Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Bittensor hullámvölgyben, de a Mega Dice kilövésre készen?

A Bittensor hullámvölgyben, de a Mega Dice kilövésre készen?

A Bittensor árfolyama az utóbbi napokban igen mozgalmas képet mutatott, május 23-án például a 485 dollárt is elérte az értéke. Míg a Bittensor érme emelkedik, addig a Mega Dice token előértékesítése is kiváló ütemben halad. 

Bittensor elemzés

Az érme csütörtökön még ott szerepelhetett a CoinMarketcap piaci kapitalizáció szerinti legnagyobb napi nyertesei között, ma viszont ehhez képest már a fasorban sincs. 

Jelenleg, azaz péntek délelőtt már kissé megszelidült az árfolyama, és 0,97%-os csökkenéssel 460.92 dolláron áll. A TAO 24 órás kereskedési volumene 89,27 millió dollárra ugrott, ami több, mint 26%-os emelkedés.

Bittensor I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

A TAO csütörtöki tánca rövid távú lendületre épült, mellyel a fő DMA-k fölé sikerült kerülnie. Ám mindennek van előzménye. A népszerű MI kriptó 2023 novemberében kezdett el lassú ütemben emelkedni, és ez az irány az április 11-én elért 767 dolláros történelmi csúcsba torkollott. Az azóta eltelt majd másfél hónap során egészen a 400 dolláros támaszig korrigált, és a csütörtöki emelkedése egy remek próbálkozás volt a talpra álláshoz. 

A TAO minden megtesz, hogy kiaknázza a piaci körülményeket, és próbálkozik az 50DMA fölé kerülni. Ha ez az álma valóra válik, akkor megvan rá az esélye, hogy újra megacélozza az akaratát, és eljusson a 750 dolláros szintig.

A technikai mutatók azonban már tegnap arra utaltak, hogy az érme árfolyam - korrekció előtt áll, és úgy tűnik, ez be is vált.

Mi várhat a Bittensor érmére?

Ha szeretnénk utánajárni, hogy egyes piaci helyzetekben mi történhet, általában a technikai indikátorok orákuluma után nyúlunk.

Még csütörtökön készült egy elemzés, mely tanulmányozásakor azt láttuk, hogy a TAO Bollinger-sávjai ugyan még mindig szélesek, de fokozatosan nekifogtak szűkülni. A szűkülés mindig egy medvés jelnek ígérkezik, ami azt jósolta, hogy a Bittensor árfolyama vagy korrekció után kiált, vagy csak lazán elkezd stabilizálódni. 

TAO I Cryptofalka

Forrás: TradingView

A projekt Relatív Erősség Indexe (RSI) a túlvásárolt terület elérése után nagy magasságokba szökött, majd RSI-értéke szárnyaszegetten a semleges 50-es szintre esett vissza, hogy onnan kicsit újra megemelkedjen. Ezek alapján akkor még az volt az elképzelés, hogy a kereskedők tétovázva kivárnak.  

A kis bálnás aktivitás után úgy tűnik, hogy a TAO stabilizálódott, és tény, hogy jelenleg egy olyan piaci környezet rajzolódik, amelyben nem igazán adottak a feltételek az emelkedéshez.

A merre tovább kérdésre a legbiztosabb válaszunk az, hogy valószínűleg a TAO háza táján a jelenleg tartó enyhe korrekciós fázis még kitarthat egy darabig.

Persze ez akármikor megváltozhat, hiszen a kriptoipar jellemző tulajdonsága a volatilis volta, tehát felelősségteljes kereskedőként neked kell eldöntened, hogy bizalmat szavazol-e a TAO érmének, és vásárolsz belőle, vagy sem.

A DICE már több mint 1,8 millió dollárnyi bevételt hozott a fejlesztői csapat számára

Hagyjuk kicsit a TAO-t, és vizsgáljuk meg a DICE GambleFi érme előértékesítését, mely emelkedő pályájának köszönhetően már több mint 1,8 millió dollárnyi bevételt hozott a fejlesztői csapat számára.

A Mega Dice, mely útjára indította a DICE kaszinó tokent, egy már sokat bizonyított online kaszinó több mint 4000 játékkal és több, mint 50 feletti sportággal valamint eSporttal.

Regisztrált felhasználóinak száma több mint 50 000, közülük havonta több, mint 10 000-en havi szinten aktívak, és havonta nagyjából 50 millió dollárt tesznek fel. A Mega Dice felhasználói bázisa tehát úgy tűnik igen erős, és folyamatosan növekszik. 

A token lekötési jutalmakat is kínál a felhasználóknak, illetve a a kaszinó teljesítményétől függő napi jutalmakban is részesülhetnek. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, vásárolj DICE natív tokeneket darabonként 0,075 dollárért SOL, ETH vagy BNB útján.

Tekintsd meg a DICE előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.08% $60,982.8
Ethereum ETH 0.12% $3,370.48
BNB BNB 1.10% $571.91
Solana SOL 9.31% $135.65
XRP XRP 1.25% $0.4763
Dogecoin DOGE 3.51% $0.1226
Cardano ADA 4.36% $0.3874
Litecoin LTC -0.21% $70.56
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!