Cryptostratégia

Farkasfalka tag havi regisztráció

Ha szeretnéd fejleszteni magadat, hogy egy idő után a saját lábadon is megálld a helyedet és ne másokra kelljen támaszkodnod, akkor a farkasfalka tagság segít neked ebben!

A heti riport és  kibővített tagság mellett hozzáférést kaptok a legjobb oktatási anyagainkhoz és saját kereskedési stratégiáink bemutatásához is. Ezek gyakorlatát pedig a közös élő kereskedések során sajátíthatjátok el a szakértőink legjobbjaitól.

Elérhető tartalmaid

  • PLATINA OKTATÁSI CSOMAG (LINK)
  • HAVI 4 INTERAKTÍV KERESKEDÉSI STREAM
  • TŐZSDEI STRATÉGIÁK OKTATÁSI CSOMAG (LINK)
  • PRIVÁT CSOPORT TAGSÁG (EXTRA)
  • HETI CRYPTOFALKA RIPORT
  • TŐZSDEI GYORSTALPALÓ OKTATÁS (LINK)
  • GOOGLE DRIVE HOZZÁFÉRÉS
  • SZERKESZTŐINK TÁMOGATÁSA

A tagsági tartalmaidat az előfizetésed lejártáig éred el!

Kinek ajánljátok a Farkasfalka tag szolgáltatást?

A farkasfalka tagság azoknak lehet ideális opció, akik nem elégszenek meg azzal, hogy mások elemzéseire, tanácsaira kell támaszkodniuk. Ők azok, akiknek nem elég a felületes tudás, hanem maguk is szeretnének egy idő után a saját lábukra állni és önállóan kereskedni, esetleg másoknak is segíteni.

A heti riporttal megspórolt időben pedig a platina oktatási csomag segítségével vértezhetitek fel magatokat a kereskedés legfontosabb eszközeivel. Ez mellett havonta 4 alkalommal szervezünk közös élő kereskedést nektek! Egy interaktív Stream formájában tudtok tanulni a Cryptofalka legjobb szakembereitől. Megosztjuk veletek a saját tőzsdei stratégiáinkról készített oktatási csomagot is! Ennek köszönhetően rövid időn belül lesznek képesek hatékonyan önállóan is kereskedni.

A kibővített privát tagság (extra) segítségével betekintést kaphattok a Cryptofalka szakértőinek rendszeres bitcoin és altcoin elemzéseibe is.

A farkasfalka tagság természetesen tartalmazza a falka tagság összes előnyét is!

Előfizetek a FARKASFALKA havi tagságomra

A tagsági hozzáférésed egy hónapra szól! A megújuló tagsági szolgáltatást a Fiókom menüpont alatt tudod igény esetén lemondani!

Mi a bitcoin, kriptovaluta, blockchain technológia, kriptovaluta bányászat

Ha kriptovalutával szeretnéd kifizetni a tagsági szolgáltatásunkat, akkor a Binance vagy Crypto.com kártyákkal való fizetést tudjuk ajánlani nektek.  Ezek segítségével néhány %-os visszatérítésben is részesültök a szolgáltató által.

Mi a Cryptofalka tagsági szolgáltatások célja?

A tagsági szolgáltatásaink célja, hogy egy minőségi alapot és közösséget tudjunk a számotokra biztosítani ahhoz, hogy hatékonyan fejlődjetek a Bitcoin és kriptovaluta kereskedés világában. Oktatásaink, riportjaink és elemzéseink célja az, hogy irányt mutassunk nektek ebben az új és bonyolult világban. Ez mellett pedig az erős közösségünk tud támaszt nyújtani nektek ha elakadtok valahol.

Csoportunk fő célja tehát a fejlődésetek segítése, iránymutatás, nem az a “klasszikus signal” csoport vagyunk. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján számtalanszor bebizonyosodott számunkra, hogy magának a tudásnak az átadása hosszú távon sokkal értékesebb, mint kereskedési 1-1 tipp. Ugyanis a tippek során megszerzett profitok általában rövid életűek és a tagságok megszűnte után a kereskedéshez nem értő kezdők hamar elveszítik azt. Ezzel szemben a kereskedés és befektetés tudásának átadása egy örökös érték, amiből később is biztonságosan tud profitálni az illető.

A legjobb befektetés az, amit saját magunkba fektetünk!

Miben több a privát tagság (extra) a sima privát tagságnál?

A privát tagság (extra) egy bővített hozzáférést biztosít a farkasfalka és falka vezér tagoknak a Discord serverünkön. Ők nem csak a heti riportból és a közösségi grafikonokból, hanem a Cryptofalka szakértői által készített elemzésekből is profitálhatnak.

Milyen platformon fut a Cryptofalka privát csoportja?

A Cryptofalka legújabb tagsági szolgáltatása a Discord platformon fut. Az applikáció telefonról és mobilról is letölthető és egyszerűen használható. (A nagyobb funkcionalitás miatt döntöttünk úgy, hogy átköltözik a privát csoportunk Slackről Discordra)

Hol fogom elérni a tagsághoz járó oktatásokat?

A tagsági szolgáltatás mellé járó oktatási tartalmakat a honlapunkon fogjátok tudni online elérni. Kattintsatok a fiókom menüpontra, majd a saját tartalmak alatt fog megjelenni az aktív tagságotok. Az oktatásokat a tagsági főoldalon találjátok.

Mennyi időre szól a tagságom?

A tagsági szolgáltatások alapvetően egy hónapra szólnak. Vagyis a fent látható összegek az egyes szintek havi díját mutatják. Azonban lehetőségetek van éves tagság vásárlására is, ez esetben 10%, 15% vagy 20% kedvezményben részesültök.

Mennyi ideig érem el a tagság mellé járó oktatási csomagokat?

A tagsági szolgáltatások mellé járó oktatási csomagok nem örökös tartalmak! Ezeket a tartalmakat addig éritek el, amíg aktív az előfizetői tagságotok!

Hol és hogyan tudom lemondani a tagsági regisztrációmat?

A havi tagsági regisztrációk a kényelem érdekében havonta megújulnak, amiről értesítést is küld a rendszerünk. Ha szeretnétek lemondani a tagságotok megújítását, akkor azt a következő formában tudjátok megtenni: 

Lépj be a “fiókom” menüpont alatt a profilodba, válaszd a “vásárolt tartalmaim” oldalt, majd jobb oldalon kattints az adott tagság mellé tartozó “mégsem/lemondás” gombra.

Mennyi pénzzel célszerű belekezdeni?

A tagsági szolgáltatásaink szintjeit úgy alakítottuk ki, hogy gyakorlatilag a néhány tízezer forintos portfóliókkal is már megérje igénybe venni a Cryptofalka valamelyik tagsági szolgáltatását.

Ha pedig nagyobb méretű portfóliót kezelsz, ahol néhány % árfolyam mozgás is súlyos tízezrekbe kerülhet, akkor megéri igénybe venned a magasabb tagsági szolgáltatásunkat is.

Maradt volna benned még valami kérdés? Írd meg nekünk!

Ha nem kaptál mindre még választ, maradt volna benne még kérdés, akkor nyugodtan írd meg nekünk! cryptofalka@gmail.com

Mikor és milyen formában kapom meg a heti riportot?

A heti riportot minden héten szerdán fogjátok elérni elérni a Discord serverünkön, amíg a tagságotok aktív!

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.