Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Szerelem, veszteség és átverés az Ethereum blokkláncon

Szerelem, veszteség és átverés az Ethereum blokkláncon

Az Ethereum blokkláncon szinte feneketlen tárháza van a törölhetetlen üzeneteknek, amelyek hol hackereknek, hol exeknek szólnak.

Szerelmes üzenetek az Ethereum blokkláncon

Ez egy csodálatosan sötét és gyönyörű hely egyszerre. Bűncselekmények, exploitok, szerelmes levelek... minden van rajta - mondta Croissant ETH, egy álnevet használó iparági elemző, aki egy május 27-i X bejegyzés szerint átkutatta az Ethereum blocklánc több mint 1,5 millió üzenetét.

Az egyik üzenetben valaki elérte feltételezett szerelmét, aki több közösségi médiaplatformon is blokkolta őt.

Elég szánalmasnak érzem magam, hogy így fordulok hozzád, de mit tehetnék? - kérdezte, majd hozzátette: Minden pillanat, mióta letiltottál, egy örökkévalóságnak tűnik, miközben arra várok, hogy remélhetőleg feloldod a blokkolást és küldesz nekem egy üzenetet [...] Adnál nekem egy második esélyt?

A megrázó történetek is kerültek a blokkláncra

Egy másik üzenetben egy özvegy - aki azt állította, hogy nemrég elhunyt férjétől 500 000 dollárnyi wrapped-ethert (wETH) kapott -, de véletlenül egy csaló címére utalta át a pénzt, könyörög neki, hogy adja vissza azt.

Kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, add vissza a pénzünket! Tudom, hogy mélyen legbelül jó ember vagy. Tudom, hogy a lelked jó.

Egy másik áldozat, aki elmondása szerint nem tudna a felesége szemébe nézni és elmondani neki, mi történt, könyörgött a csalónak, hogy szabadítsa meg őt a „nyomorúságától” azáltal, hogy visszaadja a pénzt. „Máskülönben tönkremegy az életem”.

Mások úgy döntöttek, hogy az Ethereum blokkláncot használják arra, hogy megvitassák az életük során átélt nehézségeket. Igencsak sokkoló köztük egy személy, aki azt állítja a történetében, hogy elrabolták, megkínozták és agymosást végeztek rajta.

Sikersztorik is akadnak az Ethereum blokklánc üzenetei között

Szerencsére néhány, a láncban zajló kommunikáció jó véget ért. Az egyik kriptovaluta-bálna 0,5 Ether - akkor 965 dollár értékű - pénzt utalt át valakinek, hogy segítsen beteg gyermekén.

Köszönöm szépen. Istenem, sírva fakadok. Köszönöm a segítséget. Nem is tudod, mennyit jelent ez nekem. Jó egészséget neked és sok szerencsét mindenhez - mondta a címzett.

Valaki más is írt egy megemlékezést „John Doe”-nak, akit lelkes utazóként és matematika professzorként írtak le. Egy másik személy pedig azért írt üzenetet, hogy a barátnőjét oktassa, hogyan kell egy láncon belüli üzenetet írni. Remélhetőleg most már ő is a kriptoközösség tagja.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.14% $60,985.04
Ethereum ETH 0.11% $3,371.07
BNB BNB 1.00% $571.64
Solana SOL 9.38% $135.6
XRP XRP 1.48% $0.4769
Dogecoin DOGE 3.69% $0.1228
Cardano ADA 4.29% $0.3868
Litecoin LTC -0.11% $70.61
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!