Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kereskedő robottal debütál a magyar Tradensea

Kereskedő robottal debütál a magyar Tradensea

Az automatizálás népszerű megoldássá vált azon kriptorajongók számára, akik nem tudnak teljes munkaidőben kereskedni, viszont a maximumra törekednek. Nem volt ez másképp Gergely-Nagy Arnolddal sem, aki úgy döntött, nem éri be kevesebbel. Az általa használt hagyományos kereskedő robotok azonban nem feleltek meg a várakozásainak, sem a funkciókban, sem hatékonyságban. Így hát saját kereskedő botot fejlesztett.

Ismerjétek meg a Tradensea-t!

Tényleg működnek a kereskedő bot-ok?

Nincs az a kereskedő, aki ne tette volna már fel magának ezt a kérdést. Ha rövid válaszra vágysz, akkor: igen, a kereskedő bot-ok működnek, de célszerű tisztában lenni azok korlátaival! A hosszú válasz már ennél sokkal összetettebb. A kereskedési botok programozásának és létrehozásának különböző módjai vannak, amelyek számos különféle funkciót képesek ellátni mind a kezdő, mind a haladó kereskedők számára. Főként olyan funkciók ezek, amelyekkel kényelmesebben és egyszerűbben tudják a traderek automatizálni a stratégiáikat.

A botok hatékonysága és teljesítménye ezért attól is függ, hogy milyen szakértelemmel tudjuk konfigurálni őket! A diverzifikáció itt is fontos. Soha nem jó ötlet az egész portfóliónkat egy robot kezébe adni. A kriptopiac jelenleg még annyira volatilis, hogy szinte lehetetlen tökéletesen programozni a kereskedési bot-okat, annak érdekében, hogy mindig úgy viselkedjenek egy kereskedés során, ahogyan azt elvárjuk tőlük. Ezt szeretné most megcáfolni egy tapasztalt magyar csapat, megalkotva a Tradensea-t. 

Tradensea, egy kereskedő bot, ami "sikerre van programozva"

Arnold 2017-ben megismerkedett a kriptotőzsdével, amibe egyből beleszeretett. Ő és kereskedő barátai több automatizált robotot is kipróbáltak, de egyik sem felelt meg az elvárásaiknak. Mindegyikkel adódott valami probléma, ami elégedetlenné tette őket a használat során. A legtöbb robot túlságosan manuális volt, vagy kevés biztonsági funkció volt bennük. A korábbi tapasztalataiból kiindulva azonban Ő egy olyan automatizált kereskedést álmodott meg, ami segíti a pontos, gyors és megbízható kereskedést.

"Minden sikeres férfi mögött áll egy támogató nő" - tartja a mondás. Most sem történt ez másképp, ugyanis számos álmatlan éjszaka után végül a vállalkozó felesége ültette el a Tradensea bogarát Arnold fülében:

“Automatizáld le, úgyis robotokat írtok! Csináld meg a saját robotodat, ami helyetted kereskedik, akkor is ha velem vagy, alszol, vagy nyaralsz!

Arnold így is tett, fejlesztő csapatával közösen készített saját használatra egy működő szoftvert, amibe belerakta mindazokat a funkciókat, amiket más robotokból hiányolt. A fejlesztések során később folyamatosan felmerültek az újabb kiegészítő ötletek és igények, végül a csapat elmondása szerint a kereskedési szoftver olyan fejlesztéseket tartalmaz, amelyekkel máshol nem találkozol!

Tradensea I Cryptofalka Tradensea vezetői: Papp Tamás, Gergely-Nagy Inez, Gergely-Nagy Arnold, Juhász Péter

A Tradensea egy automatizálható kriptovaluta kereskedő rendszer, ami segít kiküszöbölni a manuális kereskedés korlátait. A platform lehetőséget nyújt arra is, hogy mielőtt élesítenénk a kereskedést, kipróbáljuk azt díjmentesen, demó módban is, így kockázat nélkül ellenőrizhetjük a stratégiánk hatékonyságát.

"Hiszünk abban, hogy érdemes egy lépéssel a többiek előtt járni, mert értéket teremteni még mindig a legmenőbb hivatás!"


Tetszik a projekt és szívesen kipróbálnád az ingyenes demó verziót?
Kattints a lenti link-re és vágj bele az automatizált kereskedésbe még ma!

REFERRAL KÓD: CRYPTOFALKA

Tradensea I Cryptofalka

Automatizált kereskedés megalkuvás nélkül

A kereskedés automatizálása azt jelenti, hogy egy számítógépes program előre beállított algoritmusokat hajt végre annak érdekében, hogy az általunk megkívánt kereskedést végrehajtsa. Ezután számos eszköz, például szűrők, jelzések vagy a technikai elemzés más formái segítségével egy kriptokereskedő bot képes a befektető helyett végrehajtani a kereskedéseket.

A kriptovalutákkal való kereskedés azonban sokak számára többnyire még manuális folyamat, ahol a felhasználóknak ki kell választaniuk a kereskedni kívánt eszközt, felépíteniük az adott eszközhöz passzoló befektetési tervet, ütemezniük kell a kereskedéseiket és kezelniük kell az összes tranzakciót. Lássuk be, ez egy elég időigényes folyamat.

Tradensea I Cryptofalka

Nem szégyen bevallani, vannak korlátaink. Az emberek egyszerre csak bizonyos mennyiségű információt tudnak feldolgozni, míg a robotok ebben sokkal jobbak. Persze, képesek vagyunk különböző grafikonokat akár órákig is bámulni, befogadni az információkat, és megalapozott döntést hozni arról, hogy mi legyen a következő lépésünk, de "tévedni emberi dolog". A robotok viszont nem fáradnak el, és következetesen képesek félelem vagy akár kapzsiság nélkül bölcs döntéseket hozni a nekik bemutatott adatok alapján.

Ami azonban különösen értékelendő egy kriptovaluta kereskedő számára, az az, hogy a kereskedő botok soha nem lesznek FOMO-sak vagy válnak a FUD áldozatává. A botoknak nincsenek érzelmeik, döntéseiket kőszívvel hozzák meg. Az eredmény az, hogy az automatizálás előnyhöz juttatja a kereskedőket, mivel a botok gyorsabbak, és egyszerre több eszközzel vagy különböző stratégiákkal tudnak kereskedni, ami messze meghaladja még azt is, amit egy teljes munkaidős kereskedő képes elvégezni.

Mit ígér a Tradensea, amit más kereskedő botok nem tudnak?

Likvid tőke: Nem köti le a tőkénket a pozíció megnyitása, tehát a még meg nem valósult tranzakciók helyett, ha van másik megvalósítható, akkor azt teljesíti a bot. Ennek köszönhetően nem ragad be a tőkénk, azaz likvid marad. Ki lehet használni a tőke 100%-át, sőt ezt még időben hatványozni is lehet. Ugyanakkor van lehetőségünk beállítani egy bizonyos limit szintet, amivel meg tudjuk határozni, hogy mekkora tőkét teszünk elérhetővé a tranzakciók számára.

Stratégiák folyamatosan bővülő kínálata: Spot bot, RSI bot és további "minta stratégiák" mellett lehetőség nyílik saját egyedi kereskedési módszerek megalkotására is a generátorral, amely személyre szabható funkciókat tartalmaz és könnyedén állíthatunk be korlátlan kereskedési szinteket. Bármilyen vételi és eladási százalékot be lehet állítani, így végül egy egyedi szabályrendszert létrehozva kereskedik.

Sőt, egy igazi pluszpont a projektnek; a havi előfizetői csomagban foglalt kereskedések száma minden megvalósult tranzakció után újra felhasználhatóvá válik.

Tradensea I Cryptofalka


1 másodperces tranzakciós idő:
A váltókról a kereskedő bot-hoz az árfolyam adatok sokszor késve, akár pár perces csúszásokkal érkeznek meg. Megeshet, hogy ezzel a késéssel a tranzakció meghiúsul. A Tradensea büszke arra, hogy ezt az időt sikerült 1 másodpercre csökkenteniük, ami nemzetközi szinten is egyedülálló eredménynek számít. A platform állítása szerint másodpercenként akár 12 000 tranzakcióval is számolhatunk, valós idejű árfolyamon.

Próbáld ki most Te is a Treadensea-t!

A Tradensea célja az volt, hogy egy nemzetközi színvonalú, minden igénynek eleget tevő hatékony kereskedő robotot alkossanak. Végül az először csak saját használatra tervezett eszköz felülmúlta az elvárásaikat, ezért úgy döntöttek; piacra dobják. A tesztelési időszak sikeresen lezárult, augusztusban élesben indult a csapat, elérhető a platform a nagyközönség - magánszemélyek és vállalatok - számára is. 

Tradensea I Cryptofalka

🔥 Sőt, a Cryptofalka követőinek egy exkluzív ajánlattal is készültünk, amit máshol nem találtok! 🔥

A Cryptofalka partnerlinken keresztül regisztrálók most 35%-os kedvezményben részesülnek az első havidíjból!

REFERRAL KÓD: CRYPTOFALKA

Tradensea I Cryptofalka

A csapat számára a következő cél a nemzetközi színtér meghódítása. Vajon megállja majd a helyét a Tradensea a globális piacon is? Látva a csapat eddigi fejlődését és elszántságát, biztosak lehetünk benne, hogy hallani fogunk még róluk. 

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.35% $67,366.41
Ethereum ETH -3.58% $3,686.3
BNB BNB -2.63% $595.88
Solana SOL -6.00% $165.45
XRP XRP -0.53% $0.5235
Dogecoin DOGE -4.61% $0.1587
Cardano ADA -3.69% $0.4616
Litecoin LTC -0.59% $85.38
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!