Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Milyen jövőt jósol a ChatGPT a Bitcoin Minetrix számára?

Milyen jövőt jósol a ChatGPT a Bitcoin Minetrix számára?

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) ICO-járól a ChatGPT-nek is megvan a maga sajátos véleménye. A mesterséges intelligencia modell szerint ez az új érme 2024-ben simán lekörözheti magát a Bitcoint (BTC) is.

Ahogy a spot BTC ETF körüli hírek elültek, a Bitcoin fedezékbe vonult

A Bitcoin (BTC) remek évkezdetet rittyentett: az is megesett vele január 11-én, hogy az árfolyama 49 000 dollárra lőtt ki. Ez egészen pontosan akkor történt, amikor az Egyesült Államokban több spot BTC ETF is elindult a hódító útjára.

Ezután viszont a "sell the news", azaz az “add el a hírt” esemény hatása lecsillapodott, és a következő 12 napban az árfolyama egészen a sokkal szerényebbnek számító 38 600 dollárig hőkölt vissza.

Azóta a világ legnagyobb kriptopénze lassan, de biztosan kezdi visszaszerezni a felségterületét. 

bitcoin cmc I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

E cikk írásakor a Bitcoin érme 44 696 dollár körül hullámzik, ami egy hetes teljesítményét tekintve ugyan majdnem 6%-os növekedést jelent, de ez egy hónapra levetítve közel 1%-os csökkenést jelent a számára.

Persze a BTC-t nem kell félteni, hatalmas mozgatórugója lehet ugyanis az idén áprilisra datálható Bitcoin felezési esemény.

Erre a jelentőségteljes alkalomra négyévente szokás sort keríteni. A lényege az, hogy ekkor mintegy megfelezik a Bitcoin bányászok számára kifizetett blokkjutalmakat, és ezzel deflációs nyomást gyakorolnak a BTC forgalomban keringő készletére.

Mivel a kriptopiaci szakértők szerte e világon arra számítanak, hogy ez az esemény bikás hatást gyakorol a Bitcoin árfolyamára, a következő hetekben valószínűleg túlteng majd az optimizmus a piac egészében.

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine protokollja eltökélten halad a Bitcoin bányászat demokratizálása felé

Míg a piac összeszedi magát a BTC felezési esemény előtt, a kriptopiac új üdvöskéje, a Bitcoin Minetrix projekt "Stake-to-Mine" modelljével készül megújítani a hagyományos Bitcoin-bányászatot.

Modellje kifejezetten a hétköznapi befektetőket szólítja meg, azokat, akiknek nem telik drága hardverre, és nem rendelkeznek mélyreható technikai tudással sem, viszont szeretnének BTC-t keresni.

A mechanizmus egészen egyszerűen azt takarja, hogy a BTCMTX-tulajdonosok stakelhetik az érméiket azért, hogy át nem ruházható "bányászati kreditekhez” jussanak.

Ezekért a kreditekért felhőbányászati hash teljesítmény jár, és tulajdonképpen így valósul meg a passzív Bitcoin-bányászat.

Végeredményben a Bitcoin Minetrix innovatív projektje lazán eltörli a hardverköltségeket és a jelentős áramigényt, így a hétköznapi befektetők előtt is megnyílik a kriptobányászat eddig szorosan bezárt ajtaja.

bitcoin minetrix I Cryptofalka

Ez a Stake-to-Mine metódus már most nagy érdeklődésnek örvend, és eddig a projekt mintegy 10,5 millió dollárt gyűjtött össze az ICO-ja folyamán.

A projekt arra is lehetőséget kínál, hogy befektetők kiemelkedő APY-ban részesüljenek (az APY mértéke a pool bővülésével csökken). A projekt népszerűségét mutatja, hogy mindeddig már több mint 653 millió BTCMTX tokent kötöttek le a tulajdonosaik.

A Bitcoin Minetrix hivatalos indulása ugyan még várat magára, de a fejlesztői már most tudják, hogy az ICO lezárultával be kívánják vezetni a tokent a legfőbb tőzsdékre.

Ezt az eseményt már nagyon várja a Bitcoin Minetrix közössége, és szerintük a fejlesztők ismerik a BTCMTX tartós árnövekedésének kulcsát. A több mint 310 000 feliratkozóval rendelkező Michael Wrubel is kifejezetten "bullish" az érme jövőjét tekintve. 

Tekintsd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését!

A ChatGPT árfolyam-előrejelzése alapján a Bitcoin Minetrix 2024-ben túltehet a Bitcoin sikerén is

A ChatGPT mesterséges intelligencia modell a minap kifejezetten merész előrejelzést villantott meg a BTCMTX érmével kapcsolatban.

A modell szerint a BTC a 2024-es év végére elérheti a 65 000 dollárt, de a BTCMTX tokenben is potenciál mutatkozhat.btcmtx chatgpt I Cryptofalka

Forrás: ChatGPT

A ChatGPT többek között dicséri a projekt előértékesítési vonzerejét, az újító Stake-to-Mine protokollt és a küszöbön álló tőzsdei bevezetéseket is.

Az MI modell egy erős forgatókönyv esetén, amikor a Bitcoin Minetrix kiaknázza a BTC felezés körüli izgalmat és növeli a bányászati modell népszerűségét, a BTCMTX árfolyamaként 0,05 és 0,10 dollárt jelöl meg.

btcmtx chatgpt I Cryptofalka

Forrás: ChatGPT

Ezzel a bátor előrejelzéssel a ChatGPT azt jósolja, hogy a Bitcoin Minetrix előtt szép jövő állhat. 

Ha merész megközelítése megfogja a hétköznapi bányászok tetszését, akik egyszerűbben elnyerhető jutalmakra vágynak, akkor a Bitcoin Minetrix 2024-ben sok befektető kedvencévé válhat.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.67% $51,131.33
Ethereum ETH -1.31% $2,946.33
BNB BNB -1.11% $377.47
Solana SOL -2.06% $101.41
XRP XRP -1.69% $0.5383
Cardano ADA -1.11% $0.5879
Dogecoin DOGE 0.43% $0.08522
Litecoin LTC -0.19% $68.75
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!