Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
5 ok, amiért érdemes lehet ránézni a Shiba Shootout ICO-ra!

5 ok, amiért érdemes lehet ránézni a Shiba Shootout ICO-ra!

A Shiba Shootout egy kimondottan kreatív stratégiai projekt, mely a cowboy stílust öltötte magára.

1. Menő mémérme a javából

A jelenleg is tartó előértékesítés során vannak befektetők, akik megszavazták a bizalmat a SHIBASHOOT natív érmének, és hiszik, hogy általa egyedi előnyre tehetnek szert. Vizsgáljuk meg azokat a fő tényezőket, amelyek ezt a vásárlási motivációt kiváltják.

A Shiba Shootout igyekszik kiaknázni a mém érmék csábító voltát. Ezek az érmék többnyire bikafutam idején, vagy valamiféle érték felmutatása esetén, illetve, ha a közösség fellángol irántuk, képesek nagy mértékben feltornászni az árukat. 

Még az is tudja, hogy egy-egy bikafutam során mekkorát képesek aratni a mém érmék, akik nem igazán járatosak a kriptók szövevényes világában. Kedvező időszakban a mém érmék bizony a legjobban teljesítő (és nagy kockázattal bíró) altcoinok közé tartoznak.

Gondoljunk csak a Shiba Inu és a Dogecoin tokenek pályájára, amelyek eddig 1000% és 5000% között szárnyaltak az egyes bikafutamok idején, és bizony több hozzájuk hasonló token is hasonló utat járt be. Ilyen volt idén például a BRETT, és a BOME, de még napestig sorolhatnánk a nyerő mém érméket.

A Shiba Shootout minden erejével igyekszik kihasználni a mém érmék iránti lelkesedést. Azok a befektetők, akik látnak benne lehetőséget, érdemes saját kutatást végezniük a pojekt oldalán.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, nézd meg a Shiba Shootout ICO-ját!

2.Hasznos: Tanácskozz a token ügyeiről és pakold meg a nyeregtáskád tokenekkel

A Shiba Shootout abban is eltér a többi kutyás témájú mém érmétől, hogy hozzájuk viszonyítva igenis kínál hasznosságot. A Dogecoin és a Shiba Inu például kifejezetten haszontalan érmék, funkciójuk nem sok akad, de remekül meglovagolják a közösségi hype-ot és fő résztvevői az egyes bikafutamoknak.

A SHIBASHOOT például engedélyezi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek a projekttel kapcsolatos döntéshozatalban. A projekt szerint olyan ez, mint egy városházi gyűlés a vadnyugaton, amibe mindenkinek van beleszólása. 

shiba shootout I Cryptofalka

A Shiba Shootout nagy becsben tartja a "megtakarítási nyeregtáskáját", amely támogatja a felhasználókat abban, hogy az érméik bizonyos hányadát egy különleges pénztárcában tartsák. Ezek a tokenek bónusz jutalmakat nyújtanak a tulajdonosaik számára. 

3. Alaposan átrágott tokenomikával bír

Ha épp azon gondolkodsz, hogy vajon milyen mém érmét vásárolj most,vess egy pillantást a Shiba Shootout tokenomikájára is, hátha felkelti a figyelmed és elnyeri a tetszésed. 

A projekt érmeelosztásában a kereslet és a kínálat egyensúlyi viszonyban áll egymással, és a csapat egyértelműen a hosszú távú birtoklásra motivál.

shiba shooutout I Cryptofalka

Az össz tokenkínálat 35%-át az előértékesítésre fordítják, így a korai befektetők esélyt kaphatnak arra, hogy részesedést szerezhessenek. A tokenek 20%-a a lekötési jutalmak biztosítására van fenntartva.

Mindez arra buzdítja a tulajdonosokat, hogy kössék le az érméiket, amellyel gyakorlatilag csökkentik a forgalomban lévő tokenek számát és potenciálisan felfelé hajtják a token értékét. A projektnek természetesen vannak forrásai a marketingre (20%), a likviditásra (10%), a fejlesztésre (10%) és jutalmazásra (5%) is.

Tekintsd meg a Shiba Shootout ICO-ját!

4. Közösségi és passzív jövedelmi potenciál

A Shiba Shootout projekt igazán közösség központúnak számít. Funkciói között megtalálod például az érmetulajdonosok számára létrehozott "Campfire Stories" privát csoportokat, ahol szabadon meg lehet osztani a kriptóval és a projekttel kapcsolatos tapasztalatokat, és van mód tanulni is egymástól. 

Mindez nagy mértékben segíti a közösségépítést, valamint növeli a projekt támogatóinak elkötelezettségét.

Rögtön két funkció is tartozik hozzá, az egyik a “megtakarítási nyeregtáska”, a másik a “kaktusz staking”. A Cactus staking funkció lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók lekössék a tokenjeiket, és így jutalmakhoz juthatnak.

5. Kutyás témájú mém érme

A Shiba Shootout egy kutyás témájú mém érme, ebben utánozza a Dogecoin, a Shiba Inu, a Bonk és a Dogwifhat érméket. Ugyan miért is ne tehetné meg, hiszen ezek a mém érmék az elmúlt években több ezer százalékos profitot könyvelhettek el.

Ám a Shiba Shootout nem csak épített a sikereikre, olyan megoldásokat is kínál, amelyek máshonnan hiányoznak. A projekt már megszólította a kriptoközösség egy részét, az előértékesítés gyűjtése kezdi megközelíteni az 500 ezer dollárt.

Élvezd te is a Shiba Shootout összes potenciális előnyét! Csatlakozz a vadnyugati kutya kalandjaihoz a Telegram és az X - oldalán és nézd meg a Shiba Shootout ICO-ját!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.80% $66,723.58
Ethereum ETH 0.15% $3,489.54
BNB BNB -1.97% $582.06
Solana SOL -1.19% $176.57
XRP XRP 0.72% $0.5984
Dogecoin DOGE -1.54% $0.1355
Cardano ADA -3.50% $0.4206
Litecoin LTC -3.59% $71.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!