Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Már a héten eldőlhet a kriptovaluta árfolyam iránya

Már a héten eldőlhet a kriptovaluta árfolyam iránya

Igazán érdekes pozícióban van jelenleg a piac, már akár a héten eldőlhet a kriptovaluta árfolyam következő iránya! Több hónapos oldalazás után lassan nincs több mozgástere a Bitcoinnak, döntenie kell merre tovább!

BITCOIN / USD NAPI NÉZET – HOSSZÚ TÁVÚ ELEMZÉS

Tovább folytatódott a Bitcoinnnál a több hónapja megkezdődött oldalazása, eközben viszont egyre jobban szűkül az olló a kriptovaluta árfolyam -a körül. Az indikátorok szintén megerősítik a szűkülő trendvonalak nyomását, akár már a héten eldőlhet a következő nagy mozgás iránya!

Maga az oldalazás elég szépen kivehető, viszont a kirajzolódó alakzatokat már nem annyira. Szimmetrikus háromszög, valamint akár csökkenő háromszög alakzatok is hitelesek lehetnek még. Ezeket a kékkel bejelölt trendvonalak és a vízszitnes ellenállások és támaszok alkotják együttesen. Maga az Ichimoku felhő szintén hasonlóan foglalja keretbe a jelenlegi ármozgást. 

bitcoin ár cryptofalka

Jól néz ki a napi ábrán, hogy az áprilisban megkezdett több, mint 100%-os emelkedés után ilyen hosszantartó konszolidációt tudtunk kialakítani. Viszont a kékkel bejelölt trendvonalak szűkülő ollója lassan döntésre kényszeríti a Bitcoint és valamelyiket át kell majd szelni. Mivel több hónapja tart már a "piac előfeszítése", így biztosan nagyot fog szólni a következő mozgás. 

A kereskedési volume szinte teljesen elapadt, mindenki kivár a következő nagy mozgásra. Ennél nagy valószínűséggel a volume is kiugró értéket fog mutatni és jelentős dinamikát fog majd táplálni. Az RSI indikátor szintén "make it or break it" esetet mutat. Bika piacon nem szokott az RSI a 40-es érték alá süllyedni, látható, hogy ez az elmúlt közel fél évben így is volt. Jelenleg viszont éppen ezen a döntési ponton táncol, vagy pattanunk róla, vagy letörjük és megtörjük a közel fél éve tartó pozitív jelzést nála.

Napi nézeten a két trendvonalra, az Ichimoku felhőre lehet célszerű értesítéseket állítani. 11000 dollár feletti zárás esetén figyelhetünk oda egy erős kitörésre, 9000-9400 elbukása után pedig további hosszabb csökkenésre számíthatunk. Amíg ezek egyike sem történik meg célszerű türelmesen várni.

BITCOIN / USD 4 ÓRÁS NÉZET – KÖZÉP TÁVÚ ELEMZÉS

Az alacsony kereskedési volume miatt nem ajánljuk a rövidebb nézeteken való kereskedést. Ugyanis ilyen kis "mintavételezés" esetén nagyon egyszerűen felül tudják írni a nagyobb macro mozgások a bizonytalan rövidebb nézeteket.

Ennek ellenére a 4 órás nézet még mindig nyújt nekünk információt! Ugyanis szépen kirajzolja a potenciális szimmetrikus háromszöget és szépen látható mennyire ráillik a kriptovaluta árfolyam -ra a két kék trendvonal. Minél több hitelesítési pontunk van egy trendvonalnál, annál jobban lehet bízni benne. 

bitcoin árfolyam cryptofalka

Alapvetően a napi gyertya zárása az, amely fix utat fog mutatni nekünk, viszont korai indikátorként már a kék trendvonalból való kitörésre is célszerű lehet majd odafigyelni! 

Ábrák jelölései:

bitcoin ár cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.09% $64,481.95
Ethereum ETH 0.80% $3,088.23
BNB BNB 1.54% $559.57
Solana SOL 5.64% $147.12
XRP XRP -0.33% $0.4995
Dogecoin DOGE 1.98% $0.1529
Cardano ADA 3.85% $0.473
Litecoin LTC -0.39% $81.45
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!