Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
3 új mém érme, ami trónfosztásra készül májusban

3 új mém érme, ami trónfosztásra készül májusban

A mém érmék térképén igen gyakran jelennek meg új riválisok, melyek könnyen letaszíthatják a trónról a már uralkodó társaikat. Nézzük, mely érmék jelentik májusban a legnagyobb kihívást a már befutott mémeknek!

1.Dogeverse – A többláncú kutyás mém érme

A Solana lánc legújabb attrakciója a DOGEVERSE sikeres előértékesítést tart, és már 13 millió dollár felett jár. A Shiba Inu-ra hajazó, hat különböző lánc között hiperugráló mém érme az Ethereum, a BNB Chain, a Polygon, a Solana, az Avalanche és a Base láncokon érhető el.

Az érméket a projekt hivatalos honlapján tudod megvásárolni a vásárlási widget-en keresztül. Jó ha tudod, hogy ha SOL érmével szeretnél fizetni, akkor a “Vásárlás SOL” gombra lépve egy aldomain-re (https://solana.dogeversetoken.com/hu) jutsz. Ez azért történik így, mert a tárcakapcsolati funkciók nem támogatják az Ethereum Virtual Machine (EVM) és a Solana-integrált pénztárcák együttes használatát.

Ezen az oldalon a natív érméhez az USDC a Solana-hálózat stabilcoinja-val, USDC-vel is hozzá lehet jutni.

A DOGEVERSE érme cikkünk írásakor 0.00031 dollárért érhető el, és az értéke szakaszról-szakaszra emelkedik. Egyébként az érmék 15%-a érhető el az ICO ideje alatt. Amennyiben Ethereum-mal vásárolsz, van módod lekötni az érméket, és passzív jutalomhoz is juthatsz.

Az ütemterv szerves része a CoinGecko és a CoinMarketCap listázási alkalmazások fejlesztése, valamint a DEX és CEX listázások.

A Dogeverse visszautalva a DOGE érmére, le szeretné váltani a trónon ülő jó öreg Dogecoin-t. A trend megtörésének céljából egy hat láncot magába foglaló hálózatra épül, központi alakjául pedig Cosmo-t választotta, aki szívesen megosztja a felhasználókkal a láncokon átívelő ugrás képességét.

Az erős marketing tevékenységgel bíró Dogeverse még akár profitálhat is majd a május 23-ai hírekből. Ekkor van ugyanis az időpontja annak, hogy a SEC döntsön az amerikai spot Ethereum ETF-ekre vonatkozó kérelmekkel kapcsolatban.

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Látogasd meg a Dogeverse ICO-ját!

2. Sealana – 250 000 dollár felett jár a fókás mém érme ICO-ja

A Sealana (SEAL) május 1-én startolt ICO-ja már 250 000 dollár felett jár, ami arra utal, hogy a szakállas fóka kedvelt lett a befektetők körében.

A South Park-ban szereplő Gamer Guy-ra hasonlító duci fóka tisztában van a kutyás mém érmék uralmával, mégis eltökélten halad célja felé, miszerint ő lesz a következő nagy Solana mém érme. Sokak számára lehet ismerős a szemüvege, a rendetlen szobája, és a képernyőbe bámuló tekintete.

SEALANA I CryptofalkaA számítógépénél ücsörgő Web3-as Sealana alakja sajnos már nem a régi, és ezt chips, pizza, valamint tonhalkonzerv menüjének köszönheti. 

Ha bizalmat szavazunk a fix áras előértékesítésnek, akkor 1 SOL-ért 6900 SEAL-t kapunk. Ahhoz, hogy vásárolhassunk, csak annyi szükséges, hogy legyen egy feltöltött SOL-tárcánk.

Töltsd ki a honlap vásárlási űrlapját, vagy küldj SOL tokent egy decentralizált pénztárcából erre a SEAL hivatalos weboldalán található tárcacímre.

Látogasd meg a SEAL hivatalos honlapját !

3. WienerAI (WAI) – Mém érme kereskedési bottal  

Most találkozhatsz egy friss kutyás mém érmével, a vicces, Ethereum-alapú WAI-val. Újdonságának magva abban rejlik, hogy beleveszi a projektbe a mesterséges intelligenciát és egy kereskedési botot is.

A WAI előértékesítése szépen halad, már 1,1 millió dollárt gyűjtött a csapat. Óriási sikerét staking jutalmainak, és hasznosságának köszönheti. A projekt ütemterve gondol a jövőre is, és szerepel benne a tőzsdei debütálás.

A projekt jókor indult, még az április 20-ai bitcoin-feleződési esemény időszakában, tehát volt és van alkalma kiaknázni a kriptók iránti jelentős érdeklődést.

A projekt közösségi médiabeli követőit humorosan csak kolbászhadseregnek hívja, és te is csatlakozhatsz hozzájuk az X-en és/vagy a Telegramon.

A WienerAI tokenomikája mindenre kiterjedő: a csapat a tokenkészlet (69 milliárd) 30%-át fordítja az előértékesítésre, 20%-át staking jutalmakra, 20%-át közösségi jutalmakra, illetve szintén 20%-ából fedezik a marketingtevékenységeket. A tőzsdei likviditásra 10% jut.

Ha tetszik a projekt és bizalmat szavaznál neki, akkor WAI érmét ETH, BNB, MATIC, USDT, vagy bankkártya útján tudsz vásárolni!

Te is befektetnél a WAI-ba? Vásárolj WienerAI-t ezen a linken keresztül!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.12% $67,734.84
Ethereum ETH -1.84% $3,781.49
BNB BNB -0.17% $596.97
Solana SOL -0.25% $168.76
XRP XRP 0.27% $0.5295
Dogecoin DOGE 1.97% $0.1664
Cardano ADA 0.95% $0.4595
Litecoin LTC 0.58% $83.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!