Bitcoin küldés: Hogyan utaljunk Bitcoin-t a pénztárcák között

Szerző: | dec 12, 2019 | Cryptofalka start, Kriptovaluta

Ebben az egyszerű, lépésről-lépésre útmutatóban bemutatjuk a Bitcoin küldés folyamatát. A Blockchain.com pénztárcából fogunk Bitcoint a Binance fiókba átküldeni.

Bitcoin küldés 1. lépés: Bejelentkezés a Binance fiókba és a saját BTC cím kimásolása

– Jelentkezz be a Binance fiókodba (Login),

– kattints a „Deposit“-ra (1. kép),

cryptofalka_binance_deposit

– a „Coin“-nál válaszd ki a Bitcoint. (2. kép),

cryptofalka_binance_deposit_2

– a „Network“-nél hagyd a „BTC“-én (alapbeállítás, majd másold ki a „Copy Address“ gombra kattintva a BTC címedet. A BTC-cím kis- és nagybetűkből, valamint számokból áll. (3.kép)

cryptofalka_binance_deposit_3

Másold át a megadott címet egy Word-dokumentumba. Mindig kétszer ellenőrizd, hogy mindent helyesen másoltál-e. Ha rossz címre küldüd a Bitcoinjaidat, akkor nincsen lehetőséged azokat visszafordítani.

 

BTC küldés 2. lépés: Bejelentkezés a Blockchain.com oldalon és a BTC átküldése

Mostanra megvan a BTC cím, amire a BTC-t küldeni szeretnénk. Következő lépésben jelentkezzünk be abba a pénztárcába, ahonnan az utalást kezdeményezni szeretnénk, esetünkben a Blockchain.com oldalra.

Kattints a felső menüsorban a „Send“ gombra és a feljövő ablakot töltsd ki a következőket figyelembe véve (4.kép):

cryptofalka_binance_deposit_4

– a valutáknál („Currency“) válaszd a Bitcoint,

– ha több pénztárcád van, akkor a feladó legördülő menüben (“From“) kiválaszthathatod azt, ahonnan utalni szeretnél,

– a címzett mezőbe („To“) illesszd be az első lépésben kimásolt Binance címet vagy a mobiltelefonod segítségével akár be is szkennelheted az adott BTC cím QR-kódját,

– az „Amount“-nál ír be az elküldeni kívánt összeget,

– a „Description“ ablakban megadhatsz egy rövid jegyzetet a tranzakcióhoz, afféle emlékeztetőnek. Ezt csak Te fogod látni. Nyugodtan maradhat üresen is.

A Tranzakciós díj legördülő menüből válassza a normál („Regular“) vagy a prioritásos díjat. A normál díjak alacsonyabbak, de a tranzakciók megerősítése több mint egy órát is igénybe vehet. A prioritási díjak magasabbak, de azokat úgy számítják ki, hogy a tranzakciók egy órán belül visszaigazolódjanak.

Ha mindent pontosan megadtál, akkor kattints a küldés gombra („Continue“). A következő oldalon még egyszer átnézheted a tranzakció részleteit, majd azt megerősítve elküldheted.

Készen is vagyunk! A Blockchain.com-ról küldött BTC nemsokára meg fog jelenni a Binance számládon. Látjuk, a Bitcoin küldés néhány egyszerű lépésből el is végezhető. 

Germán Péter

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka