Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin ETF token?! Új kriptó, ami követi a jóváhagyási folyamatot

Bitcoin ETF token?! Új kriptó, ami követi a jóváhagyási folyamatot

Az Egyesült Államokban már nagyon várják a Bitcoin spot ETF jóváhagyását. Olyannyira, hogy egy csapat a homlokára csapott, és kifejlesztette azt a tokent, amellyel végigkövethetjük a Bitcoin ETF jóváhagyási folyamatát.

Token a Bitcoin ETF-nek szentelve

A Bitcoin ETF token (BTCETF) tehát direkt ebből a neves alkalomból született projekt, amely az ETF-jóváhagyások egyes mérföldköveinek elérésekor jutalmat tartogat a felhasználóinak. 

A projekt előértékesítése nemrég kezdődött, és már meghaladta a 21 000 dollárt. Az érdeklődő befektetőknek érdemes figyelniük a BTCETF készletekre, mivel azok korlátozott számban elérhetőek, és a piaci hangulat is forrósodik.

Nézd meg a Bitcoin ETF előértékesítését!

Mi az a Bitcoin ETF token?

Az új kriptoprojekt kihasználja a küszöbön álló Bitcoin ETF jóváhagyása körüli izgalmat, és megálmodta a Bitcoin ETF tokent. 

A BTCETF a Bitcoin ETF jóváhagyására összpontosít, és így az alacsony piaci tőkeértékének hála az általa elérhető rövidtávú nyereség nagyobb, ugyanakkor hosszútávon kockázatosabb lehet, mintha magába a Bitcoinba ruháznánk be.

A Bitcoin ETF token segít követni a Bitcoin ETF jóváhagyásával kapcsolatos történéseket. Minden alkalommal, amikor a projekt elér egyet az előre lefektetett 5 mérföldkőből, a tokenkínálat 5%-a elégetésre kerül. Ez szűkösséget idéz elő, ami hatására az árfolyam felfelé ívelhet. A téma népszerűsége és aktualitása miatt a projekt nagy sikerekre számít.

A Bitcoin ETF token olyan lekötési mechanizmussal rendelkezik, amely passzív jutalmakat kínál a felhasználóknak. Ez nemcsak ösztönzi a közösségi részvételt, hanem csökkenti a BTCETF elérhető kínálatát is, ezzel erősítve a kereslet és kínálat egyensúlyát.

A Bitcoin ETF túlmutat azon, hogy csak egy pénzügyi eszköz legyen, egyfajta ideológia és mozgalom is egyben. A projekt honlapján még egy hírrovat válogatást is tudunk követni, amelyből mindent megtudhatunk a legfrissebb Bitcoin ETF fejleményekről.

Mindez segíti a felhasználókat abban, hogy jobban kiismerjék magukat a piacon, és naprakészek maradjanak a Bitcoin ETF-jóváhagyásokkal kapcsolatban.

Részletek a BTCETF előértékesítésével kapcsolatban

A Bitcoin ETF tokenből összesen 2.100.000.000 token áll rendelkezésre, és ennek 40%-át tették elérhetővé az ICO során. A kezdőár 0,0005 dollár, az ár pedig bizonyos időközönként emelkedik. Ennek időpontják az előértékesítési űrlap mellett folyamatosan közlik.

Ami a tokenomika további részét illeti, a tokenek 25%-a közösségi jutalmak gyanánt van félretéve, és szintén 25%-ot elégetnek a projekt már említett mérföldköveinek elérésekor. Végül, de nem utolsósorban a tokenek fennmaradó 10%-át a tőzsdei likviditásra fordítják, amivel garantálják a BTCETF problémamentes vételét és eladását.

Az, hogy a csapat a BTCETF tokenek 100%-át a közösség kezébe adja, illik a Bitcoin alapideológiájához, és kedvező hatással lehet az árfolyamára.

Az előértékesítésen való részvételhez keresd fel a projekt honlapját. Mivel a BTCETF egy ERC-20 tokennek számít, az ICO alatt ETH-ban, USDT-ben vagy bankkártyával lehet érte fizetni.

Bitcoin spot ETF akár 1 milliárd dollárt is hozhat a kriptopiacra

A projektben lehet potenciál, már csak a Bitcoin ETF token különlegességét, és a Bitcoinhoz kapcsolódó projektek népszerűségét tekintve is.

A Bitcoin-forkok közül például a Bitcoin Cash idén 92%-kos, a Bitcoin SV pedig e hónapban 34%-kos emelkedést mutatott fel.

A Stake-to-Earn BTC20 projekt az előértékesítést követően sokszorosára emelkedett, és a kockázatkedvelő befektetők rövid idő alatt jelentős nyereséget értek el.

A Bitcoin ETF token egyik legnagyobb aduásza a közelgő ETF-jóváhagyásokhoz való viszonya. A CryptoQuant szerint a Bitcoin spot ETF-ek ugyanis 1 milliárd dollárt áramoltathatnak a kriptopénzpiacra.

A Bitcoin ETF token piaci kapitalizációja a listázásakor csupán 12 millió dollár lesz, és mivel egyedüli kriptóként fókuszál a Bitcoin spot ETF-ek kérdésére, jelenleg még monopol helyzettel bír kategóriájában.

Fontos megjegyezni, hogy a token bevezetési ára várhatóan növekedni fog, ezért érdemes figyelni a fejleményeket.

Nézd meg a Bitcoin ETF előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.15% $67,046.49
Ethereum ETH 0.43% $3,119.46
BNB BNB -0.16% $580.41
Solana SOL 0.18% $173.53
XRP XRP -0.40% $0.5221
Dogecoin DOGE -1.11% $0.1548
Cardano ADA -0.68% $0.4811
Litecoin LTC -0.01% $84.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!