Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
DOG árfolyamelemzés, és egy új BRC-20 előértékesítés

DOG árfolyamelemzés, és egy új BRC-20 előértékesítés

Merüljünk bele együtt a DOG árfolyamelemzésébe! A DOG•GO•TO•THE•MOON értéke az elmúlt 1 hónap során 251,69% emelkedéssel az egekbe szökött a kriptopiacon.

DOG•GO•TO•THE•MOON

A Bitcoin Runes áprilisban még nagy számnak tűnt, de a DOG•GO•TO•THE•MOON (DOG) protokoll végül ellopta tőle a show-t.

Az érme bikás ralliját a kereskedési volumene is támogatja, amely ugyan 7,01%-ot csökkent, de még így is eléri a 82,13 millió dollárt. 

dog I Cryptofalka

Forrás: CoinmarketCap

Az érme kedden még a nap legnagyobb nyertesei közé is felkerült. A Runes vajon egy kérészéletű szenzáció, vagy valami egészen különleges dolog kezdetének vagyunk a szemtanúi?

DOG: Meteorikus áremelkedés hatalmas növekedési lehetőséggel

A Bitcoin Runes protokoll elindítása az Ordinals ötletgazdájának, Casey Rodarmor-nak köszönhető, és a kezdetek kezdetén nagy sikert aratott. 

Ám a lelkesedés májusban már apadt, és a Runes aktivitása több mint 90%-kal csökkent. Ez heves vitákat robbantott ki arról, hogy a projektet túlértékelték-e.

A Dog to the Moon értéke mindezek ellenére jelenleg szárnyal, és június 4-én a 0.009774 dolláros árfolyamával egy történelmi csúcsot (ATH) is megütött.

A technikai elemzés alapján arra saccolunk, hogy a DOG akár még egy újabb rallira is készen állhat, ha a piac is támogatja. Legalábbis azáltal, hogy rövid ideig az 50 napos és a 200 napos SMA felett kereskedett, bizony erős bullish jeleket adott. Ezenkívül az RSI a túladott szintről 37-re nőtt, ami a növekvő vásárlási nyomás jele.

dog I Cryptofalka

Forrás: TradingView

A Bitcoin Runes protokollján belül működő Dog to the Moon problémamentes kereskedést kínál a Bitcoin L1, a Bitcoin L2 és a központi tőzsdék között, nagy mértékben növelve a likviditást, valamint a könnyű hozzáférést.

Ugyan a DOG egy korlátlan kínálattal rendelkező értéktelen Bitcoin-alapú memecoin, mégis játékosságot kölcsönöz a BTC-nek - amit a Solana, az Ethereum és a Binance már elég régóta kiaknáz.

Fedezd fel a 99Bitcoins dübörgő ICO-ját is

Egy régi motoros, a népszerű 99Bitcoins kripto oktatási platform új 99BTC érméje nemsokára eléri a 2 millió dolláros gyűjtést az előértékesítésén.

99bitcoins I Cryptofalka

Akárcsak a Dog Go to the Moon, ez is egy Bitcoin-alapú projekt, aminek még lehet tere a növekedésre.

A 99Bitcoins angol nyelvű platformja már igen régóta a kriptós tudományok világítótornyaként áll, és segít tisztán látni mindazoknak, akiket érdekelnek a kriptovaluták. 

A 99Bitcoins csapata egy olyan érmét álmodott meg, amely jóvoltából a felhasználók fizetséget kapnak azért, hogy tanulhassanak. A 99BTC előértékesítése jelenleg 0.00108 árfolyamon kapható. 

Felkeltette az érdeklődésed a 99BTC token? Tekintsd meg az előértékesítést!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.35% $61,353.34
Ethereum ETH -0.56% $3,389.51
BNB BNB -0.13% $574.39
Solana SOL 7.72% $136.02
XRP XRP 0.56% $0.4781
Dogecoin DOGE 1.96% $0.1233
Cardano ADA 2.48% $0.3879
Litecoin LTC -1.57% $70.69
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!