Exponenciálisan növekszik a GameFi iparág

Szerző: | máj 4, 2022 | Kriptovaluta

A blokklánc játékok (GameFi), a decentralizált alkalmazások (DApp) elsőszámú húzóerejévé váltak az aktív pénztárcák tekintetében.

 

Megszilárdult a GameFi iparág

A blokklánc-játékok a decentralizált pénzügyeket (DeFi) is megelőzik. A decentralizált alkalmazások (DApp) tevékenységének első számú hozzájárulói az egyedülállóan aktív pénztárcák tekintetében. A DappRadar új jelentése feltárja az fejlődés mögött álló ökoszisztémát. A jelentés adatai szerint bár még mindig eltörpül a hagyományos játékipar mellett, a blokklánc játékok, amelyeket GameFi-nak is neveznek, exponenciális növekedésnek indultak.
 
GameFi I Cryptofalka

Forrás: cryptosaurus.tech

 
A „Blokklánc játékok evolúciója” jelentés, a play-to-earn (P2E) mint játék új paradigmáját tárgyalja. Részletezi, hogyan nyert teret a játék modell a COVID-19 világjárvány idején, amikor a feltörekvő gazdaságok szereplői új bevételi forrásokat kerestek. 2021 második negyedévében, amely negyedéves összehasonlításban 503%-os növekedést ért el, a Wax űrbányászati ​​játéka, az Alien Worlds volt az egyik fő profitáló. Az iparág további kulcsszereplője volt az Axie Infinity, a Decentraland, a Splinterland és az Upland.
 
GameFi aktív pénztárcák I Cryptofalka

Forrás: Cointelegraph

 
A jelentés előrevetíti, hogy bár a hagyományos játékipar és a mainstream média ellenállása továbbra is jelentős a negatív sajtóvisszhang miatt, a blokklánc technológia jobb megértése enyhítheti ezeket az aggodalmakat. A kutatók azzal érvelnek, hogy a viszonylag energiatakarékos tét-bizonyítási (PoS) technológia iránti fokozott köztudat és a játékon belüli eszközök erős birtoklásának lehetősége hosszú távon alkalmassá teheti a GameFi -t a mainstream számára. Arra a következtetésre jutottak, hogy „a blokklánc-játékok horizontja gyorsan megnyílik” a nagy nyilvánosság előtt.
 
A DappRadar a GameFi fejlesztését is lebontja a különböző 1. rétegbeli ökoszisztémákon keresztül. Egyes játékok elég nagyra nőttek ahhoz, hogy fenntartsák saját blokkláncukat, mint például az Axie Infinity a Ronin blokklánccal, a Harmony Protocol vagy a Splinterlands. A dedikált láncokra való átállás egy módja lehet a blokklánc játékoknak, hogy megbirkózzanak a skálázhatósági problémákkal, amelyek bizonyos projekteket még mindig sújtanak.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 
Például a Polygon, amelyet 2. rétegű megoldásként fejlesztettek ki az Ethereum hírhedt skálázási problémáinak kezelésére, nem volt képes teljesen ellenállni a GameFi által generált tranzakciós mennyiségnek. Az idei év elején súlyosan megszenvedte a Sunflower Farmers mezőgazdasági játék forgalmát, és a tranzakciós díjak 500 Gwei-re emelkedtek. Bár az ilyen technikai problémák még egy ideig foglalkoztatni fogják a fejlesztőket, maga a jelentés általános következtetései pozitívak.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.