Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Opera böngésző - Az első komoly böngésző, ami támogatja a Bitcoint

Opera böngésző - Az első komoly böngésző, ami támogatja a Bitcoint

Az Opera netes böngésző új frissítése támogatja már a Bitcoin-nal történő küldést, fogadást és fizetést is!

 

Bitcoin küldés, fogadás és fizetés az Opera böngésző segítségével

Az Opera böngésző egy a Cointelegraph oldalnak küldött sajtóközleményében jelezte, hogy az Opera 350 millió felhasználója számára válik elérhetővé a Bitcoin-nal történő fizetés. Ez mellett természetesen lehetőségünk van a kriptovaluta küldésére és fogadására, valamint az egyenlegünk nyomon követésére is az Opera böngésző segítségével. Ezzel akár webshopokban is tudunk majd fizikai termékekért fizetni kriptovalutával.

Charles Hamel az Opera böngésző vezetője így nyilatkozott:

Úgy gondolom, hogy a böngésző nyitása a blockchain technológia, beleértve a Bitcoin felé is egy igazán logikus lépés. Ezzel a termékünket relevánsabbá tesszük azok számára, akik birtokolnak kriptovalutákat a digitális pénztárcájukban. Illetve az új fejlesztésünkkel kinyílik számukra egy kapu, már nem csak a számlájukon tudják tárolni ezeket az érméket, hanem aktívan használni is őket!

Az Opera böngésző béta verziója amúgy már nyáron bevezette ezt a funkciót és azóta lezajlott a rendszer tesztelése. Az első kriptovaluta, amivel pedig vásárolni is lehetett már az Opera segítségével az Ethereum volt. (2019 Február)

 

Az Opera Web 3 kimondottan a jövő technológiáira, így a blockchainre is fókuszál

Az elmúlt hónapokban az Opera több fejlesztést is felmutatott, amik többnyire a Web 3-hoz kapcsolódnak. A kifejezés a web jelenlegi evolúciójára utal, aminek része lesz a minőségi tartalmak mellett, a blockchain technológia alkalmazása, a decentralizáció és a digitális valuták is.

Az opera szintén kiadott egy iOS-re optimalizált mobilos böngészőt az Opera Touchot, mely támogatja az Ethereum protokollt és az Ethereum Web 3-as applikációkat is. A Web 3 explorer pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tranzakciókat végezzenek, és együttműködjenek a Web 3-al.

 

Kicsi a részesedése az Opera böngészőnek a teljes piacból, de innovációval változtatnának ezen!

Az Opera böngésző a piac csupán 3%-át fedi le egy 2019-es szeptemberi  jelentés szerint, viszont az új fejlesztésekkel egy lépéssel közelebb kerülhetnek a Web 3 integrációjához és ezzel a felhasználókhoz is. Ahogyan Hamel korábban kifejtette, szeretné a böngésző megszüntetni a nehézségeket a kriptovaluták online használata során, ezzel pedig nyitni az új generációk felé.

Eközben a Brave blockchain alapú böngészője igazán kimagasló adatokról számolt be nemrégiben. 2,8 millió aktív felhasználójuk van és bevallásuk szerint rengeteg tartalom készítő iratkozott fel a hirdetési hálózatukra.

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.23% $61,577.58
Ethereum ETH -1.29% $3,033.45
BNB BNB -0.34% $535.57
Solana SOL 1.66% $136.11
XRP XRP 1.41% $0.5014
Dogecoin DOGE -2.41% $0.1508
Cardano ADA -0.12% $0.4529
Litecoin LTC 1.34% $80.15
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!