Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Milyen hibákat, bakikat célszerű elkerülni a kriptovaluták piacán?

Milyen hibákat, bakikat célszerű elkerülni a kriptovaluták piacán?

Biztos te is követtél már el olyan hibát a kriptovaluták piacán, ami után csak fogtad a fejedet. Azokat a bakikat szedtünk össze, amikkel célszerű tisztában lenned.

Podcast műsorunk segítségével bevezetjük a hallgatókat a Bitcoin, blokklánc és a tőzsdei kereskedés világába. Ha szeretnéd a futást, házimunkát vagy az utazást hatékonyan eltölteni, hallgasd a Bitcoin kisokos-ra hallgató podcastünket! 🎤 Spotify és iTunes segítségével éritek el a hanganyagainkat. 🎧

 

Itt a Bitcoin kisokos 20. része - Hibák és bakik a kriptovaluták piacán

 

Hallgasd meg a Bitcoin kisokos podcast műsorát Spotify segítségével ➡️ LINK

Hallgasd meg a Bitcoin kisokos podcast műsorát iTunes segítségével ➡️ LINK

 

Milyen témákat fogunk érinteni a mai podcast során?

Mai podcastünk vendége Bálint, aki már egy ideje tősgyökeres Falka tag, adásunk fő témája az lesz, hogy hogyan tudunk magunknak akár egy kis kisebb vagyont is megspórolni bizonyos kezdő hibák elkerülésével.  Saját tapasztalatok és hibák következnek, hogy tudj belőlük tanulni te is! 

A következő témákat fogjuk átbeszélni:

  • Miért ne utalj például BTC-t ETH címre
  • Hogyan ne hagyd el a privát kulcsod
  • Hogyan ismerszik meg a "megmondó/szakember"
  • Mivel lehet hatalmas nagyot zakózni ? 
  • Mind games, túlgondolások 
  • És még rengeteg más :D

Ha tetszik a műsorunk akkor iratkozz fel a Podcast csatornáinkra és kérjük értékelj minket iTunes-on, illetve oszd meg az itt kapott tudást a barátaiddal is! :) 

[buzzsprout episode='7543798' player='true']

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.32% $67,041.41
Ethereum ETH -0.03% $3,512.56
BNB BNB -0.25% $593.18
Solana SOL 2.49% $173.19
XRP XRP 3.80% $0.5954
Dogecoin DOGE 6.44% $0.1336
Cardano ADA -0.64% $0.4362
Litecoin LTC -0.62% $73.1
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!