Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Dogecoin megindult, de a WienerAI is új csúcsokat döntöget

A Dogecoin megindult, de a WienerAI is új csúcsokat döntöget

Az elmúlt 24 órában a DOGE piaci kapitalizációja 2,57%-os emelkedőn van túl, és május 22-én dél környékén 24,28 milliárd dollárra nőtt az piaci kapitalizációja. Derítsük ki együtt, hogy meddig tarthat a Dogecoin kutyás tokenjének emelkedő íve, vagy esetleg egy másik kutyás érme, a WienerAI éri el előbb a hőn áhított 1 dollárt?

Elemezzük a Dogecoin potenciálisan felfelé menetelő indikátorait

A DOGE most már elmondhatja magáról, hogy a 0,16 dolláros küszöb felett szárnyal, és az elmúlt nap során 2,56%-os emelkedést tapasztalhatott meg. Lehet, hogy teljesül a DOGE érmét kedvelők álma, és a token nagy rallira indul egészen 1 dollárig? 

A Dogecoin árfolyamgrafikonja sikeresen áttörte az igen kritikus 0,156 dolláros szintet. Ez a szint régebben ellenállási zónaként szolgált, és hosszabb időn át volt képes leszorítani az ármozgásokat egy meghatározott tartomány keretei közé. Mivel ez a korlát már a múlté, új lehetőségek nyílnak a további árfolyam-emelkedésre.

Forrás: TradingView

Ha pedig a Dogecoin elmozdul a Bollinger szalag felső szintjén túlra, az egy kiadós bikás hangulatot idézhet elő a kereskedők körében, ami akár a 0,20 dolláros szint felé is elmozdíthatja az árfolyamot.

Forrás: TradingView

A Dogecoin lila vonallal jelzett relatív erősség indexe (RSI) a hétfői 30-as értékről keddre 50 fölé emelkedett, ami egyértelműen a növekvő befektetői érdeklődés jele.

Továbbá az is érdekes, hogy a Dogecoin értéke meghaladja az 50 és 200 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) vonalakat. Ezek a mozgóátlagok fontos támaszszinteket jelölnek, és ha a Dogecoin felettük néz szét, akkor az tartós emelkedést jelezhet előre.

Egyébként a Dogecoin 24 órás kereskedési volumene a közelmúltban több mint 280%-ot növekedett, majdnem 3 milliárd dollárra. Igaz, hogy a kereskedési aktivitás fellendült, azt még nem tudni, hogy nem-e csak a profitra éhes bálnák ügyeskednek azon, hogy eladják a tokenjeiket.

Sőt, friss adatok azt mutatják, hogy a bálnák inkább megváltak a Dogecoin-állományuktól, mintsem még többet halmoztak volna fel az érméből.

A WhaleAlert egy május 17-ei bejegyzéséből az derül ki, hogy mintegy 120 000 000 DOGE token (18 555 179 dollár) áramlott át egy ismeretlen pénztárcából a Robinhood tőzsdére. Ha belegondolunk, az ilyen irányú mozgások rövid távon késleltethetik a jelentős fellendülést.

Egy merész elemző szerint a Dogecoin 0.2 dollár felé evez

BlueCrypto kriptoelemző május 19-i X bejegyzésben erősen bikás jóslatokba bocsátkozott a Dogecoin jövőbeni árával kapcsolatban. Szerinte a követőinek már csak azért is érdemes figyelniük ezt a mém kriptót, mert ezen a héten elérheti a 0,2 dolláros értéket. BlueCrypto szerint ez akkor sikerülhet neki, ha felülmúlja a 0,16 és 0,17 dolláros csúcsokat.

A DOGE végül átlendült a 0,16 dolláros szinten, és következő nemes célja a 0,17 dollár. Ha ezt is sikerül áttörnie, a következő ellenállás már a 0,2 dolláros régióban található. Ha pedig itt is sikert sikerre halmoz, akkor egy DOGE rali veheti a kezdetét.

Az elemző gondolt a rosszabb kimenetelű verzióra is. Szerinte ha a bikák nem elég lendületesek, akkor a DOGE 0,14 dollár alá süllyedhet. 

Amíg a Dogecoin következő lépését pásztázzuk, érdemes görcső alá venni a WienerAI-t is, mely kiadós növekedési potenciállal bír.

Nézd meg a WienerAI előértékesítését!

A WienerAI mém érme új kihívások elé néz

A WienerAI MI-alapú kereskedőrobotjával új vizekre evez a hatalmas kriptotengerben. A projekt ICO-ja túl van a 2,5 millió dolláros összegen, és már csak néhány centi szükséges számára célja eléréséig.

Cikkünk írásakor, szerda délután a WienerAI projektje már összegyűjtött 2,5 millió dollárt a WAI tokenek értékesítésével, mely során jelenleg egy WAI 0,000709 dollárt ér. Ez erős befektetői érdeklődésre mutat rá. Ebben a körben a célja 2,7 millió dollár, tehát már igen közel jár hozzá. A WAI következő ára már magasabb lesz.

Ha tetszik a projekt, vásárold meg te is a WAI-t az előértékesítési honlapon keresztül Ethereum (ETH), Tether (USDT) vagy bankkártya segítségével.

A WienerAI forradalmának hadvezére a mesterséges intelligencia

A WienerAI középpontjában a modern MI kereskedési botjával megelőzhet számtalan mém érmét, amely trend most ígéretes alapot nyújthat a növekedéshez.

A már említett kereskedési bot kiaknázza a prediktív MI technológiában rejlő erőt. Ez a funkció a platform állítása szerint képes beazonosítani a felhasználók számára azokat a kriptovalutákat, amelyekbe érdemes lehet befektetni, és remek hozamokat hozhatnak.

Az MI-alapokra hagyatkozó asszisztens tehát adatokat gyűjtve és azokat másodpercek leforgása alatt elemezve figyeli a piacot, és a felhasználók elé tárja az aktuális befektetési lehetőségeket. Ezen túl megszabadulunk a több órányi kutatás és elemzés terhétől is. Ez még messze nem minden, hiszen a WienerAI rendkívül felhasználóbarát felületén a kezdő kereskedők is képesek eligazodni.

Tény azonban, hogy ebbe az idilli képbe bármikor beüthetnek váratlan piaci fejlemények, illetve egy kereskedési botnak is lehet hibaszázaléka, de a WienerAI már az első percektől kezdve a segítőtársad lehet a hatékony kereskedésben. 

A biztonság is fontos a csapat számára, a MEV-védelemnek hála itt nem kell tartanod attól, hogy netán MEV-bot támadások áldozatává válsz.

Újítsd meg a kereskedéssel való kapcsolatodat a a WienerAI-val, és csatlakozz az előértékesítéshez!

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Tekintsd meg a WienerAI ICO-ját!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.16% $61,332.37
Ethereum ETH 0.05% $3,390.66
BNB BNB 0.69% $574.55
Solana SOL 9.05% $136.46
XRP XRP 1.17% $0.4783
Dogecoin DOGE 3.55% $0.1237
Cardano ADA 3.21% $0.3875
Litecoin LTC -0.96% $70.74
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!