Csúcson a Ripple tranzakciók száma

Szerző: | okt 30, 2019 | Kriptovaluta

A Ripple tranzakciók (XRP) száma teszi ki jelenleg a blockchainen futtatott tranzakciók 50%-át! Közel 1,6 millió kriptovaluta tranzakciót dolgozott fel a Ripple blokklánca a napokban. Ez közel áll a mindenkori csúcsához, amit még a 2017-es bika piacon mértek.

 

A napi Ripple tranzakciók (XRP) száma egészen 1,6 millióra ugrott

Egy kriptovaluta adatszolgáltató a BitInfoCharts szerint, a Ripple (XRP) napi tranzakciója felelős a kriptovalutákkal küldött tranzakciók 50%-áért az elmúlt 24 órában. A második helyen az Ethereum (ETH) áll, majd csak őket követi a Bitcoin (BTC) és a Bitcoin SV (BSV).

Legutóbb, amikor ilyen magasan szárnyaltak az XRP tranzakciók, akkor kemény bika piacról beszélhettünk, ugyanis ez még 2017 decemberében volt. Ekkor egy Bitcoin közel 20 000 dollárt ért.

ripple_tranzakcio_xrp

Október 21-én a Ripple tranzakciók (XRP) száma közel napi 730 000 volt, majd rá 8 napra a harmadik legnagyobb kriptovaluta rekord magas 1,6 millió tranzakciót bonyolított le a blokklánácán. Ez több, mint 100%-os növekedés volt egyetlen hét alatt, amivel a korábbi csúcsok magasságába értek a ripple tranzakciók.

 

Egyelőre nem tiszta miért ugrottak meg a Ripple tranzakciók (XRP)

Egyelőre még nem tiszta, hogy mi okozta az XRP felpörgetését, de az biztos, hogy kemény spekuláció fog indulni miatta! A hirtelen fellendülés egyik oka lehet a Ripple jövő hónapban közelgő Swell eseménye. További lehetséges ok a Ripple és a Moneygram pénzforgalmi szolgáltatóval fennálló partnersége, amely talán most új lehetőségeket hozhat a Ripple (XRP) használatára.

Az biztos, hogy valami jelentős dolog történik a háttérben, ugyanis a Ripple tranzakciók száma úgy néz ki, hogy átfogja törni a korábbi 1,7 milliós számot. Mégpedig annak ellenére, hogy jelenleg nem beszélhetünk olyan pozitív, eufóriától fűtött hangulatról, mint anno 2017 decemberében.

tőzsdei_ciklusok

 

Ripple csatlakozik a “Blockchain Association”-höz

Októberben jelentette be a San-Franciscoban alapított Ripple, hogy csatlakozik a “Blockchain Association”-höz. A szervezet segítségével a Ripple (XRP) fejlesztői közelebb kerülhetnek a blokklánc szabályozásáért felelős emberekhez. Az egyesület amúgy egy nonprofit szervezet, amely a blockchain olyan képviselőiből áll, akik elősegítik a blockchain technológia elterjedését az egész világon.

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

Képek forrásai: https://cryptocolumn.com/ripple/ https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/19pn77/psychology_of_a_bubble_are_we_at_the_euphoria/

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka