Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
6 coin a kockázatkedvelő bálnák tárcájában január első hetében

6 coin a kockázatkedvelő bálnák tárcájában január első hetében

Amint az ismert, a tapasztalatlanabb kriptokereskedők döntéseik meghozatala előtt a kriptovilág nagyágyúitól, a kriptobálnáktól és a jártasabb kereskedőktől kérnek segítséget. 

Az ok magától értetődő: 

Ők azok a piaci szereplők, akik döntéseiknek hála élvezhetik a múltbeli befektetéseik sikerét, azaz így vagy úgy, de jelentős eredményeket értek el, és a kezdők szívesen lesik a következő lépésüket.

Így vált előszeretetté a kriptobálnák befektetéseinek másolása. Íme néhány coin, ami mostanában népszerű a kockázatkedvelő bálnák tárcáiban:

  1. Bitcoin Minetrix ($BTCMTX)
  2. Meme Kombat ($MK)
  3. Sponge Token V2 ($SPONGEV2)
  4. Launchpad XYZ ($LPX)
  5. Ripple ($XRP)
  6. Bitcoin ($BTC)

1. Bitcoin Minetrix ($BTCMTX)

A kriptobálnák ezen a héten kifejezetten figyelnek a Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) tokenre, amely egy friss és már most trendi stake-2-mine kriptó.

A Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) iránt már az ICO eleje óta növekszik az érdeklődés. A csapat mindezidáig több mint 7,2 millió dollárt gyűjtött össze a projekt részére, és az előértékesítés célját elérve pár nap múlva már zárul is. 

A $BTCMTX iránt már csak azért is nagy az érdeklődés, mert előértékesítési ára mindössze 0,0126 dollár. Az érme természetesen sok más előnnyel is rendelkezik. A $BTCMTX lehetővé teszi a befektetők számára a felhőbányászat lehetőségét, és a bányászaton kívül jutalmakat is kínál. 

Néhány kriptopiaci elemző és iparági YouTuber közös nevezőn van abban, hogy a Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) az előttünk álló hónapokban emelkedést produkálhat, és a szemfüles befektetőket akár pozitív meglepetés is érheti. 

Az egyik népszerű kripto influencer, Jacob Crypto Bury egyik videójában azt latolgatja, hogy: "Lehet a Bitcoin Minetrix a következő 100X-os megtérülésű kriptopénz?" Ha az iránta való kereslet eddigi növekedését nézzük, akkor megvan rá az esély, de mindig végezzük el a házi feladatot, és járjunk magunk utána a projekt esélyeinek! Ha szimpatikus a csapat, ne késlekedj, az ICO hamarosan véget ér!

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését!

2. Meme Kombat ($MK) 

2024 első hetében a kriptobálnák egy vadonatúj meme tokenből, a Meme Kombatból ($MK) is betáraznak. Bevalljuk őszintén, hogy ez a mém coin főleg a játékrajongók számára érdekes, de egyéb előnyei miatt más felhasználók is a portfóliójuk részévé teszik. 

Az $MK tokenek birtoklása által lehetővé tett egyedi játékélmény több, mint szórakoztató, és nyereményekkel is kecsegtet.

Meme kombat I Cryptofalka

Persze nem mehetünk el csukott szemmel az $MK token növekedési potenciálja és a meme hype mellett sem. Egyes kriptopiaci elemzők állítják, hogy 2024 folyamán az $MK értéknövekedést mutathat majd be!

A fenti okok miatt néhány kockázatkedvelő kriptobálna is felhalmoz az érméből. Az $MK ára cikkünk írásakor 0,268 dollár.

Tekintsd meg a Meme Kombat előértékesítését!

3. Sponge Token V2 ($SPONGEV2)

Íme a meme coin kedvelő kriptobálnák újabb kiszemeltje, a Sponge Token V2 ($SPONGEV2)! Ez a már trendi $SPONGE érme "idősebb testvére", amely már túl van néhány említésre méltó mérföldkőn.

A Sponge V1 megjutalmazta az ICO-ja résztvevőit, és olyan tőzsdékre is kijutott, mint például az LBank, a CoinV, a MEXC, a Gate.io, a Bitget, a BitKan, és a BitMart. Közössége is viszonylag hamar egészen nagyra duzzadt, több mint 30 000 követőről beszélünk. 

Sponge V2 I Cryptofalka

Az, aki kihagyta a Sponge V1-be való befektetési lehetőséget, úgy tűnik most egy újabb alkalmat kap arra, hogy csatlakozzon ehhez a meme őrülethez.

Ha már vannak Sponge V1 tokenjeid, akkor sincs veszve semmi, hiszen be tudod őket cserélni Sponge V2-re. Ha pedig még újonc vagy a Sponge háza táján, tekintsd meg a Sponge V1-et a hivatalos honlapon, vagy cseréld el Sponge V2-re.

Vajon bejönnek-e a bálnák jóslatai és a Sponge Token V2 felül fogja-e majd múlni a Sponge V1 sikereit?

Itt találod a Sponge Token V2 előértékesítését!

4. Launchpad XYZ ($LPX) 

Következő feltörekvő kriptoprojekt a Web3 ökoszisztéma alapú Launchpad XYZ ($LPX), amely tálcán kínál egy úgynevezett "minden az egyben" megoldást.

Ez az új platform segítséget nyújt a kriptokereskedőknek attól függetlenül, hogy milyen szinten vannak. De mit is ígér ez az ökoszisztéma? Először is, részletesen elemzi a kriptopiacot, valamint releváns betekintéseket, és információkat ad a kriptovilágról. Így egyrészt megismerheted a piac aktuális állapotát, és még kész következtetéseket is kaphatsz. A Launchpad XYZ bemutatja számodra az új  projekteket, így még azelőtt tájékozódhatsz a lehetőségeidről, mielőtt begyújtanák a rakétákat.Launchpad I Cryptofalka

A Launchpad XYZ célja, hogy hasznos és átfogó megoldást kínáljon mindazoknak, akik szeretnék a legtöbbet kihozni a kriptovilágban való tevékenységükből. Ehhez viszont annyi szükséges, hogy legyen a birtokunkban natív $LPX token. 

A Launchpad XYZ ($LPX) token az előértékesítés első napjától kezdve egészen felkapott lett, és úgy néz ki, hogy néhány befektető kifejezetten reménykedik abban, hogy a projekt kitartó munkával sikerre viszi céljait. 

Nézd meg a Launchpad XYZ oldalát!

5. Ripple ($XRP) 

A kriptobálnák által sziklaszilárd befektetési lehetőségnek tartott következő token régi jó barátunk, a Ripple ($XRP).

Ez az érme azért került a figyelem kereszttüzébe, mert az elmúlt héten enyhe értéknövekedés ért el. Ez egészen pontosan 0,38%-ot jelent az elmúlt hét napra levetítve, az érme értéke pedig (legalábbis cikkünk írásakor) 0,6288 dollár.

ripple árfolyam I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

Ami a Ripple ($XRP) előrejelzéseit illeti, a helyzet nem számít kiugróan jónak, vagy rossznak. Ha az árelőrejelzések akár megközelítőleg is valóra válnak, a Ripple ($XRP) egy komoly lehetőségnek bizonyul ugyan, de most talán inkább csak befektetői szemmel, hosszútávon érdemes vele foglalkozni. 

6. Bitcoin ($BTC) 

A kriptovilág megszületése óta a Bitcoin ($BTC) ül a trónon. Az egyik legnépszerűbb kriptó története tele van kihívásokkal, és még mindig a legjobb választásnak számít hosszútávon.

A kriptobálnák és a kriptoszakértők már várják a Bitcoin felezési eseményt, melytől kifejezetten nagy eredményeket és értéknövekedést várnak.

A múltbeli tapasztalatok arra engednek következtetni, hogy a Bitcoin 2024 tavaszán szépen fog szerepelni, de hogy mekkorára ugrik az értéke, azt nem lehet biztosan tudni. 

Egy biztos, a kriptobálnák egy kis része továbbra is kitart a szilárdnak számító Bitcoin mellett, és minden reményüket rá alapozzák, míg más kockázatkedvelő befektető inkább valamelyik új ICO-ba invesztál.

Gyakori kérdések 

Mely érméket tartanak szem előtt ezen a héten az egyes meme hype-ot követő befektetők?

Főleg az új és már felkapott kriptoprojektekre figyelnek mint pl.: Bitcoin Minetrix ($BTCMTX), Meme Kombat ($MK), Sponge Token V2 ($SPONGEV2) és Launchpad XYZ ($LPX).

Hogyan lehet csatlakozni az előértékesítésekhez?

A legjobb, ha ellátogatsz az adott projekt hivatalos honlapjára, hiszen ott minden fontos információt elolvashatsz ezzel kapcsolatban.

Érdemes-e új érmékbe fektetni, vagy jobb hűségesnek maradni a már ismert tokenekhez? 

Egyéni mérlegelés kérdése, nem lehet teljes bizonyossággal válaszolni, de némi kiindulópontot adhat, ha figyelemmel kísérjük az on-chain adatokat és a bálnák tárcáit. Vannak olyan kockázatkedvelő bálnák, akik jelenleg főleg az ICO-kra fókuszálnak, de vannak olyanok is, akik megelégednek a legnagyobb kriptovalutával, a bitcoinnal a tárcájukban. 

Következtetés

Sok kriptohasználó véli úgy, hogy a "Copy Trading" kiváló stratégia a sikerhez, mert ha utánozod a kriptobálnák lépéseit, hasonló eredményeket könyvelhetsz majd el, mint ők. De ne feledjük, ők sem tévedhetetlenek! 

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a legfontosabb feladatunk a kriptovilágban az, hogy magunk járjunk utána a projektek hátterének, mielőtt meghozzuk befektetési döntéseinket! 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.38% $51,030.34
Ethereum ETH -1.56% $2,946.97
BNB BNB -2.52% $375.78
Solana SOL -2.80% $101.3
XRP XRP -1.61% $0.54
Cardano ADA -0.97% $0.5916
Dogecoin DOGE 0.15% $0.0853
Litecoin LTC -0.59% $68.83
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!