Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ezt lehet tudni a Tether épülő bitcoin bányászüzeméről

Ezt lehet tudni a Tether épülő bitcoin bányászüzeméről

A Tether technológiai igazgatója, Paolo Ardoino tisztázta a Bitcoin bányászüzemet érintő kérdéseket,  de biztonsági szempontból a pontos helyszínt továbbra sem árulta el.

A Tether bitcoin bányászatba kezd

A Tether Holdings Inc., a vezető stabilcoin USDT mögött álló vállalat március 30-án jelentette be új vállalkozását, amely fenntartható Bitcoin-bányászatot folytat Uruguayban. Öt hónappal később, augusztus 24-én újabb frissítés érkezett arról, hogy hogyan áll a Bitcoin (BTC) bányászati helyszín. Paolo Ardoino, a Tether és a Bitfinex technológiai igazgatója az X-en (korábban Twitter) megosztott egy képet arról, amit "a Tether egyik energiatermelő és Bitcoin-bányászati helyszínének" nevezett, hozzátéve, hogy "jól halad".

Bercoin bercode I Cryptofalka

Azonban több kommentelő azt válaszolta, hogy a Tether logó photoshoppoltnak tűnik, feltételezve a közzététel hamisságát.

Szerkesztett volt a nyilvánosságra hozott kép

Egy augusztus 26-i X bejegyzésben Ardoino tisztázta az augusztus 24-én megosztott fotó által kiváltott kíváncsiságot. A megosztott kép valódi konténerekről készült, de a Tether Energy logóját később, digitálisan adták hozzá, ahogy azt a közösség feltételezte. A CTO azt is megerősítette, hogy a Bitcoin-bányászati helyszín valódi, Latin-Amerikában (LATAM) található. https://twitter.com/Crypto__Goku/status/1695685903560184190 "Úgy gondoltuk, hogy a fotót megosztották volna az újságokban, ezért a csapat fel akarta logózni" - jegyezte meg Ardoino. Úgy véli, hogy biztonsági szempontból nem lenne bölcs megoldás, ha a logók a bányatelepeken ténylegesen láthatóak lennének és határozottan kijelentette, hogy nem fogja elárulni a pontos helyszínt.
"Hol? LATAM-ban. Nem szeretnénk megosztani a pontos helyszíneket, hogy elkerüljük a zaklatást, ami jogos aggodalom, tekintve a Tether megszállottjainak számát"
 

Tovább nő a bitcoin bányászati nehézség

A Bitcoin bányászati nehézsége augusztus 22-én 6,17%-kal nőtt, és újabb rekordot döntött. A bányászati nehézség folyamatos növekedésével azonban a Bitcoin-bányászok "mínuszba termelnek", mivel az egyetlen BTC bányászatának átlagos költsége 2022 augusztusa óta évről évre meghaladja az 1 BTC átlagos árát a piacon. Tíz éves mélyponton a bányászok által birtokolt bitcoinok száma Érdekes módon a Tether a Bitcoin-bányászati vállalkozásokhoz egy olyan pillanatban csatlakozik, amikor a kockázat magas, de a környezetbarát szereplők számára, akik alacsonyabb tevékenységi költségeket - például megújuló energia felhasználásával a feltörekvő országokban - és a magánfinanszírozáshoz való könnyebb hozzáférést tudnak kezelni.    

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.04% $69,993.12
Ethereum ETH -2.04% $3,721.58
BNB BNB 0.04% $615.99
Solana SOL 0.42% $179.84
XRP XRP -2.58% $0.5315
Dogecoin DOGE -3.76% $0.1647
Cardano ADA -4.72% $0.4787
Litecoin LTC -2.15% $86.26
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!