Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
5 feltörekvő meme coin, ami a PEPE dicsőségére pályázik

5 feltörekvő meme coin, ami a PEPE dicsőségére pályázik

A PepeCoin (PEPE) a tavaly májusi dicsőséges emelkedése után kétségkívül az iparág egyik legikonikusabb meme érméjévé nőtt fel. Az is igaz viszont, hogy sok igyekvő projekt lohol a sarkában, hogy a piac első számú tokenjei közé sorolják őket. 

Lesz-e trónfosztása a meme coin szférában?

Az egyik ilyen mostanában feltörekvő token a Bonk, melyet még csak nemrég vezettek be a Binance tőzsdére, és ezzel a piaci kapitalizációja átugorta az 1,8 milliárd dollárt. Azonban a Bonk még a nyomába sem érhet a PEPE-nek. Lesz-e utódja a békás mém rallynak? Nézzünk meg néhány kihívót! 

Sponge V2

A Sponge V2 meme token SpongyaBob Kockanadrág előtt tiszteleg.

A Sponge csúcspontján elérte a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt, és a 13 000 tulajdonost, több mint 10 központi tőzsdén jegyezték, és már néhány nap leforgása alatt több mint 30 000 fős közösségi média követőről adott hírt.

sponge v2 I Cryptofalka

Egy kis hibernációs időszak után a Sponge újjászületett egy második generációs formában, és Sponge V2 névre keresztelték.

Azon kívül, hogy felturbózott funkciókat, hasznosságot, és staking jutalmakat kapott, a készítők egy play-to-earn játékot is terveznek, mellyel kriptókhoz lehet jutni. A P2E játékok iránt egyre nő a kereslet, ezzel akár a SPONGEV2 token iránti érdeklődés is megnőhet majd.

Ugyan még csak nemrég jelentették be, de a Sponge V2 máris megtalálta a meme coin kedvelő befektetők körét. A Crypto World Daily szerint az érmének megvan a lehetősége arra, hogy egy esetleges kriptorally főszereplője legyen.

A Sponge V2 kitűnik a már megszokott meme coinok kavalkádjából. Az, aki bizalmat szavaz a tengeri szivacs ihlette tokennek, egyszerűen vásárolhat: tájékozódjunk elsősorban a Sponge hivatalos honlapján, ahol nem csak megvásárolhatjuk, de le is köthetjük a Sponge V1-et.

Azok a tulajdonosok, akik már rendelkeznek Sponge V1-el, leköthetik azokat a V2-es staking szerződésekben. Fontos információ, hogy a tulajdonosok annyi SPONGEV2-t kapnak kézhez, amely megfelel a Sponge V1 tétjeiknek, és ezt még megtoldhatják a változó APY hozammal is.

Tekintsd meg a Sponge oldalát!

Meme Kombat

A Meme Kombat egy GambleFi P2E meme érme, melynek még tart az előértékesítése. Az ICO meghaladta a 4 millió dollárt, és olyan népszerű oldalakon is feltűnt már, mint a Cointelegraph, a Crypto News és a Crypto Potato.

meme kombat I Cryptofalka

A projekt harci arénájában a mesterséges intelligencia a bíró, a küzdelem pedig trendi mém karakterek között zajlik. A csatáknak már csak az izgalmas grafikák miatt is nagy a vonzereje, de ne felejtsük el, hogy akár hasznot is hozhatnak! 

Az OnlineHustleTV nevű YouTube csatorna rallyt jósol a Meme Kombat számára, és az érmének a 2Bit Crypto szerint is bullish kilátásai vannak. 

A Meme Kombat előnyös funkciója a staking, mely a platform szerint kimagasló APY-t kínál a felhasználók számára. Viszont ez a staking pool gyarapodásával mindenképp csökkenni fog.

A hosszú távú HODL ösztönzése és az eladási nyomás csökkentése mellett a Meme Kombat lekötési mechanizmusa több mindenre kihat: egyrészt hosszú távú lekötésre sarkall, másrészt mérsékli az eladási nyomást, harmadrészt megnövelheti a token iránti keresletet, ami árerősítő hatású lehet. 

A Meme Kombat MK tokenjének előértékesítési ára jelenleg 0,246 dollár, ami a következő fázisban 0,257 dollárra emelkedik.

Látogass el a Meme Kombat ICO-jára!

Coq Inu

Az elmúlt 12 hónap alatt a PEPE az Ethereum láncon, a BONK a Solanán száguldozott. Ebből következik, hogy minden 1. rétegű blokkláncnak lehet egy prémium mém érméje.

Nos, a Coq Inu az Avalanche lánc csúcsán helyezkedik el.

coq inu I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

A COQ árfolyama az elmúlt hét nap során több, mint 782%-kal nőtt, és a piaci kapitalizációja túlhaladja a 191 millió dollárt.

A Coq Inu 24 órás kereskedési volumene is folyamatos emelkedést tapasztal, jelenleg 49,33 millió dolláron áll, igaz, az elmúlt nap során 15,37%-kal csökkent.

A Coq Inu egyik pozitívuma, hogy a készlet 100%-a forgalomban van, tehát az esetleges token-feloldások nem befolyásolhatják az árakat.

A Coq Inu honlapja a projektet ezzel a szlogennel hirdeti: “THE MEME COIN OF THE CHAD CHAIN”. Azt is megosztja az olvasókkal, hogy nem egy átlagos mém tokennek tartja magát, hanem egy életformának, és bővelkedik mémekben és humorban. 

Természetesen az elemzők is figyelik ezt az ökoszisztémát, a Virtual Beacon például az Avalanche blokklánc legjobb mém érméjének hívja.

Dogwifhat

Ugyan a Solana láncon a Bonk ugatása a leghangosabb, egy új projekt, a Dogwifhat simán elnyerheti a második helyet.

Akik korán megtalálták ezt az érmét, azok jutalomban részesülhettek, hiszen a Dogwifhat a kezdeti indítás után sebesen emelkedett. A projektet nem is olyan rég, december 19-én jegyezték a CoinMarketCap-en, tehát még elég friss, így egészen jó vételi lehetőség a kockázatkedvelő bikás vásárlóknak.

A projekt piaci kapitalizációja most meghaladja a 219 millió dollárt, és 80 millió dollár feletti 24 órás kereskedési volumennel büszkélkedik. Gondoljunk csak a Bonkra, mely piaci kapitalizációja perpillanat jelenleg több mint 1,15 milliárd dollár.

De sose feledjük, minél kisebb a piaci kapitalizáció, annál volatilisebb lehet az árfolyam! 

dogwifhat I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

A projektet már a kezdetektől támogatta a YouTuber Digivest és az árfolyam felrobbanása után az elemzők gyűrűjében CowboyTrades kissé túlzó optimizmussal úgy mutatta be, mint egy lehetséges coin, amely "új milliomosokat nyomtat".

Hiába a nagy sikerek, a Dogwifhat körül még rengeteg a találgatás. A CoinMarketCap-en nem kapcsolnak hozzá hivatalos közösségi médiabeli linkeket, és úgy tűnik, honlapja sincs. Amit biztosan tudunk, az az, hogy a Solscan adatai szerint már több mint 23 000 tulajdonos van. A token jelenleg nem jelenik meg egy nagyobb tőzsdén sem!

Snek

Térjünk rá a Cardano-ra, mely mostanában szintén bővelkedik a szép napokban. Az ADA érme példának okáért október óta több mint 100%-kal nőtt.

Ehhez a trendhez kapcsolódik a szintén Cardano alapú Snek is, mely piaci kapitalizációja 108 millió dollár környékén mozgolódik.

Figyelembe véve a Cardano 21 milliárd dolláros piaci kapitalizációját, és azt, hogy a Snek mém érme mégiscsak az élen jár. A SNEK ma 14,92%-ot zuhant, de az elmúlt 7 napban több mint 17%-ot emelkedett, az elmúlt hónapban pedig meghaladta a 407%-os emelkedést. 

A közelmúltbeli visszaesés viszont jó alkalom azon befektetőkek, akik alacsonyabb áron szeretnének hozzájutni a tokenhez.

snek I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

Néhány meme coin kedvelő kriptovaluta elemző teljes mellszélességgel kiáll a token mellett, példának okáért Zach Humphries szerint szemtanúi lehetünk annak, hogy a likviditás a Bonkból más mém érmékbe áramlik át, ami azt eredményezi, hogy a Snek méltó lehet a befektetésre. 

A Snek honlapja kimondja, hogy a projekt alaposan kihasználja a mém érmék, például a Pepe, a Bonk, a Shiba Inu és a Dogecoin népszerűségét, és a mém alapú kriptovaluták egyik vezetőjeként szeretne megállapodni. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.79% $64,212.89
Ethereum ETH -0.17% $3,077.57
BNB BNB 0.61% $556.7
Solana SOL 2.35% $142.73
XRP XRP -1.01% $0.4958
Dogecoin DOGE -0.57% $0.1505
Cardano ADA 2.53% $0.4686
Litecoin LTC -1.04% $80.64
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!