Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Keressük Magyarország legjobb kriptovaluta kereskedőjét!

Keressük Magyarország legjobb kriptovaluta kereskedőjét!

Kereskedj, oszd meg és nyerj 100 000 Ft-ot! A legjobbaknak álláslehetőségre is esélyt kínálunk, hogy utána nálunk kamatoztathassák tudásukat.

 

Elemezz, oszd meg tippjeid a kriptovilágról! 

Legyél te az alfa és diktáld a trendet a falkának! Mutasd meg mit tudsz és nyerj 100 000 Ft-otKívülről fújod az összes bullish és bearish alakzatot? Véredben van a technikai elemzés és az on-chain adatok sem ismeretlenek számodra? Elemezz a falka privát közösségi csoportjában, alkoss véleményt a chart-okról és oszd meg velünk meglátásaid. Bizonyítsd be, hogy te vagy az ország legjobb kriptovaluta kereskedője!

Bitcoin medve piac elemzés I Cryptofalka

 

Edukálj, segíts a tagoknak! 

Ezen a dinamikusan változó piacon hajlamosak vagyunk csupán saját profitunkra fókuszálni, elfelejtjük a közösség és az összefogás valódi erejét. Pedig falkában kereskedni sokkal biztosabb, hiszen ahány kereskedő, annyi nézőpont és vélemény. Éppen ezért olyan kriptovaluta kereskedőt keresünk, aki szívesen segítene a tagoknak, hogyan váljanak jobb traderré. Mindig szeretünk új dolgokat tanulni! 

Építs közösséget, nyerd el a szavazók bizalmát! 

Társalogj a tagokkal, segíts megválaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket és legyél aktív tagja a közösségnek. A verseny végén fontos nézőpont lesz az is, milyen kapcsolatot építettél ki a falkatagokkal és ők miként értékelik a felkészültséged. 

JELENTKEZEM

 

A verseny feladata és nyereménye

A versenyzők 3 héten keresztül Discord kereskedő csoportunkban mutathatják meg tudásukat a falkának. Ezalatt a három hét alatt saját belátásod szerint, saját ütemben elemezhetsz chart-okat, alkothatsz véleményt a piacról és kommunikálhatsz a közösséggel.

A verseny végén a résztvevőket a cryptofalka experjei és a falkatagok is pontozzák felkészültség, aktivitás és a tagokkal való kommunikáció alapján. Fontos kiemelnünk tehát, hogy a megmérettetés végén nem a megszerzett profit számít (bár az sem elhanyagolható), hanem a kriptovilág iránti felkészültséged és az, hogy milyen kapcsolatot építettél ki a közösséggel! 

A közönségszavazás győztese 100 000 forintban részesül, a Cryptofalka szakértői által kiválasztott legjobb 5 kereskedő pedig álláslehetőségre is esélyt kaphat, rugalmas munkavégzéssel.

 

Ne maradj le, jelentkezz a versenyre!

A kereskedő versenyükre március 11-ig tudtok jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével. A kereskedő versenyünk pedig március 14-től április 4-ig tart!

Mutasd meg, hogy te vagy Magyarország legjobb kriptovaluta kereskedője! Maximum 20 jelentkezőnek lesz esélye részt venni a versenyben! Ezért ne késlekedj, jelentkezz most! Kérdésed van? Nyugodtan írd meg nekünk az alábbi e-mail címre: [email protected]

JELENTKEZEM

Dolgozz Magyarország profi kriptovaluta kereskedő csapatában

Csoportunk az ország legelső privát kriptovaluta kereskedő csoportja, mely 2018-óta üzemel töretlenül. A falka nem csupán szilárd alapokat és tapasztalt közösséget kínál, hanem hatékony fejlődéi lehetőséget is a Bitcoin, tőzsde és a kriptovaluták világában. Követőink folyamatosan bővülő tábora állandó fejlődésre motivál minket, ezért keressük leendő expert falkatagunkat. Egyelőre részmunkaidős, rugalmas és otthonról végezhető nyitott pozíciónk van, de a jelentkezőtől függően akár főállású kereskedőre is nyitottak lehetünk.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.06% $69,606.21
Ethereum ETH -2.63% $3,694.94
BNB BNB 0.14% $618.11
Solana SOL 1.45% $180.69
XRP XRP -2.94% $0.5307
Dogecoin DOGE -3.12% $0.1648
Cardano ADA -4.99% $0.4803
Litecoin LTC -2.15% $86.2
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!