Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
3 kriptó 50 cent alatt, ami még bizonyíthat 2024-ben

3 kriptó 50 cent alatt, ami még bizonyíthat 2024-ben

2024 már eddig is egy fantasztikus év volt a kriptopiac számára. Ez főként annak köszönhető, hogy az Egyesült Államokban elfogadott Bitcoin ETF-ek rendkívül pozitív hangulatot teremtettek, és ez tulajdonképpen az egész kriptopiac hasznára vált. Íme 3 kriptó 50 cent alatt, amelyek 2024-ben még bizonyíthatnak.

eTukTuk (TUK) - BSC token a légszennyezés ellen

Az eTukTuk a Srí Lanka-i közlekedési ágazat területén szeretne elkezdeni terjeszkedni, és célja, hogy a környező régiókban is népszerűvé váljon. Nemes törekvése, hogy az Ázsiában jellemző három kerékkel ellátott TukTukokat egy sokkal hatékonyabb, elektromos meghajtású, zéró emissziós járművekre (Zero Emission Vehicle - ZEV) cserélje le.

Ezek az autók elősegíthetik a járművezetők gazdasági jólétének növelését, és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését.

Ami a környezetszennyezés mértékét illeti, Srí Lanka köztudottan rossz eredményeket ért el, és az itt élő embereknek számolniuk kell a légszennyezés káros hatásaival és az ezzel járó egészségügyi költségekkel is. Ám a ZEV-ekre lehet számolni e problémakör megoldásában, hiszen jóval környezetbarátabbaknak ígérkeznek a személygépkocsiknál és a TukTukok-nál. 

Ezek a járművek MI-alapú segítséget is kapnak azért, hogy optimalizáltabb útvonalakon lehessen haladni, és hogy megnövekedjen a járművek élettartama. Ráadásul az esetükben elfelejthetjük a klasszikus értelemben vett üzemanyagot, tehát jóval olcsóbb is lesz az üzemeltetésük a járművezetők számára.

A projekt natív érméje, a TUK a BNB láncon fut, az alapítók tudatosan választották az alacsony költsége, és szénlábnyoma miatt. További előnye, hogy többláncú megközelítésének hála az egyéb láncokat, például a Cardanót is teljes mellszélességgel támogatja.

A TUK token lesz a középpontja a zöld kezdeményezésekkel kapcsolatos kutatásoknak, és majd létre szeretné hozni a saját, megosztáson alapuló gazdaságát. Ezek az elképzelések már más projektek esetében is felmerültek, de teljeskörűen még nem valósították meg őket.

Az eTukTuk egy merész projekt, amely kész több társadalmi-gazdasági problémára is gyógyírt keresni azzal, hogy bevezeti elektromos járműveit. Amennyiben sikerül felkeltenie az egyes kormányzati szervek és a nagyvállalatok érdeklődését, az az árfolyamán is látszódni fog. Már csak azért is szükség van az összefogásra, mert egy közösen elfogadott közlekedési jármű nem elhanyagolható előnyökkel járhatna a résztvevők számára.

Az érménkénti ár jelenleg 0,0315 dollár, és a 2023 augusztusában indult ICO-n eddig több mint 3,2 millió dollár gyűlt össze. Vásárolni a TUK-ból ETH, USDT, és BNB segítségével tudsz.

További részleteket a projektekről a Telegram és a Twitter közösségi oldalakon találsz.

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését!

5thScape (5SCAPE) - A VR technológia és a blokklánc ötvözése

A 2023 januárjában indult 5th Scape (5SCAPE) innovatív projekt mixeli a VR-technológiát (VR-játékok, headset és gaming szék) valamint a blokkláncot. A 5SCAPE érme pedig hozzáférést ad különböző exkluzív tartalmakhoz, kedvezményekhez, de fizetőeszközként is használható az ökoszisztémán belül.

A natív token 12 fordulós ICO-ja jelenleg is tart, és cikkünk írásakor egy 5SCAPE értéke 0.00327 dollárt tesz ki. A legvégső körben egy érme 0,0087 dollár lesz, és a tőzsdei kezdő árfolyama a jelenlegi tervek szerint 0,01 dollárnak ígérkezik. 

A tokeneket ETH, MATIC, USDT, BNB, vagy bankkártya útján tudod beszerezni. Vásárlás után az érméid egy része zárolva lesz az előértékesítés végéig, többi hányada pedig megszerezhető lesz.

Ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, kövesd figyelemmel a 5th Scape fejleményeit az X-en, illetve csatlakozz a 5th Scape Telegram csatornájához, hogy értesülj a legfrissebb információkról. 

Tekintsd meg a 5th Scape oldalát!

99Bitcoins (99BTC) - Egy projekt, mely a magasba emeli a "Learn-to-Earn"-t

A friss 99Bitcoins (99BTC) érme egy olyan idegennyelvű oktatási felület, amely azért oszt kriptojutalmat neked, mert bővíted az ismereteidet a témában. Ahhoz, hogy kinyithasd a jutalmaid ládikáját, csatlakoznod kell a 99Bitcoins Token ICO-jához.

A 99BTC érme a 99Bitcoins kripto oktatási platformhoz kapcsolódik, mely csapata már több, mint egy évtizedes tapasztalattal bír. Az oldal felhasználói a tanfolyamok, kvízek és oktatóanyagok feldogolgozásáért cserébe jutalmakat kaphatnak.

A 99BTC natív érmének többféle felhasználási esete is van, lehet belőle vásárolni prémium tartalmakat, kereskedési szignálokat és tanulási modulokat. Sőt, a 99BTC token stakelhető is, így passzív jövedelmet is ígér. 

A 99Bitcoins érme a jelenlegi Ethereum-alapú ERC-20 szabványról az új BRC-20 protokollra fog átnyargalni, ezzel pedig kihasználja a Bitcoin-hálózat biztonságát.

A 99Bitcoins érme előértékesítése jelenleg 1,2 millió dollár feletti gyűjtésnél tart, amely bizonyítja a Learn-to-Earn modell létjogosultságát. Cikkünk sorainak írásakor egy 99BTC 0,00104 dollárt ér, és az értéke szakaszról-szakaszra nő.

Ha tetszik a projekt, látogass el a 99Bitcoins Token előértékesítési oldalára!

Természetesen azt meg kell jegyezzük, hogy a kriptopénzpiac híres a volatilitásáról és a kiszámíthatatlanságáról, tehát előfordulhat, hogy a fenti érmék a későbbiekben rosszabbul teljesítenek majd. Kereskedj felelősségteljesen, végezz saját kutatásokat!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.36% $67,867.85
Ethereum ETH -2.12% $3,794.51
BNB BNB -0.25% $598.05
Solana SOL -1.67% $168.8
XRP XRP 0.06% $0.5302
Dogecoin DOGE 1.64% $0.1664
Cardano ADA 0.87% $0.4608
Litecoin LTC 0.46% $83.53
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!