Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Bitcoin közel 6%-ot emelkedett, és a 99Bitcoins is kapós lett

A Bitcoin közel 6%-ot emelkedett, és a 99Bitcoins is kapós lett

A Bitcoin újra bika módba kapcsolt, a legnagyobb kriptopénz 6%-ot nőtt az elmúlt hét során. Az emelkedést erősítették a vártnál gyengébb inflációs adatok, valamint a spot BTC ETF-ekbe áramló összeg.

A bikás körülményekből szintén profitál a 99Bitcoins token (99BTC) előértékesítés, amely közel 1,5 millió dollárt gyűjtött, ahogyan a befektetők körében ismét pozitív hangulat uralkodik.

A Bitcoin 70 000 dollár fölött, a bikás trend egyre erősebb

A bikák ismét nyeregben vannak – a Bitcoin (BTC) ugyanis jelenleg 70 000 dollár körül forog.

Április vége óta nem volt ilyen magas a Bitcoin, a májusi 1-jei mélypont óta rohamosan növekedett. Az érme felfutásához kétség sem fér.

A spot kereskedés volumene 34%-kal, 23 milliárd dollárra emelkedett az elmúlt 24 órában, a származékos Bitcoin termékek iránti érdeklődés pedig 32 milliárd dollárra nőtt.

bitcoin árfolyam I Cryptofalka

Ezek az árulkodó jelek a spot és tőkeáttételes kereskedők növekvő érdeklődését mutatják. A láncon belüli adatok szintén ráerősítenek a pozitív hangulatra.

A Crypto Fear & Greed Index ma 76 ponton áll, ami hetek óta az egyik legmagasabb érték.

Az enyhülő infláció és a spot ETF beáramlás pozitív hangulatot eredményez a BTC körül

A Bitcoin rally nem véletlen – számos katalizátor szolgált üzemanyagként a felfutáshoz.

A legfrissebb amerikai inflációs adatok enyhébbek voltak, mint amire a közgazdászok számítottak, a fogyasztói árindex (CPI) a 0,4%-os becsléshez képest csupán 0,3%-kal emelkedett áprilisban.

Ez a szám bizakodóvá tette a kereskedőket az esetleges kamatcsökkentések reményében.

Habár a CME FedWatch eszköze csekély, mindössze 2,9%-os esélyt lát a júniusi kamatcsökkentésre, ez a szám júliusban már 30%-ra ugrik.

A csökkenő infláció és a kamatlábak esetleges csökkenése egyértelmű bikás katalizátor az olyan kockázati eszközök számára, mint a Bitcoin.

Ez még szembetűnőbbé válik, ha azt nézzük, hogy a Bitcoin (és általában a kriptovaluta piac) jól állta a több mint egy évig tartó monetáris szigorításokat, sőt, még mindenkori csúcsot is sikerült döntenie.

Másodszor, a spot BTC ETF-ekbe beáramló pénz szintén pozitív irányba fordult egy kis kiáramlást követően.

Az adatok szerint ezekbe az alapokba a cikk írásakor több mint 220 millió dollár áramlott be, közel négyszer annyi, mint egy héttel korábban. Az intézményi kereslet erősödése további hátszelet ad a Bitcoin árfolyamának.

A technikai és pénzügyi tényezők együttese pedig azt eredményezi, hogy az igazi Bitcoin rali még csak most kezdődik.

Ez az új BRC-20 token1,4 millió dollárt gyűjtött

A Bitcoinon kívül van még néhány kriptovaluta, amely iránt szintén nagy a kereslet – ilyen például a 99Bitcoins token (99BTC), amelyet a Bitcoin blokkláncra építettek.

Az új „Tanulj, hogy keress” érme előértékesítése már közel 1,5 millió dollárt gyűjtött.

A 99BTC tokenekért 0,00105 dollárt kell fizetni ebben az előértékesítési szakaszban, de a mostani belépési árszint nem sokáig tart.

A 99BTC tokenek ára ugyanis hamarosan emelkedni fog, az előértékesítés a következő szakaszba lép. A tokenek azonban csak egy részét teszik ki a 99BTC vonzerejének.

A projekt ugyanis egy új modellt kínál, amely kripto ismereteik és készségeik fejlesztésére ösztönzi a felhasználókat angol nyelven.

A tanulók kurzusok, kvízek, közösségi tevékenységek és oktatóanyagok révén 99BTC kifizetéseket kapnak, amelyek közvetlenül a kriptovaluta pénztárcájukban landolnak.

A 99Bitcoins Token whitepaperből kiderül, hogy a 99BTC tartása további előnyöket is kínál, mint amilyenek például a kereskedési szignálok, a közösségi csatornák és a haladó tanfolyamok.

A platform legitimitását tovább növeli, hogy a 99Bitcoins egy átfogó auditon esett át, amelyet a Coinsult végzett.

Az ellenőrzés során nem találtak sebezhető pontot a projekt architektúrájában vagy intelligens szerződéseiben. A biztonság és megközelítés nem maradt észrevétlen – kripto influenszerek is elkezdtek foglalkozni a 99Bitcoins Tokennel.

Michael Wrubel YouTuber például egy videójában ismertette a projekt jellemzőit több mint 310 000 feliratkozója számára.

Ahogy tehát a Bitcoin újra erőre kapott, a piaci kilátások pedig ismét pozitívak, ami további feltörekvő tokenek felkutatására ösztönzi a befektetőket.

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Látogasd meg a 99Bitcoins előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.08% $61,092.17
Ethereum ETH 0.79% $3,382.97
BNB BNB 1.22% $573.42
Solana SOL 9.93% $136.45
XRP XRP 1.60% $0.4775
Dogecoin DOGE 4.04% $0.1232
Cardano ADA 4.06% $0.387
Litecoin LTC -0.06% $70.74
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!