Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Egy új kutya csahol a Base blokkban: bemutatkozik a DAWGZ!

Egy új kutya csahol a Base blokkban: bemutatkozik a DAWGZ!

A natív, több láncon is elérhető, interoperábilis DAWGZ érme nagy érdeklődési hullámot keltett a kriptotengerben, és terve, hogy a Base lánc vezető mém érméjévé válhasson.

A DAWGZ már az első napon összeszedett 200 000 dollárt

A Base Dawgz (DAWGZ) már az első napon összeszedett 200 000 dollárt, sőt egy héttel később 1 millió dollár felett szárnyalt, majd szerdán elérte az 1,8 millió dollárt. Cikkünk írásakor a DAWGZ 0,00527 dolláron áll, de minden lehetősége meg van arra, hogy felfelé mozogjon az ára.

A Base Dawgz-t tulajdonságai felvértezik arra, hogy egy vezető mém érme lehessen, és a hihetetlenül fejlődőképes Base láncon való jelenléte is azt sugallja, hogy amikor listázzák a tőzsdékre, nagy emelkedésre törekszik.

Ennek a mém érmének a népszerűségét minden bizonnyal a share-to-earn protokoll is támogatja. A DAWGZ tokent bemutató közösségi tartalmak megosztásának fejében a projekt támogatói jutalmat zsebelhetnek be.

Az előrelátó befektetők gondolnak a holnapra, és még az ICO során csatlakoznak a kiszemelt kriptóikhoz, így például a BaseDawgz-hoz, hiszen ekkor kaphatják meg a legjobb áron.

A Base-alapú mém érmék vonzerejét mutatja be a LandWolf (WOLF) attrakciója is, mely a kereskedés korábbi szakaszában 5000%-os emelkedést ért el, majd bekövetkezett az, ami viszonylag gyakran előfordul a meme iparban: az árfolyam teljesen összeomlott.

A DAWGZ-vel ellentétben a WOLF az okosszerződés-ellenőrzés során gyanússá vált, és könnyen lehet, hogy talán csak átverés, vagy csupán a beavatottaknak kedvez. A legjobban akkor járunk el, ha inkább minőségi tokenekre fókuszálunk és magunk végezzük el a kutatásokat.

dawgz I Cryptofalka

Egy új kutya ült a Base láncra

A kriptopiac igazán imádja a kutyás témával megáldott mém érméket: a legnépszerűbb 5 mém érme közül valójában négy (DOGE, SHIB, WIF, FLOKI) kutyás témát választott magának. 

Csak ez a négy mém érme összesen nagyjából 31 milliárd dollárt ölel fel a mém érme együttes 51 milliárd dolláros piaci kapitalizációjából, és 2024 év eleje óta abszolút zöld tartományban üdül.

cmc I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

A DOGE egy év alatt 90,75%-kal növekedett, és ezzel elérte a mostani 0.1201dolláros értékét. A SHIB 144%-os emelkedéssel 0.00001785 dolláron kereskedik, míg a FLOKI 636,36%-kos szárnyalással 0.0001659 dolláron áll, a WIF pedig 1075%-os növekedéssel 1,98 dollárt ért el.

Kutyás őrület ide vagy oda, a mém érmék kifejezetten emelkedő tendenciát mutatnak idén, amit a MarketVector™ Meme Coin Index is alátámaszt:

market vector I Cryptofalka

Forrás: MarketVector™

Jól tudjuk: ahhoz, hogy egy mém érme nagy sikert érjen el, erős viralitás, és kitartóan támogató közösség szükséges.

A Base Dawgz népszerű Shiba Inu kabalája elősegíti a viralitást, és ezt a figurát a befektetők is igen kedvelik. 

A Base Dawgz erős közösséget kíván verbuválni a share-to-earn funkcióval, mely folyamán úgy szerezhetünk DAWGZ érmékre váltható pontokat, hogy megosztjuk a projekt közösségi médiában közzétett tartalmait, illetve, ha újakat hozunk létre. Fontos, hogy az érméket az ICO végén kaphatjuk meg.

A Base láncbeli Base Dawgz-t a fenti elemei egyértelműen abba az irányba pozícionálják, hogy népszerű mém érmévé váljon, és helyet foglalhasson a "nagykutyák" között.

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Nézd meg a Base Dawgz előértékesítését!

A Base Dawgz-nak jól jön a Base lánc robbanásszerű növekedése 

Amint azt a kriptoszeretők már biztosan tudják, a Base chain egy sebesen növekvő Ethereum L2, amelyet a neves amerikai kriptotőzsde, a Coinbase indított útjára.

A hálózat még csak 2023 augusztusában indult, de azóta hihetetlen mértékben nőtt az aktív címek száma. Olyannyira, hogy a Basescan oldal szerint az egyedi címek száma már több, mint 80 millióra tehető. A szám egészen pontosan 81,031,930, a napi növekedés mértéke pedig 215,317.

base I Cryptofalka

Forrás: Basescan

A Base egyébként egy nagyon kedvelt lánc, népszerűségét pedig főként az alacsonyabb díjainak és a gyorsabb tranzakcióinak köszönheti. Ráadásul még a Coinbase 98 milliós felhasználói bázisa is a rendelkezésére áll, hogy onnan felhasználókat toborozzon.

coinbase users I Cryptofalka

Forrás: Business of Apps

A Base egyébként felvághat bivalyerős közösségével is, ideértve a friss mém érméket, melyek közös piaci tőkeértéke nagyjából 2,1 milliárd dollár, élükön pedig a Brett (BRETT) menetel 1,49 milliárd dollárral.

A Base a Solanával szállt harcba a mém érmék trónjáért. Egy biztos, a Total Value Locked (TVL) értéket tekintve egyre nagyobb teret kap.

A TVL a DeFiLlama adatai szerint szerda délelőtt 1,619 milliárd dollár, míg a Solana nagyjából 4,25 milliárd dollárra rúg. 

A Base Dawgz jó helyzetben van ahhoz, hogy vezető szerepet tölthessen be a Base láncon belül, már csak a felhasználók növekvő száma, és a rohamos ütemben gyarapodó mém érme ökoszisztéma miatt is, amely nyomában persze növekszik az L2 réteg is.

Tekintsd meg a Base Dawgz ICO-ját!

Ez lehet a következő népszerű Base mém érme

A Base Dawgz az utóbbi hetekben nagy médiafigyelmet vont magára a gyors előértékesítési gyűjtése miatt, amely néhány százezer dollárról milliós nagyságrendűvé repítette, és még nem látni az ICO végét.

A CryptoNews és az InsideBitcoins például értéknövekedést prognosztizálnak a DAWGZ számára. A több mint 40 000 feliratkozóval dicsekvő kripto YouTuber, Jacob Crypto Bury is magabiztos ebben a tekintetben. Persze vannak olyan jóslatok is, amelyek inkább a földön járnak, de nem látják akadályát annak, hogy feltörhessen egy új kutyás érme.

A Base Dawgz tokenomikájának egy része a következőképpen fest: a 8,45 milliárd token 20%-át (1,69 milliárd  érme) az ICO-ra különítették el. A csapat a közeljövőben egy lekötési mechanizmust is bevezet majd, mely során a teljes kínálat 20%-át osztják majd ki.

Az előértékesítéshez csatlakozók teljesen megnyugodhatnak a biztonság felől, hiszen a Base Dawgz okosszerződését a Solid Proof teljes körűen auditálta, és ennek során nem talált komolyabb problémákat.

Ha szeretnél részt venni az ICO-n, keresd fel a Base Dawgz hivatalos honlapját, és csatlakoztasd a pénztárcádat. Ezt követően válaszd ki a számodra szimpatikus hálózatot, mely lehet a Base, az Ethereum, a Solana, az Avalanche vagy a BSC.

A vásárlást Base (ETH, USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) és AVAX segítségével tudod kivitelezni.

Kövesd a Base Dawgz közösségét az X-en és Telegram oldalon, és olvass az elsők között a legfrissebb hírekről és fejleményekről.

Ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, keresd fel a Base Dawgz előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.96% $66,672.93
Ethereum ETH -0.54% $3,466.25
BNB BNB -2.29% $580.49
Solana SOL -1.48% $176.25
XRP XRP 0.40% $0.5979
Dogecoin DOGE -1.96% $0.1349
Cardano ADA -3.97% $0.4195
Litecoin LTC -4.01% $71.27
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!