Csúcson a Ripple tranzakciók száma

okt 30, 2019 | 0 hozzászólás

A Ripple tranzakciók (XRP) száma teszi ki jelenleg a blockchainen futtatott tranzakciók 50%-át! Közel 1,6 millió kriptovaluta tranzakciót dolgozott fel a Ripple blokklánca a napokban. Ez közel áll a mindenkori csúcsához, amit még a 2017-es bika piacon mértek.

 

A napi Ripple tranzakciók (XRP) száma egészen 1,6 millióra ugrott

Egy kriptovaluta adatszolgáltató a BitInfoCharts szerint, a Ripple (XRP) napi tranzakciója felelős a kriptovalutákkal küldött tranzakciók 50%-áért az elmúlt 24 órában. A második helyen az Ethereum (ETH) áll, majd csak őket követi a Bitcoin (BTC) és a Bitcoin SV (BSV).

Legutóbb, amikor ilyen magasan szárnyaltak a Ripple tranzakciók (XRP) akkor kemény bika piacról beszélhettünk, ugyanis ez még 2017 decemberében volt. Ekkor egy Bitcoin közel 20 000 dollárt ért.

ripple_tranzakcio_xrp

Október 21-én a Ripple tranzakciók (XRP) száma közel napi 730 000 volt, majd rá 8 napra a harmadik legnagyobb kriptovaluta rekord magas 1,6 millió tranzakciót bonyolított le a blokklánácán. Ez több, mint 100%-os növekedés volt egyetlen hét alatt, amivel a korábbi csúcsok magasságába értek a ripple tranzakciók.

 

Egyelőre nem tiszta miért ugrottak meg a Ripple tranzakciók (XRP)

Egyelőre még nem tiszta, hogy mi okozta a ripple tranzakciók (XRP) felpörgetését, de az biztos, hogy kemény spekuláció fog indulni miatta! A hirtelen fellendülés egyik oka lehet a Ripple jövő hónapban közelgő Swell eseménye. További lehetséges ok a Ripple és a Moneygram pénzforgalmi szolgáltatóval fennálló partnersége, amely talán most új lehetőségeket hozhat a Ripple (XRP) használatára.

Az biztos, hogy valami jelentős dolog történik a háttérben, ugyanis a Ripple tranzakciók száma úgy néz ki, hogy átfogja törni a korábbi 1,7 milliós számot. Mégpedig annak ellenére, hogy jelenleg nem beszélhetünk olyan pozitív, eufóriától fűtött hangulatról, mint anno 2017 decemberében.

tőzsdei_ciklusok

 

Ripple csatlakozik a “Blockchain Association”-höz

Októberben jelentette be a San-Franciscoban alapított Ripple, hogy csatlakozik a “Blockchain Association”-höz. A szervezet segítségével a Ripple (XRP) fejlesztői közelebb kerülhetnek a blokklánc szabályozásáért felelős emberekhez. Az egyesület amúgy egy nonprofit szervezet, amely a blockchain olyan képviselőiből áll, akik elősegítik a blockchain technológia elterjedését az egész világon.

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

Képek forrásai: https://cryptocolumn.com/ripple/ https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/19pn77/psychology_of_a_bubble_are_we_at_the_euphoria/

Cryptofalka háttér

 

Elérhetőségek:

Privát kereskedő csoport: https://cryptofalka.hu/privat-csoport/

CryptoFalka oktatási csomagok: https://cryptofalka.hu/uzlet/#csomagok

Facebook: https://www.facebook.com/cryptofalka/

Twitter: https://twitter.com/CryptofalkaH

Instagram: https://www.instagram.com/cryptofalka/

Támogass minket: Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat biztosítja az olvasók számára, a következő címeken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük!

Bitcoin donate (BTC): 3JvaNrY3Gb1hLcQsJXWTvZQDGKBQ4syqnT
Ethereum donate (ETH): 0xB21D62e01474DAd0c11007f0e2385699520610f5
Litecoin donate (LTC): LMTSuVeN8YbUd3W7x6intW38F8XnYRraVf

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Vásárolj kriptovalutát

Cryptofalka kereskedési stratégiák tőzsde

Privát csoport korábbi elemzései

Kriptovaluta projekt ismertetők

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.