI) ár kalkulátor

  Enter Amount
  Base Currency
  Convert To

  10 Uniswap (UNI)
  =
  366.20USD

   

  Mi az a Uniswap (UNI)?

  A Uniswap egy népszerű decentralizált kereskedési protokoll, ami a DeFi tokenek automatizált kereskedését tűzte ki célul. 2020 szeptemberében az Uniswap létrehozta a saját tokenjét, az UNI-t, a protokoll felhasználói számára, ami egyrészt a platform népszerűségének növekedése mentén haszonnal kecsegtet, másrészt lehetővé teszi a hodlerek számára a decentralizált tőzsde jövőjének alakítását. 

  Az Uniswap nem csak egy decentraliztált tőzsde, hanem egy megoldás, ami igyekszik áthidalni az EtherDeltához hasonló platformok likviditással kapcsolatos kihívásait. A kereskedési folyamat automatizálásával a protokoll csökkenti a kockázatokat és költségeket minden fél számára, valamint a mechanizmus kiveszi a képletből a személyazonosítást, ezzel lehetővé teszi bárki számára, hogy likviditást biztosítson bármely valutapáron. A platform irányítása a UNI token segítségével a közösség kezébe kerül, és önfenntartóvá válik, miközben megőrzi autonóm jellegét.

  További részletesebb Uniswap ismertetőt itt találsz.

  Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

   

  CryptoFalka heti hírlevél!

  Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

  Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.