Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Slágertéma a blokklánc a világ vállalatvezetői között

Slágertéma a blokklánc a világ vállalatvezetői között

Egy globális kutatás érdekes dolgokat mutatott ki azzal kapcsolatban, hogy mi érdekli most leginkább a világ legnagyobb cégvezetőit. Slágertéma a blokklánc!

A cikk szerzője és tulajdonosa a partneroldalunk a Coincolors.co, az eredeti cikket a következő linken éritek el: Link

A világ vezérigazgatói egyre gyakrabban beszélnek a blokkláncról, a mesterséges intelligenciáról (AI) és a dolgok internetéről (IoT) – ez derült ki egy legújabb felmérésből. Ez a három terület jelenleg a legforróbb témák közé tartozik a feltörekvő technológiák szektorában. Az IT Brief augusztus 27-i jelentése az eredményeket egy 300 vállalatvezető megfigyelésével végzett globális kutatásra alapozza.

 

Forró téma a blokklánc

A jelentés szerint az elosztottfőkönyv-technológia (DLT) a mesterséges intelligenciával és az IoT-vel karöltve a három legfőbb téma jelenleg. A világ Bluechip-társaságainak 2019. első negyedéves adatai a GlobalDatától származnak – ez egy olyan elemzőtársaság, amely saját CEO Influencer Platformján keresztül figyeli 300 vezérigazgató twitteres megnyilvánulásait.

Ebből pedig egyértelműen azt tűnik ki, hogy globális viszonylatban a vezetőket egyre inkább érdeklik a technológiai fejlődések irányai, valamint az innováció új területei. Amandeep Gill, a GlobalData influencerkutatásainak vezetője kiemelte a CEO-k új technológiák iránti érdeklődését, majd hangsúlyozta:

A legtöbb vezérigazgató egyetért abban, hogy a mesterséges intelligencia nagy hatással lesz cégeikre, főleg az adatok feldolgozása és a felhasználói élmény javítása által.

A CEO-k másik komolyabb érdeklődési területe az egészségügyi ágazatot foglalja magában, ahol hamarosan szintén fel lesznek használva a mesterséges intelligencia nyújtotta előnyök mind a betegek, mind pedig az egészségügyi szolgáltatók javára – fogalmaz a BTCmanager.

 

Globálisan terjed a blockchain

Eközben a blokklánc globális elfogadottságában is kiugrás tapasztalható, mivel különböző országok folyamatosan vezetik be a technológiát különböző ágazatokban, hogy mindinkább kihasználják annak előnyeit.

Andrew Yang, a 2020-as amerikai elnökválasztás egyik jelöltje pl. kampányának weboldalán elismerte, hogy nevetséges lenne kézi módszereket alkalmazni a 2020-as szavazás során. A blokklánc olyan szavazást kínálhat, amely ellenáll a csalásnak – akár egy mindenkinél megtalálható okostelefon segítségével. Ez alapvetően változtatja majd meg a valódi demokráciát, ezenkívül fokozhatja a részvételi kedvet is – mondta.


Nemrég írtuk: Denver városa a választásokat már a blokkláncon tartja


India nemrég vezette be a blokklánc-technológiát és az IoT-t az életmentő oltások globális szállításának biztonságosabbá tételéhez, de nemrég írtunk arról is, hogy a szingapúri diákok már blokkláncalapú diplomát kapnak.

Az élelmiszeriparban is hamarosan be­kö­szönthet az átláthatóság és bizalom korszaka, ugyanis sorra társulnak blokkláncmegoldásokhoz az olyan nagy cégek, mint pl. a Nestlé, a Walmart vagy az Unilever. Ezzel párhuzamosan a szakemberek iránt is folyamatos a kereslet: ezt bizonyítja az a tény, hogy 2018 a blokkláncszakma éve volt.


Kapcsolódó cikkünk: A globális gazdaságot teljesen átszövi majd a blokklánc

 

A cikk szerzője és tulajdonosa a partneroldalunk a Coincolors.co, az eredeti cikket a következő linken éritek el: Link

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.82% $69,842.78
Ethereum ETH -1.51% $3,725.78
BNB BNB -0.06% $616.64
Solana SOL 1.48% $180.71
XRP XRP -3.00% $0.5309
Dogecoin DOGE -3.50% $0.165
Cardano ADA -4.96% $0.4798
Litecoin LTC -1.87% $86.41
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!