Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Így támogatjuk a magyar részvénytársaság Bitcoin befektetését

Így támogatjuk a magyar részvénytársaság Bitcoin befektetését

A Cryptofalka szakértői csapata segíti az első Bitcoin iránt érdeklődő magyar részvénytársaságot, hogy a kriptovaluta befektetéseikből a legtöbbet hozhassák ki.

Kriptovalutákba fektet a MEGAKRÁN, egy nyilvánosan működő magyar részvénytársaság

Az előrelátó vállalatok nemcsak követik a piaci trendeket, hanem próbálják alakítani és formálni azokat. Így tett a MEGAKRÁN Nyrt. is, melynek igazgatósága tavaly megkezdte a cég rendelkezésre álló forrásainak digitális eszközökbe való diverzifikálásának vizsgálatát.

A társaság idén január végén bejelentette a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), hogy megnyitotta a kapcsolódó kriptovaluta számlákat és elkezdte a kriptoeszközök elhelyezését.

Így támogatjuk a magyar részvénytársaság Bitcoin befektetését Megakrán.jpg

A részvénytársaság lépése eddig egyedülálló Magyarországon, de kétségkívül azt bizonyítja, hogy a vállalat elkötelezett a haladás és a digitális fejlődés iránt. A MEGAKRÁN Nyrt. legutóbbi pénzügyi jelentése mintegy 503 millió forint szabad likvid eszközről számol be, amely új és izgalmas lehetőségeket kínál, különös tekintettel a kriptovaluták dinamizmusára és növekedési potenciáljára.

A társaság igazgatósága egyelőre legfeljebb 100 millió forint értékben történő kriptovaluta elhelyezésére adott felhatalmazást. 

A Cryptofalka szakértőire támaszkodik a MEGAKRÁN Nyrt. kriptovaluta befektetéseiben

A Cryptofalka, mely a MEGAKRÁN Nyrt. kiemelt együttműködő partnere, segíti a részvénytársaságot abban, hogy a kriptovaluta befektetési folyamat hatékonyan és a jogszabályok betartása mellett történhessen, biztosítva a leginkább biztonságos - konzervatívan és kellő diverzifikációval elérhető - hosszútávú növekedési lehetőségeket.

Kriptovaluta Munka és Karrier lehetőség. Csatlakozz csapatunkhoz

Nagy hangsúly van a kockázatkezelésen, valamint azokon a digitális eszközökön, amelyek fundamentálisan kiemelkedő potenciállal bírnak és az évek során már bizonyítottak.

Mindez lehetőséget nyújt a részvénytársaságnak arra, hogy hosszú távon profitáljon a technológia térnyeréséből, és a piaci trendekre támaszkodva tovább növelje versenyképességét a magyar iparban.

Miért éri meg egy magyar cégnek kriptovalutákba fektetni?

Az új, kriptovaluta befektetés egy olyan piaci trendre való reagálás, amely egyre inkább megkerülhetetlenné válik a pénzügyi világban. A bitcoinban és más kriptovalutákban való gondolkodás lehetővé teszi a cég számára, hogy új területekre merészkedjen, ezzel diverzifikálja portfólióját, csökkentve a kockázatokat és növelve a hozamot.

Megakrán bitcoinba fektet daru.jpg

Az évek során a blokklánc technológia és a Bitcoin már bizonyították életképességüket, így az innováció lehetővé teszi a vállalat számára, hogy rugalmasan alkalmazkodjon a változó inflációs piaci körülményekhez, és kihasználja a feltörekvő innovatív lehetőségeket, ami hosszú távon minden bizonnyal versenyelőnyhöz vezethet.

Az Ön vállalata is érdeklődik a digitális eszközök iránt? Egyeztessen szakértőinkkel és járjon élen az innovációban! 

Érdekel gomb I Cryptofalka

Külföldön a Microstrategynek már bejött a Bitcoin befektetése

Külföldön nem ismeretlen ez a trend, ma már több tucat tőzsdén jegyzett vállalat tart Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat azért, hogy diverzifikálja befektetéseit, és ez a tendencia a Bitcoin Spot ETF-ek megjelenésével egyre csak növekszik.

Bitcoin és kriptovaluta hírek, árfolyamok, kereskedés 9.jpg

A Nasdaqon jegyzett vállalat, MicroStrategy először 2020-ban hozta nyilvánosságra a bitcoin vásárlásra vonatkozó tervét az infláció elkerülése érdekében. Azóta a cég közel 200 000 Bitcoint vásárolt, amely a cikk írásának időpontjában 4 milliárd dollár nem realizált profittal bír.

"A Bitcoin része új tőkeallokációs stratégiánknak, amely arra törekszik, hogy részvényeseink számára maximalizálja a hosszú távú értéket. A befektetés azt a meggyőződésünket tükrözi, hogy a Bitcoin megbízható értékmegőrző és vonzó befektetési eszköz, amely nagyobb hosszú távú értéknövekedési potenciállal rendelkezik, mint a készpénz."  - mondta Michael J. Saylor, a MicroStrategy vezérigazgatója.

A lépés akkor a MicroStrategy-t a vállalati kriptobefektetés úttörőjévé pozícionálta, melyet a cég részvényesei is támogattak.

De nem csak a Tech cégek diverzifikálnak digitális eszközökbe. Az elektromos autókat gyártó Tesla a Bitcoin Treasuries által közzétett adatok szerint több mint 9 720 BTC-t birtokol, így a MicroStrategy, és a Marathon mögött a harmadik legnagyobb nyilvános tulajdonosa az eszköznek. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.36% $64,546.58
Ethereum ETH -0.00% $3,087.31
BNB BNB 1.20% $559.58
Solana SOL 3.70% $144.23
XRP XRP -0.57% $0.4985
Dogecoin DOGE -0.58% $0.1518
Cardano ADA 3.46% $0.4721
Litecoin LTC -0.83% $81
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!